Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no moze juz siedzą przy tym ciachu..albo .... :hmmmm: hmm

o kurka własnie sobie us wiadomiłam ze tez mam jeszcze zamrozony Bozonarodzenowy sernik od tesciowej..pychota...
ups..ciekawe czy ebdzie zjadliwy po rozmrozeniu ...hmmm:niewiem:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przywiało, hura!
Dziewczyny kochane, Tośka pojechała do siebie. do domku. Bardzo miłi pańciostwo, super ludzie - opowieściom przy herbacie o psach, kotach, dzieciach nie było końca.

Edited by malagos
Posted

Umowa podpisana, sunia przekazana, ciasto zjedzone (sernik też mam zamrożony, ponoć się dobrze przechowuje i smakuje :) )
Juz miałam telefon po przyjeździe do domu - droga spokojna, W domu zwiedzanie kątków i na razie trochę nabzdyczony kot Felek. Ale miseczką z karmą Tośka nie pogardziła (!), i jak to Beata powiedziała "Wciągnęła jedną dziurką od nosa".
No to tak opłakuje ta małpa rozstanie ze mną.
Rany, żeby tylko wszystko było dobrze......
W międzyczasie miałam telefon o Milę, ale jakiś młodziutki głosik zapytał "czy to za darmo?", a potem o Sepię - i tu jest fajnie! Będziemy z panią Jagoda w kontakcie, już dzwoniłam do Inki.
I jakoś tę wiosnę widać, co? Juz słoneczko jakby świeciło :)

Posted

Malagos, gratulacje! :klacz:
Tosiu, sprawuj się dobrze i ładnie prezentuj! :grins:

[quote name='malagos']
W międzyczasie miałam telefon o Milę, ale jakiś młodziutki głosik zapytał "czy to za darmo?", a potem o Sepię
- i tu jest fajnie! Będziemy z panią Jagoda w kontakcie, już dzwoniłam do Inki.
I jakoś tę wiosnę widać, co? Juz słoneczko jakby świeciło :)
Jak dla kogo fajnie...! :bigcry:

Posted

Wspaniała wiadomość:sweetCyb:. Dropiatko, dużo szczęścia na nowej drodze życia :loveu:
No i coś się kroi dla Sepulki(też dropiatej - troszeczkę). Same dobre wiadomości :)

Posted

[quote name='malagos']Przywiało, hura!
Dziewczyny kochane, Tośka pojechała do siebie. do domku. Bardzo miłi pańciostwo, super ludzie - opowieściom przy herbacie o psach, kotach, dzieciach nie było końca.[/QUOTE] Chyba nie żałujesz, że się wyczekała na tych właściwych:)
Kolejny sukces Miłych gossów:)

Posted

[quote name='Mattilu']Ale dobre wiadomosci! Powodzenia Tosiu w nowym domku!!! Bardzo sie ciesze:multi:
jeszcze poprosze o wiadomosci jak sie czuje Dalia.[/QUOTE]

Bez zmian.

Posted

[quote name='malagos'][quote name='Mattilu']Ale dobre wiadomosci! Powodzenia Tosiu w nowym domku!!! Bardzo sie ciesze:multi:
jeszcze poprosze o wiadomosci jak sie czuje Dalia.[/QUOTE]

Bez zmian.

No, to Tosią się cieszę, a Dalią - martwię

Posted

Bardzo się cieszę, że Tosia wyjechała do swojego domu :) Podwójnie się cieszę, bo Kaspersky nie lubił wątku i za każdym razem musiałam mu tłumaczyć, że można tu bezpiecznie zaglądać :roll:

Trzymam kciuki za Dalię.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Dobra passa malagos do adopcji powraca !
Tak trzymać !

[/QUOTE] Malagos zawsze ma dobrą passę, tylko regulaminowy okres tymczasowania obecnie został zmieniony (wydłużony o kilka tyg):)

Posted

[quote name='Ziutka']Jaka niespodzianka Gosiaczku ? ;)

dawno nie miałam od Cię PW :(

Niespodzianka, że ciotka Ziutka znowu na dogo przybyła niezapowiedziana :eviltong: :buzi:PW leeeeeeciiiiiiiiiiii

Posted

[quote name='malagos']Przywiało, hura!
Dziewczyny kochane, Tośka pojechała do siebie. do domku. Bardzo miłi pańciostwo, super ludzie - opowieściom przy herbacie o psach, kotach, dzieciach nie było końca.[/QUOTE]

Rewelacja :cunao::cunao::cunao::cunao:powodzenia Tosiu!