Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosia6']Pani powiedziała, że Sonia uciekła im z podwórka jak ich nie było w domu. Potem ją szukali, ale nie znaleźli. Właściciele zostali znalezieni tak, że jedno z dzieci w szkole poznało pieska na zdjęiu i właśnie tym tropem udałam się do właścicieli. To dobrzy ludzie, Sonia większość czasu przebywa w domu, ale na dworze też lubi być. Sonia ma kompana takiego samego jak ona tylko w kolorze kremowym :), obie są śliczne :). I okazało się, że psinka była bardzo młoda bo ma tylko 2 lata :). Moja mama jak jechała do pracy to pojechała okrężną drogą żeby zobaczyć czy aby przypadkiem nie trzymają naszej małej na dworze, ale nie :) siedziała i odpoczywała w domu :).[/QUOTE]

No ja też z tych nieufnych jestem;)
To bardzo dobry pomysł i fajnie gdyby Mamie się jeszcze kiedyś udało "na okrętkę" do domu jechać:)
Mam nadzieję, że już tak psiaków nie bedą zostawiać.

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Energy']No ja też z tych nieufnych jestem;)
To bardzo dobry pomysł i fajnie gdyby Mamie się jeszcze kiedyś udało "na okrętkę" do domu jechać:)
Mam nadzieję, że już tak psiaków nie bedą zostawiać.[/QUOTE]
Też mam nadzieję, że to będzie jakąś nauczką.
A swoją drogą to szkoda że nie zdążyliśmy jej wysterylizować

Posted

[quote name='Mysza2']Też mam nadzieję, że to będzie jakąś nauczką.
A swoją drogą to szkoda że nie zdążyliśmy jej wysterylizować[/QUOTE]

Też o tym pomyślałam, zwłaszcza jak przeczytałam o drugim psiaku

Posted

[quote name='Gabi79']Też o tym pomyślałam, zwłaszcza jak przeczytałam o drugim psiaku[/QUOTE]
Ten drugi psiak to też podobno sunia, ale skoro Sonia nawiewa to sama wiesz.
Niestety już nie mamy wpływu na to co zrobią właściele

Posted

Przyszłam potwierdzić że przelew na 200zł dotarł trybie ekspresowym na spłatę długu Grety i Garego :) Bardzo bardzo dziękuję dzięki Wam jesteśmy na zero za leczenie parwo maluchów, z których jeszcze dwa szukają domów.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Przyszłam potwierdzić że przelew na 200zł dotarł trybie ekspresowym na spłatę długu Grety i Garego :) Bardzo bardzo dziękuję dzięki Wam jesteśmy na zero za leczenie parwo maluchów, z których jeszcze dwa szukają domów.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za potwierdzenie:)

Posted

[quote name='giselle4']Kesh bardzo dziękuje
125zl od cioteczek juz w poscie rozliczeniowym
Dziekuje Afra:)[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za potwierdzenie:)

Posted

Sunia nawet jest podobna do Afry, może by ją wzięli :), proszę spróbować :), będę trzymała kciuki, aby mama maluszków i maluszki znalazły swoich kochających ludzi :)

Posted

[quote name='Gabi79']A może Państwo, którzy chcieli adoptować Afrę przyjęli by tę bidusię[/QUOTE]
Napisałam na wątku że mogę podać namiary

Posted

Nie przeczytałam całego wątku ale ma takie zapytanie...czy miejsce po suczce w DT jest wolne? Szukam na wczoraj DT domowego dla starszego pieska z chorym sercem na dodatek pogryzionego przez kompana w kojcu. Pieski zostały oddane po śmierci właściciela zupełnie sobie nie radzą...nie mam u siebie miejsca na kolejnego samca zabrałam wczoraj suczkę z tej ekipy dla dwóch chłopaków mamy wspólny DT i został tylko sercowiec który się nie zgadza z jednym z chłopaków i to właśnie on go pogryzł. Piesek jest nieduży taki do polowy łydki, trochę grubawy waży pewnie mniej niż 20kg. Bardzo proszę o pomoc. Fotkę będę miała jutro.

Posted

Ja wyjątkowo zaopiekowałam się Afrą, bo ją znalazłam, a sama mam pieska, który nie akceptuje, niczego co się rusza na jego podwórku :(, bardzo mi przykro :(, ale nie mogę go przyjąć :(. Serce mi pęka o te wszystkie psiaki :(.

Posted

[quote name='Gosia6']Ja wyjątkowo zaopiekowałam się Afrą, bo ją znalazłam, a sama mam pieska, który nie akceptuje, niczego co się rusza na jego podwórku :(, bardzo mi przykro :(, ale nie mogę go przyjąć :(. Serce mi pęka o te wszystkie psiaki :(.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za odpowiedź, będę szukać dalej.

Posted

[quote name='Mysza2']Też mam nadzieję, że to będzie jakąś nauczką.
A swoją drogą to szkoda że nie zdążyliśmy jej wysterylizować[/QUOTE]
cholera, z ust mi wyjęłaś... :roll:
no i chyba za bardzo intensywnie to oni jej nie szukali?
przepraszam za te łyżkę dziegciu, ale takie mam wrażenie...