Mysza2 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Anula']Mam domek zainteresowany adopcjá pudelka w Rzeszowie,gdyby co mogé podac namiary.[/QUOTE] Nie pytaj, tylko podawaj:) Quote
Mysza2 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Pani Gosia przysłała mi zdjęcia Afry:) [IMG]http://i51.tinypic.com/2r3dpj7.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/mc53q0.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/n70j8y.jpg[/IMG] Quote
Anula Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 No malutka pomału dochodzi do siebie.Cudownie i jest przepiękna,jak się ją ostrzyże będzie jeszcze piękniejsza. Quote
Mysza2 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Anula']Mam domek zainteresowany adopcjá pudelka w Rzeszowie,gdyby co mogé podac namiary.[/QUOTE] Dzięki Anula:) Już napisałam do Pani i wysłałam zdjęcia:) Quote
Mysza2 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Anula']No malutka pomału dochodzi do siebie.Cudownie i jest przepiękna,jak się ją ostrzyże będzie jeszcze piękniejsza.[/QUOTE] Z zabiegami kosmetycznymi trzeba poczekać aż się wszystko zrośnie:) Quote
Anula Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Mysza2']Z zabiegami kosmetycznymi trzeba poczekać aż się wszystko zrośnie:)[/QUOTE] No,rozumie się,ja wybiegłam troszeczkę do przodu:lol: Quote
AgusiaP Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 To czekamy teraz czy nasza Afra podbije serducha Państwa :) Quote
Mysza2 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Pani z Rzeszowa jak na razie nic nie odpisała. Quote
Gosia6 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Szkoda :(, ale czekamy dalej może odpisze jutro :). Quote
Anula Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Mam jeszcze jeden domek zainteresowany adopcją pudelka ale 35km od Warszawy na północ.Całkowity zwrot za transport.Dom ogrodzony,Pan na emeryturze,Pani pracuje.Mam pełny kontakt wraz z nr.tel. Quote
Raczyna Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 w ogóle to ciekawe co z niej wyjdzie po ostrzyżeniu... Quote
Mysza2 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Gosia6']Szkoda :(, ale czekamy dalej może odpisze jutro :).[/QUOTE] Pani odpisała. Pyta o: Stosunek do kotów bo ma w domu 2 i pies musiałby je tolerować Stosunek do dzieci - córeczka 3 lata Czy nie gubi sierści Czy będzie spokojnie zostawać w domu jak pani idzie do pracy Quote
Anula Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) Następny dom Z Warszawy mam nr.tel. Podałam wszystkie tel. na pw do Mysza2. Edited February 27, 2013 by Anula Quote
Mysza2 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Anula']Następny dom Z Warszawy mam nr.tel. Podałam wszystkie tel. na pw do Mysza2.[/QUOTE] Bardzo dziękuję :loveu::loveu: jutro podzwonię Quote
AgusiaP Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Anula']Następny dom Z Warszawy mam nr.tel. Podałam wszystkie tel. na pw do Mysza2.[/QUOTE] Dzięki kochana:loveu: Quote
Anula Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='AgusiaP']Dzięki kochana:loveu:[/QUOTE] Afrze należy się najlepszy domek i taki powinna mieć dlatego dzielę się domkami jak mogę.Jeżeli będą jeszcze zapytania o moją tymczasowiczkę Sarę z daleka to chętnie podeślę.Mam zapytanie o Sarę z Wrocławia ale jeszcze czekam na maila aby wysondować co to za domek. Quote
AgusiaP Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Anula']Afrze należy się najlepszy domek i taki powinna mieć dlatego dzielę się domkami jak mogę.Jeżeli będą jeszcze zapytania o moją tymczasowiczkę Sarę z daleka to chętnie podeślę.Mam zapytanie o Sarę z Wrocławia ale jeszcze czekam na maila aby wysondować co to za domek.[/QUOTE] Anula a pochwalisz nam się Sarą?:) Prosimy o chociaż jedno zdjęcie ;) Quote
piescofajnyjest Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ale sie ciesze, ze jest tyle zapytan o Afre:) trzymam kciuki! Quote
Anula Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='AgusiaP']Anula a pochwalisz nam się Sarą?:) Prosimy o chociaż jedno zdjęcie ;) Jeżeli nie zaśmiecę wąteczku Afruni to podaję link do wątku Sary -umęczonego brzydkiego kaczątka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239291-Sara-brzydkie-kaczatko-z-poznańskiego-schronu-w-DT-u-Anuli Jeżeli nie chce się komuś zaglądnąć na wątek to wstawię trzy fotki aby nie zaśmiecać wątku za bardzo: Spotkanie Sary na parkingu ze mną - jeden dred,jedna rozpacz: No i u mnie w DT już po obcięciu. Quote
andegawenka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 To ja teraz sznupka od pudla nie odróżnię:shake: To co my tutaj mamy.? Afra to....? Quote
Anula Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) [quote name='andegawenka']To ja teraz sznupka od pudla nie odróżnię:shake: To co my tutaj mamy.? Afra to....?[/QUOTE] No właśnie,wielka niewiadoma w jakim typie psa jest Afra.Ja nawet umieściłam Sarę na sznaucerach w potrzebie,bo byłam przekonana,że ona wygląda z fotki jak sznaucer,dopiero u mnie w domu po zdjęciu 3cm filcu z niej i obcięciu fachowym wyłonił się pudel w całej okazałości. Może Afrę do sznupka bardziej trzeba przypasować? Edited February 28, 2013 by Anula Quote
AgusiaP Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dzięki Anulka ;) ale się Sarunia zmieniła.... nie do poznania:crazyeye: Quote
Energy Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) Afra to wg mnie sznupek, nie będzie trzeba dopasowywać;) Sara pudliszon bez dwóch zdań:) A czy szukając "po zaginionych" była szukana zaginiona sznupka? Tak w ogóle to ja zawsze myślę , że jak psiak w typie rasy to dobrze sprawdzić czy nie ma tatuażu... Był sprawdzany? Edited February 28, 2013 by Energy Quote
Recommended Posts