zozola77 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 no moze juz siedzą przy tym ciachu..albo .... :hmmmm: hmm o kurka własnie sobie us wiadomiłam ze tez mam jeszcze zamrozony Bozonarodzenowy sernik od tesciowej..pychota... ups..ciekawe czy ebdzie zjadliwy po rozmrozeniu ...hmmm:niewiem: Quote
Nutusia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ojej... Malagos się nie pojawia... i nic nie wiadomo...:niewiem: Quote
inka33 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Malagosi wywiało internet... Tośka pojechała do domku! :multi: Quote
Nutusia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 O rany!!!!!!!!!!!!!! No i to jest wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki, Inka :) Quote
malagos Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 (edited) Przywiało, hura! Dziewczyny kochane, Tośka pojechała do siebie. do domku. Bardzo miłi pańciostwo, super ludzie - opowieściom przy herbacie o psach, kotach, dzieciach nie było końca. Edited April 6, 2013 by malagos Quote
malagos Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Umowa podpisana, sunia przekazana, ciasto zjedzone (sernik też mam zamrożony, ponoć się dobrze przechowuje i smakuje :) ) Juz miałam telefon po przyjeździe do domu - droga spokojna, W domu zwiedzanie kątków i na razie trochę nabzdyczony kot Felek. Ale miseczką z karmą Tośka nie pogardziła (!), i jak to Beata powiedziała "Wciągnęła jedną dziurką od nosa". No to tak opłakuje ta małpa rozstanie ze mną. Rany, żeby tylko wszystko było dobrze...... W międzyczasie miałam telefon o Milę, ale jakiś młodziutki głosik zapytał "czy to za darmo?", a potem o Sepię - i tu jest fajnie! Będziemy z panią Jagoda w kontakcie, już dzwoniłam do Inki. I jakoś tę wiosnę widać, co? Juz słoneczko jakby świeciło :) Quote
inka33 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Malagos, gratulacje! :klacz: Tosiu, sprawuj się dobrze i ładnie prezentuj! :grins: [quote name='malagos'] W międzyczasie miałam telefon o Milę, ale jakiś młodziutki głosik zapytał "czy to za darmo?", a potem o Sepię - i tu jest fajnie! Będziemy z panią Jagoda w kontakcie, już dzwoniłam do Inki. I jakoś tę wiosnę widać, co? Juz słoneczko jakby świeciło :) Jak dla kogo fajnie...! :bigcry: Quote
kcd Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='inka33'] Jak dla kogo fajnie...! :bigcry:[/QUOTE] Przytulam.... Quote
konfirm13 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Wspaniała wiadomość:sweetCyb:. Dropiatko, dużo szczęścia na nowej drodze życia :loveu: No i coś się kroi dla Sepulki(też dropiatej - troszeczkę). Same dobre wiadomości :) Quote
wegielkowa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malagos']Przywiało, hura! Dziewczyny kochane, Tośka pojechała do siebie. do domku. Bardzo miłi pańciostwo, super ludzie - opowieściom przy herbacie o psach, kotach, dzieciach nie było końca.[/QUOTE] Chyba nie żałujesz, że się wyczekała na tych właściwych:) Kolejny sukces Miłych gossów:) Quote
inka33 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']Przytulam....[/QUOTE] Żebyś jeszcze zdążyła odwiedzinki zaliczyć, nie...? :p Quote
Mattilu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ale dobre wiadomosci! Powodzenia Tosiu w nowym domku!!! Bardzo sie ciesze:multi: jeszcze poprosze o wiadomosci jak sie czuje Dalia. Quote
malagos Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Mattilu']Ale dobre wiadomosci! Powodzenia Tosiu w nowym domku!!! Bardzo sie ciesze:multi: jeszcze poprosze o wiadomosci jak sie czuje Dalia.[/QUOTE] Bez zmian. Quote
konfirm13 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malagos'][quote name='Mattilu']Ale dobre wiadomosci! Powodzenia Tosiu w nowym domku!!! Bardzo sie ciesze:multi: jeszcze poprosze o wiadomosci jak sie czuje Dalia.[/QUOTE] Bez zmian. No, to Tosią się cieszę, a Dalią - martwię Quote
Mazowszanka13 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dobra passa malagos do adopcji powraca ! Tak trzymać ! A biedną Dalię przytulam na odległość :loveu: Quote
Dabrowka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Bardzo się cieszę, że Tosia wyjechała do swojego domu :) Podwójnie się cieszę, bo Kaspersky nie lubił wątku i za każdym razem musiałam mu tłumaczyć, że można tu bezpiecznie zaglądać :roll: Trzymam kciuki za Dalię. Quote
wegielkowa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Mazowszanka']Dobra passa malagos do adopcji powraca ! Tak trzymać ! [/QUOTE] Malagos zawsze ma dobrą passę, tylko regulaminowy okres tymczasowania obecnie został zmieniony (wydłużony o kilka tyg):) Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Super wieści :) powodzenia Tosieńko! Malagosku, ściskam Ciebie i Daliusie :( ehh Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Gosiapk']Ło, ale niespodzianka. :klacz: Jaka niespodzianka Gosiaczku ? ;) dawno nie miałam od Cię PW :( Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Ziutka']Jaka niespodzianka Gosiaczku ? ;) dawno nie miałam od Cię PW :( Niespodzianka, że ciotka Ziutka znowu na dogo przybyła niezapowiedziana :eviltong: :buzi:PW leeeeeeciiiiiiiiiiii Quote
M&S Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malagos']Przywiało, hura! Dziewczyny kochane, Tośka pojechała do siebie. do domku. Bardzo miłi pańciostwo, super ludzie - opowieściom przy herbacie o psach, kotach, dzieciach nie było końca.[/QUOTE] Rewelacja :cunao::cunao::cunao::cunao:powodzenia Tosiu! Quote
Recommended Posts