Energy Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Gosia6']Pani powiedziała, że Sonia uciekła im z podwórka jak ich nie było w domu. Potem ją szukali, ale nie znaleźli. Właściciele zostali znalezieni tak, że jedno z dzieci w szkole poznało pieska na zdjęiu i właśnie tym tropem udałam się do właścicieli. To dobrzy ludzie, Sonia większość czasu przebywa w domu, ale na dworze też lubi być. Sonia ma kompana takiego samego jak ona tylko w kolorze kremowym :), obie są śliczne :). I okazało się, że psinka była bardzo młoda bo ma tylko 2 lata :). Moja mama jak jechała do pracy to pojechała okrężną drogą żeby zobaczyć czy aby przypadkiem nie trzymają naszej małej na dworze, ale nie :) siedziała i odpoczywała w domu :).[/QUOTE] No ja też z tych nieufnych jestem;) To bardzo dobry pomysł i fajnie gdyby Mamie się jeszcze kiedyś udało "na okrętkę" do domu jechać:) Mam nadzieję, że już tak psiaków nie bedą zostawiać. Quote
Mysza2 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Energy']No ja też z tych nieufnych jestem;) To bardzo dobry pomysł i fajnie gdyby Mamie się jeszcze kiedyś udało "na okrętkę" do domu jechać:) Mam nadzieję, że już tak psiaków nie bedą zostawiać.[/QUOTE] Też mam nadzieję, że to będzie jakąś nauczką. A swoją drogą to szkoda że nie zdążyliśmy jej wysterylizować Quote
Gabi79 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Mysza2']Też mam nadzieję, że to będzie jakąś nauczką. A swoją drogą to szkoda że nie zdążyliśmy jej wysterylizować[/QUOTE] Też o tym pomyślałam, zwłaszcza jak przeczytałam o drugim psiaku Quote
Mysza2 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Gabi79']Też o tym pomyślałam, zwłaszcza jak przeczytałam o drugim psiaku[/QUOTE] Ten drugi psiak to też podobno sunia, ale skoro Sonia nawiewa to sama wiesz. Niestety już nie mamy wpływu na to co zrobią właściele Quote
zerojeden Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Przyszłam potwierdzić że przelew na 200zł dotarł trybie ekspresowym na spłatę długu Grety i Garego :) Bardzo bardzo dziękuję dzięki Wam jesteśmy na zero za leczenie parwo maluchów, z których jeszcze dwa szukają domów. Quote
Mysza2 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Hałabajówka']Przyszłam potwierdzić że przelew na 200zł dotarł trybie ekspresowym na spłatę długu Grety i Garego :) Bardzo bardzo dziękuję dzięki Wam jesteśmy na zero za leczenie parwo maluchów, z których jeszcze dwa szukają domów.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za potwierdzenie:) Quote
Marycha35 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Dopiero przeczytałam dobre wieści:multi: Fajocha, że sunia w domku, ale domek musi bardziej uważać!!! I brawa dla Pani Gosi, uratowała Pani sunię :loveu::loveu: Quote
ajw Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Nie było mnie 2 dni a tu takie dobre wieści:multi: Quote
Marycha35 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Właściciele mogli by co jakiś czas dać znać Pani Gosi jak sunia się miewa...;) Wdzięczności nigdy dość:) Quote
Marycha35 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ludkowie tu kolejna sunia w potrzebie. Na cito do wyciągnięcia ze schronu:( Może coś podpowiecie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-parku!-Pilnie-potrzebne-DT/page5 Quote
giselle4 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Kesh bardzo dziękuje 125zl od cioteczek juz w poscie rozliczeniowym Dziekuje Afra:) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='giselle4']Kesh bardzo dziękuje 125zl od cioteczek juz w poscie rozliczeniowym Dziekuje Afra:)[/QUOTE] Bardzo dziękuję za potwierdzenie:) Quote
Panna Marple Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Też jestem zdania, że szkoda, że nie zdążyło się ze sterylką... Ale trudno... Może nie będzie źle. Cudnie, że sunieczka już w domciu Quote
Gabi79 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Marycha35']Ludkowie tu kolejna sunia w potrzebie. Na cito do wyciągnięcia ze schronu:( Może coś podpowiecie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-parku!-Pilnie-potrzebne-DT/page5 A może Państwo, którzy chcieli adoptować Afrę przyjęli by tę bidusię Quote
Gosia6 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Sunia nawet jest podobna do Afry, może by ją wzięli :), proszę spróbować :), będę trzymała kciuki, aby mama maluszków i maluszki znalazły swoich kochających ludzi :) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Gabi79']A może Państwo, którzy chcieli adoptować Afrę przyjęli by tę bidusię[/QUOTE] Napisałam na wątku że mogę podać namiary Quote
zerojeden Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Nie przeczytałam całego wątku ale ma takie zapytanie...czy miejsce po suczce w DT jest wolne? Szukam na wczoraj DT domowego dla starszego pieska z chorym sercem na dodatek pogryzionego przez kompana w kojcu. Pieski zostały oddane po śmierci właściciela zupełnie sobie nie radzą...nie mam u siebie miejsca na kolejnego samca zabrałam wczoraj suczkę z tej ekipy dla dwóch chłopaków mamy wspólny DT i został tylko sercowiec który się nie zgadza z jednym z chłopaków i to właśnie on go pogryzł. Piesek jest nieduży taki do polowy łydki, trochę grubawy waży pewnie mniej niż 20kg. Bardzo proszę o pomoc. Fotkę będę miała jutro. Quote
Beatkaa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Teraz przeczytałam,że sunia wróciła do domku - super :multi::multi: Quote
piescofajnyjest Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 cudowne wiadomosci:) Afra tzn Sonia....badz szczesliwa:)! Quote
Gosia6 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ja wyjątkowo zaopiekowałam się Afrą, bo ją znalazłam, a sama mam pieska, który nie akceptuje, niczego co się rusza na jego podwórku :(, bardzo mi przykro :(, ale nie mogę go przyjąć :(. Serce mi pęka o te wszystkie psiaki :(. Quote
dorobella Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Powiedziałyście właścicielom Soni o tym, że jak pies się zgubi można zamieścić ogłoszenie na stronach internetowych ? Quote
diana79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 wspaniale że znaleźli się właściciele suni :) Quote
zerojeden Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Gosia6']Ja wyjątkowo zaopiekowałam się Afrą, bo ją znalazłam, a sama mam pieska, który nie akceptuje, niczego co się rusza na jego podwórku :(, bardzo mi przykro :(, ale nie mogę go przyjąć :(. Serce mi pęka o te wszystkie psiaki :(.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za odpowiedź, będę szukać dalej. Quote
kakadu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Mysza2']Też mam nadzieję, że to będzie jakąś nauczką. A swoją drogą to szkoda że nie zdążyliśmy jej wysterylizować[/QUOTE] cholera, z ust mi wyjęłaś... :roll: no i chyba za bardzo intensywnie to oni jej nie szukali? przepraszam za te łyżkę dziegciu, ale takie mam wrażenie... Quote
Recommended Posts