Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Malagosku, dawno wnuczka nie widziałaś, to prosze ;) Zdjęcia z telefonu i się cosik rozmazały, ehh Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Myślałam, że to ostatnie fotki Tosi, a tu niespodziewajka:evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='kcd']Ojjjj... On każdy wątek atakuje! :D[/QUOTE] Tylko dwa wątki, cioci Nutusi i babci Malagos :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Zdjęcia wnuka to chyba cenzura rozmazała :evil_lol: Malagos nie ma internetu. Dostałam sms-a: "Tosia pojechała do Warszawy. Bardzo mili ludzie, czytają zresztą dogomanię " To pewnie i na wątek trafią, a tu takie bezeceństwa :oops: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Tosiu bądź grzeczna :lol: Bezeceństwa nadzwyczajne:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Mazowszanka']Zdjęcia wnuka to chyba cenzura rozmazała :evil_lol: Malagos nie ma internetu. Dostałam sms-a: "Tosia pojechała do Warszawy. Bardzo mili ludzie, czytają zresztą dogomanię " To pewnie i na wątek trafią, a tu takie bezeceństwa :oops:[/QUOTE] Ptaszyna malutka, a ciocia Mazowszanka rumieńcem spłonęła :evil_lol: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Gosiapk']Ptaszyna malutka, a ciocia Mazowszanka rumieńcem spłonęła :evil_lol: to jest ptaszyna Quote
kcd Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']to jest ptaszyna Łomatko wariaty! :D :D :D hahahahaha!!! Quote
zozola77 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 to juz na 100 % wiosna w powietrzu jak psiaki do swoich ds-ów odlatuja... i różne ptaszki sie tu pokazuja fajnie ze sie udało i oby im sie dobrze wiodło , Tosia grzeczna badź a chłopczyk cudny !!! Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Się uczepiły ptaszyny mojego Olka - nooo! Ptak jak ptak, narazie mały...ale urośnie :diabloti: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Się uczepiły ptaszyny mojego Olka - nooo! Ptak jak ptak, narazie mały...ale urośnie :diabloti:[/QUOTE] Ziutko, kto się uczepił, to go zaraz.....;) Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Ziutko, kto się uczepił, to go zaraz.....;) No wszystkie ciotki, tylko im ptaki w głowie :diabloti: a szczególnie Gosiapk Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']No wszystkie ciotki, tylko im ptaki w głowie :diabloti: a szczególnie Gosiapk :-D[/QUOTE] A dlaczego akurat ONA szczególnie, hę...? :mad: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']No wszystkie ciotki, tylko im ptaki w głowie :diabloti: a szczególnie Gosiapk :-D[/QUOTE] Gosiapk, szczególnie, zgadzam się:evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='inka33']A dlaczego akurat ONA szczególnie, hę...? :mad:[/QUOTE] Może jej brakuje ptaka, nie wiem :biggrina::megagrin: Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Może jej brakuje ptaka, nie wiem :biggrina::megagrin:[/QUOTE] ...a może ja się za mało jeszcze czepiałam, co...?! :obrazic: Może jeszcze mam się do doopy skrzata przyczepić, żebyś mnie wyróżniła...?! :siara: Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ciotkom ptaszki w głowie, mnie węgielkowa okres wydłuża (a sama sobie wydłuż, cffaniaro!).... Wiosna, jak nic!! To ostatnie nasze zdjecia Toski, do kota przylgnęła, to może jej nie zobaczą i do tej Warszawy nie zabiorą?. Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To ja się witam i proponuję usunąć z tytułu wątku przedrostek "bez" ;) I spadam, bo OMC ratlerka już na rogatkach Warszawy... Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malagos']Ciotkom ptaszki w głowie, mnie węgielkowa okres wydłuża (a sama sobie wydłuż, cffaniaro!).... Wiosna, jak nic!! To ostatnie nasze zdjecia Toski, do kota przylgnęła, to może jej nie zobaczą i do tej Warszawy nie zabiorą?. http://img819.imageshack.us/img819/6637/sdc17405a.jpg Na tym posłanku to bez kota jednak się lepiej maskuje... ;) :kciuki: za zostanie wiosny na zawsze! Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To ile tygodni Malaggossy przetrzymywały biedną sunię w niewoli? Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie chcemy wiosny na zawsze!!! Tak od czerwca niech jednak będzie... lato ;) Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']Nie chcemy wiosny na zawsze!!! Tak od czerwca niech jednak będzie... lato ;)[/QUOTE] Taaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!! Tosieńko jesteś piękna:):) A w warszawie nie jest źle, a może i kotka domek ci kupi;) Quote
konfirm13 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dzieć prześliczny :loveu: Tosia już domna panienka i w dodatku - Warszawianka.No i chyba wiosna będzie, bo dzisiaj słońce świeci i snieg sie topi..... Trzymam kciuki za zdrowie Dalii Quote
Recommended Posts