Zofija Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Hmmm... weszło i mam nadzieję, ze tak zostanie:) Quote
Kasia77 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) [quote name='gosiaczek1984']jeju jaki biedaczek tak zimno okrutnie na dworzu :-( Może spróbować zebrac jakis grosik , żeby mały miał szanse nie zamarznać w schronisku? Nie mogę zadeklarować stałej składki, ale jeśli znajdzie sie dla dziadzia DT/domowy hotelik , to pokryje pierwszy m-c pobytu bazarkiem. Kubraczki ładnie idą, w końcu mroźną zimę mamy, więc dla dziadzia grosz by się na pewno zebrał. Kto ewentualnie dorzuca grosik na kolejne m-ce? Edited January 21, 2013 by Kasia77 Quote
Nilsson Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Kasia77']tak zimno okrutnie na dworzu :-( Może spróbować zebrac jakis grosik , żeby mały miał szanse nie zamarznać w schronisku? Nie mogę zadeklarować stałej składki, ale jeśli znajdzie sie dla dziadzia DT/domowy hotelik , to pokryje pierwszy m-c pobytu bazarkiem. Kubraczki ładnie idą, w końcu mroźną zimę mamy, więc dla dziadzia grosz by się na pewno zebrał. Kto ewentualnie dorzuca grosik na kolejne m-ce?[/QUOTE] To ja deklaruję 20zł miesięcznie i mogę coś na bazarek zorganizować ale nie umiem go robić:( Quote
Kasia77 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Nilsson']To ja deklaruję 20zł miesięcznie i mogę coś na bazarek zorganizować ale nie umiem go robić:([/QUOTE] kto jeszcze , kto jeszcze ? bo dziadziu trzęsie się z zimna strasznie:( i obyśmy nie musieli czytać, że na pomoc za późno..., trzeba się spieszyć, więc kto jeszcze daje grosik dla bidy? Quote
danka1234 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A jest tam wogule jakaś możliwość ,miejsce gdzie moznaby go odpłatnie umieścić w ciepełku? jesli tak ta jaki byłby koszt? Quote
anica Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Wyć się chce!!!! jak się na niego patrzę:-(!... musimy coś wymyślić!... jeśli chodzi o deklaracje?... to i tak narazie?... czekamy co będzie z jamniczką staruszką? na sunię złożyłyśmy stałe.... musimy poczekać bo trzeba się wywiązać z już złożonych!... a tu następne bidy:-(!... Quote
Nilsson Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jeżeli chodzi o jego wielkość to na zdjęciach wygląda dość duży ale może dlatego,ze taki wygięty.Jakby go rozprostować to jest minimalnie większy od jamnika. Quote
anica Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 przede wszystkim Kasiu77 Dziękujemy :Rose:... pierwszy miesiąc już jest!... musimy to wykorzystać!... dobrze było.. by!... Quote
Kasia77 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='anica']przede wszystkim Kasiu77 Dziękujemy :Rose:... pierwszy miesiąc już jest!... musimy to wykorzystać!... dobrze było.. by!... juz sie zabrałam za bazarek, zostało mi pare kubraczków, chociaz tym razem więcej będzie "maluszków"- 30 cm i 35cm i jeszcze coś mam fajniuśnego - super wieszaczki na smyczki w kształcie kości, więc wieczorem zaprosze;) , ale mało Nas tu.... zapowiadają straszne mrozy.... :( Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 a czy już ktoś się rozgląda za hotelikiem lub DT??? Quote
Nilsson Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Kasia77']tak zimno okrutnie na dworzu :-( Może spróbować zebrac jakis grosik , żeby mały miał szanse nie zamarznać w schronisku? Nie mogę zadeklarować stałej składki, ale jeśli znajdzie sie dla dziadzia DT/domowy hotelik , to pokryje pierwszy m-c pobytu bazarkiem. Kubraczki ładnie idą, w końcu mroźną zimę mamy, więc dla dziadzia grosz by się na pewno zebrał. Kto ewentualnie dorzuca grosik na kolejne m-ce? Dziękujemy.A gdzie bazarek z kubraczkami? Quote
Kasia77 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) [quote name='Nilsson']Dziękujemy.A gdzie bazarek z kubraczkami? Zrobiony. Podrzucajcie proszę - http://www.dogomania.pl/forum/threads/238992-Psie-ubranka-malutkie-i-duże-Na-jamniczego-staruszka?p=20316577#post20316577 i dołączam sie do pytania Isadory- czy jest jakieś miejsce, gdzie można by ulokować staruszka? Edited January 22, 2013 by Kasia77 Quote
Zofija Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Kasi Przystał siostra-za Bielskiem- koszt 300zł m-cznie. Co myślicie?????? Kasia psów nie bierze tylko suczki. Nie znam innego i jescze sprawdzonego. Bo to też ważne. Napiszę później bo muszę zmykać Quote
anica Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) [quote name='Isadora7']a czy już ktoś się rozgląda za hotelikiem lub DT??? .... napisałam zapytanie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/235567-Domowy-hotel-RUDY-PIES-dla-psów-w-potrzebie-PRUSZKÓW-woj-mazowieckie nie doczytałam... gdzie obecnie przebywa jamniczek? może wtedy łatwiej będzie nam zdecydować gdzie szukać hoteliku?... Edited January 22, 2013 by anica Quote
Kasia77 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='anica'].... napisałam zapytanie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/235567-Domowy-hotel-RUDY-PIES-dla-psów-w-potrzebie-PRUSZKÓW-woj-mazowieckie nie doczytałam... gdzie obecnie przebywa jamniczek? może wtedy łatwiej będzie nam zdecydować gdzie szukać hoteliku?... podejrzałam sobie i fajnie wygląda ten hotelik. Rikuś jest w Cieszynie, niedaleko Żywca MAŁO NAS TU ... Zastanawiam sie nie raz , jak to jest, że jedne psy mają waąki pełne pomagających im ludzi a inne są jak niewidzialne Quote
piescofajnyjest Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 zamelduje sie u slicznego dziadzia.... Quote
1izabelka1 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 zapiszę staruszka ,wet go ocenił na 11 lat? Quote
rudynpm Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Hej, witam Jamnikowe Towarzystwo. W ostatnią sobotę wyjechały do DS 3 psiaki ode mnie. Dzisiaj znalazła dom sunia. Miejsce w domu mam. Bardzo źle wygląda ten jamniczek, chudy jest przeraźliwie. Na pewno potrzebuje na cito badań. Albo nie dojada, albo ma trafioną trzustkę. Czasu mało, bo zapowiadają kilkunasto stopniowe mrozy. Jeśli piesek zgadza się z innymi, to jak najbardziej może do nas przyjechać. Jeszcze tylko kwestia odległości. Ja mieszkam koło Warszawy. Quote
Kasia77 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='rudynpm']Hej, witam Jamnikowe Towarzystwo. W ostatnią sobotę wyjechały do DS 3 psiaki ode mnie. Dzisiaj znalazła dom sunia. Miejsce w domu mam. Bardzo źle wygląda ten jamniczek, chudy jest przeraźliwie. Na pewno potrzebuje na cito badań. Albo nie dojada, albo ma trafioną trzustkę. Czasu mało, bo zapowiadają kilkunasto stopniowe mrozy. Jeśli piesek zgadza się z innymi, to jak najbardziej może do nas przyjechać. Jeszcze tylko kwestia odległości. Ja mieszkam koło Warszawy.[/QUOTE] Jakie dobre wieści :) dziękujemy ! Czekamy niecierpliwie na osoby decydujące i mające bezpośredni kontakt z dziadziem.... Quote
Isadora7 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No to nie ma na co czekać trzeba organizować. Bo czasu nie ma. Quote
1izabelka1 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Kasia77'] Rikuś jest w Cieszynie, niedaleko Żywca [/QUOTE] chyba z tej miejscowości:) Quote
Recommended Posts