Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Zofija']miał badanie krwi i usg~i kroplówka - wszystko ok- uf!!!!! Rachunek 55zł więc też jest ok:).
Konto naszej fundacji- zaraz na naopiszę i dziękuję

mam nadzieję że wszystko ok jednak bo wpis osoby wiozącej mnie poraził.

Rikuś od wczorajszego wieczoru już w ciepłym tymczasowym domu. Miałam obawy czy dowiozę go żywego i udało się z przystankiem u weta na badania i kroplówkę. Nie wiem czy gratulować czy zaliczyć do totalnego braku odpowiedzialności szczepienie psa w stanie bez mała agonalnym nie tylko przeciwko wściekliźnie ale również na pozostałe choroby !!!

Dzieki za konto przelewam z Konta Fundacji SOS dla Jamników 15 zł ktore zostalo wskazane dla Rikusia

[quote name='Zofija'][FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT]

[FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT]
[FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT]

[FONT=Arial]Konto:[/FONT]
[FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][FONT=Arial]
w tytule: dla Rikusia[/FONT]

Posted

[quote name='Zofija']Włąśnie po tej kroplówce i jedzeniu i byciu w ciepłym -odżył

..... zdarza się, że tą samą sytuację/wydarzenie, pięć różnych osób... opowie na pięć różnych sposobów!...coś tak...jak?!...
tam, gdzie dwóch Polaków.... tam trzy opinie:evil_lol:!......
najważniejsze, że wszystko dobrze z Rikuniem:loveu:!....

FOTY, FOTY, FOTY !!!!

Posted

Ja tylko dostałam info, ze jest w bardzo złym stanie i leczenie jeśli przeżyje to około 500zł na dzień dobry... Stąd moje pytanie do Kasi.
O tym szczepieniu tez dostałam info-ale to schronisko szczepi psy. Natomiast na drugi dzień dostałam info, ze koszt badań 55zł , ze Riki po kroplówce , jedzonku i byciu w domu odżył i , że jest ok. I tyle.

Posted

Jeszcze dodam ,ze na drugi dzień próbował bawić się piłeczką,to chyba nie najgorzej jak na agonię:lol:Rikuś był niecałe 3 tygodnie w schronie a dwa to kwarantanna.To i tak szybko się udało go wyciągnąć.

Posted

[quote name='danka1234']Cudnei ze tak sie udało z tymczasem i psiaczek nie jest chory tak jak się wydawało.
Wstwcie tu wszystkie jamnikowate od Was,na waszej stronie jest ich sporo ale moze juz nieaktualne.[/QUOTE]

Raczej aktualne:((

Posted (edited)

Najważniejsze ,ze żyje:lol: i jest lepiej.Mój tymczas Fliper też tak wyglądał,potem szybko przybrał na wadze i jest zdrowy i żyje!Żeby tylko nic niespodziewanego nie wyskoczyło to będzie dobrze.

Edited by Nilsson