Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Zofija']W takim razie, czy mozemy prosić o pomoc jeśli chopdzi o środki na leczenie dla Rikusia?[/QUOTE]

a co powiedział weterynarz? , jakie miał dziadzio robione badania ?

Posted

[quote name='Kasia77']a co powiedział weterynarz? , jakie miał dziadzio robione badania ?[/QUOTE]
Ojjoj....
Życie, tak często pisze inny scenariusz... niż możemy sobie wymarzyć:shake:...
Oby to nie było nic poważnego.....

Posted

[quote name='anica']Ojjoj....
Życie, tak często pisze inny scenariusz... niż możemy sobie wymarzyć:shake:...
Oby to nie było nic poważnego.....[/QUOTE]

też mam obawy

Posted

[quote name='Nilsson']Rikuś ze schroniska wyjechał:) Jest bardzo chory,pojechał prosto do weterynarza.Więcej szczegółowych info nie mam.Trzeba będzie zapłacić jego leczenie bo dla DT to za duże obciążenie.Jak będą nowe wieści to dam znać.Ważne ,ze ma już opiekę.

Boziu, biedny Rikuś... oby tylko zdążyć z pomocą na czas...
A ten jaki biedny http://schronisko.ustronet.com/index...2026&Itemid=33
To się chyba nigdy nie skończy:shake:... jeszcze jeden dobrze nie zabezpieczony, a tu już następni, każde z nich w wielkiej potrzebie...

Posted (edited)

czekamy na wieści od weterynarza, oby było lepiej niż gorzej...

anica, jamniczka z Grudziądza nie ma chyba jeszcze wątku ? czy może ja przeoczyłam?

Edited by Kasia77
Posted

[quote name='Kasia77']czekamy na wieści od weterynarza, oby było lepiej niż gorzej...

anica, jamniczka z Grudziądza nie ma chyba jeszcze wątku ? czy może ja przeoczyłam?[/QUOTE]
.... Kasiu, jeszcze nie ma.... ale Isadora założy:)... ale na tą chwilę ,załatwiają suni transport i wyciągają ją jutro ze schroniska...

Posted

[quote name='Kasia77']czekamy na wieści od weterynarza, oby było lepiej niż gorzej...

anica, jamniczka z Grudziądza nie ma chyba jeszcze wątku ? czy może ja przeoczyłam?

[quote name='anica'].... Kasiu, jeszcze nie ma.... ale Isadora założy:)... ale na tą chwilę ,załatwiają suni transport i wyciągają ją jutro ze schroniska...

Założę wieczorem późnym. Okazyjny transport darmowy wyszedł nagle musiałam podejmowac decyzje. Jedzie albo nie. Z kasą (nie ma nawet deklaracji na miesiac) cienko więc uznałam ze okazja może się nie powtórzyć.

Powtórze pytanie

[quote name='Isadora7']Wołynęło na konto Fundacji SOS dla Jamników 15 zł dla Rikusia - komu przelać?

Posted

[FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT]
[FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Konto:[/FONT]
[FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][FONT=Arial]
w tytule: dla Rikusia[/FONT]

[FONT=Arial] [/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Zofija']miał badanie krwi i usg~i kroplówka - wszystko ok- uf!!!!! Rachunek 55zł więc też jest ok:).
Konto naszej fundacji- zaraz na naopiszę i dziękuję[/QUOTE]

czyli tylko wychudzony, wymarznięty - zabiedzony jednym słowem, ale żadnych chorób nie ma?

a wyniki krwi wszystkie w normie? i wątroba i nerki?

Obiecane pieniążki za badania Rikusia przeleję oczywiscie, resztę dochodu z bazarku, jako ze dziadzio znalazł domek i nie trzeba opłacać hoteliku, przeznacze dla innej jamniczej biedy.

Edited by Kasia77
Posted

Kasiu, z tego co mi wiadomo- w porządku-wymarzniety, zabiedzony-tak! Nie, nie przelewaj pieniążków. Wczoraj ta Pani tak wyskoczyła , ze Bóg wie co mu jest i jakie to koszty leczenia,ze się wystraszyłam. Zostaw je dla innego pieska w potrzebie i bardzo dziękuję za zaangażowanie i pomoc!

Posted

[quote name='Zofija']Kasiu, z tego co mi wiadomo- w porządku-wymarzniety, zabiedzony-tak! Nie, nie przelewaj pieniążków. Wczoraj ta Pani tak wyskoczyła , ze Bóg wie co mu jest i jakie to koszty leczenia,ze się wystraszyłam. Zostaw je dla innego pieska w potrzebie i bardzo dziękuję za zaangażowanie i pomoc![/QUOTE]

Czy jest szansa na jakieś zdjęcia z domku dziadzia ?

A na tego drugiego pieska małego, macie jakis pomysł?

Posted

[quote name='Kasia77']Czy jest szansa na jakieś zdjęcia z domku dziadzia ?

A na tego drugiego pieska małego, macie jakis pomysł?[/QUOTE]

myślę , ze tak:).
Na drugiego dziadzia- do Pauliny tylko muszę zacząć zbierać pieniążki

Posted (edited)

[quote name='Zofija']myślę , ze tak:).
Na drugiego dziadzia- do Pauliny tylko muszę zacząć zbierać pieniążki[/QUOTE]

kimkolwiek jest Paulina :) (ja nie bardzo w temacie;) )to cieszę się, ze jest dla bieduliny szansa
i pieniądze na badania Rikusia przeznaczam dla jego kolegi ze schroniska (jeśli Rikusiowi tak jak piszesz, nie trzeba nic zwracać)

Edited by Kasia77
Posted

Super że dziadziuś to dziarski dziadziuś:loveu:
w ciepełku domowym, szybko dojdzie do siebie, czekamy z niecierpliwością na dalsze wiadomości i zdjęcia:lol:
Rikuniu, Wszystkiego Najlepszego w nowym życiu:loveu:!...