Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż wiem,że wszędzie krucho z pieniążkami ale pies jest duży więc myślę,że 10zł/doba+ew.wet to jest cena już naprawdę bardzo przystępna,ale to w końcu bezdomny.

Posted

Amadorka napisał(a):
No cóż wiem,że wszędzie krucho z pieniążkami ale pies jest duży więc myślę,że 10zł/doba+ew.wet to jest cena już naprawdę bardzo przystępna,ale to w końcu bezdomny.

Dziękuję, Gosia pewnie już śpi jutro będziemy walczyć:)
Na pierwszy miesiąc damy radę , zawsze to czas żeby zabezpieczyć piesia finansowo.

Posted

nie miałem czasu przeczytać całego wątku ale wpadłem na jeden pomysł, trochę chamski ale może .. skoro są ogłoszenia że ktoś szuka podobnego psa .. to znaczy że ma akurat wolne miejsce może zgodziłby się przetrzymać psiaka chociaz przez kilka dni do czasu znalezienia zguby =//
a ogłoszeń o zagubionych jest baardzo dużo ..

Posted

[email protected] napisał(a):
nie miałem czasu przeczytać całego wątku ale wpadłem na jeden pomysł, trochę chamski ale może .. skoro są ogłoszenia że ktoś szuka podobnego psa .. to znaczy że ma akurat wolne miejsce może zgodziłby się przetrzymać psiaka chociaz przez kilka dni do czasu znalezienia zguby =//
a ogłoszeń o zagubionych jest baardzo dużo ..

Dzięki ,że jesteś:)
Można spytać....

Posted

dorzucę grosik jednorazowo, bo niestety, nie mogę zapewnić, że dam radę częściej (pracuję dorywczo), ale bardzo proszę, żeby ktoś wysłał mi nr konta na priv, bo od początku nie ogarniam dogomanii, gubię się, nie umiem trafić tam, gdzie chcę i gdybym dostała na priva, to byłoby to dla mnie dużym ułatwieniem. Pozdrawiam i życzę powodzenia z psiakiem!

Posted

dziękuję wszystkim przybyłym. teraz to mi sie płakać chce,że taki odzew jest-rozsypuję się kompletnie:(

dziękuję za wszystkie deklaracje i niestety pytam kto jeszcze...?

dziś pojadę do psa znów, nie wiem czy go tylko nakarmić,czy już zabrać... znów muszę prosić o transport i dograć kilka innych rzeczy. mocno skłaniam się ku hotelikowi,ale sama nie wydolę ,jeśli utknie tam na dłużej,a pierwsze emocje opadną i wpłaty będą maleć albo zanikać kompletnie...

mam tylko nadzieję,że piesio ciągle tam jest... w Wwie wilgotno,padało,a on na tym betonie,ten karton i ręczniki już przemoknięte zapewne i do wywalenia ...

Posted

i jeszcze prywata,przepraszam: witaj Isadora:) (znamy się z wątku o jamniczce Lindzie zabranej Rumunom,której szukałyśmy DS- i znaleziony,cudowny:thumbs:,choć Linda obecnie złapała anginę:roll:)

Posted

Witam!

Znalazłam apel o pomoc na stronie Fenrisa ( pisała ewu ). Teraz tylko zapisuję, ale poczytam wieczorem po powrocie z pracy.

Może zbiórka na jakiś płatny DT bo o bezpłatnym, to chyba nie ma co marzyć. Trzeba watek porozsyłać...........

Posted

iwonamaj,nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, by był dzis zabrany, ale...

znów się komplikuje...,namiary jakie dostałam na tani hotel w okolicach Wwy (bym mogła tam docierać) spaliły na panewce (przepełnienie).

uwierz, juz czaszka mi dymi od myślenia i wypytywania wszędzie.

4łapy dają szansę- dziękujemy,ale ta odległość...

dziękuję nowo przybyłym za obecnośc, bez Was bym się chyba już poddała.

napewno dziś pojadę do psa,czy go zabiorę,tego na chwilę obecną nie wiem- bo nie mam cały czas dokąd

Posted

gosia7 napisał(a):
i jeszcze prywata,przepraszam: witaj Isadora:) (znamy się z wątku o jamniczce Lindzie zabranej Rumunom,której szukałyśmy DS- i znaleziony,cudowny:thumbs:,choć Linda obecnie złapała anginę:roll:)

Witaj

Rozsyłam u udostępniam również na FB.
U Astaroth pytałaś o hotelik? (okolice halinowa)

Posted

Czas działa na niekorzyść biedaka:( Ostanio organizowałyśmy pomoc dla psa koczującego w rowie. Pies w ciągu jednego dnia miał wszystko załtwione. Dzieczyna pojechała po niego i już go nie było...:( Bardzo źle się stało ,że nikt jej nie powiedział przez cały tydzień o piesku...
Szukała , nadal szuka....:(

Posted

jak teraz załatwialem domek dla swojej znajdy to w rozmowie wyszło że znają tam panią emerytkę która nie ma nic do roboty i opiekuje sie psiakami za kasę.
nie znam szczegółów bo udalo mi sie załatwić, ale zadzwon może uda ci sie dogadać:
697 994 204

wiem ze pani ma kota 13 lat i psiaka suczke taka do kolana, co do ceny i szczegółow to juz trzeba zadzownic, to jest na ul.powstańców w ząbkach

pzdr

Posted

[email protected] napisał(a):
jak teraz załatwialem domek dla swojej znajdy to w rozmowie wyszło że znają tam panią emerytkę która nie ma nic do roboty i opiekuje sie psiakami za kasę.
nie znam szczegółów bo udalo mi sie załatwić, ale zadzwon może uda ci sie dogadać:
697 994 204

wiem ze pani ma kota 13 lat i psiaka suczke taka do kolana, co do ceny i szczegółow to juz trzeba zadzownic, to jest na ul.powstańców w ząbkach

pzdr

Dziękujemy, Gosiu zadzwoń do Pani.