Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

starszej emerytce takiego dużego psa:roll:??? nawet nie wiem czy pies umie chodzić na smyczy...

a jak Jej nawieje i jeszcze ją poturbuje ciągnąc,szczerze,nie ryzykowałabym.

Posted

gosia7 napisał(a):
starszej emerytce takiego dużego psa:roll:??? nawet nie wiem czy pies umie chodzić na smyczy...

a jak Jej nawieje i jeszcze ją poturbuje ciągnąc,szczerze,nie ryzykowałabym.

Gosiu masz słuszność ale emertyka może mieć 56 lat i być bardzo sprawna i odpowiedzialna. Pies musi mieć dobre szelki i mocną smycz.
Emerytka nie oznacza -stara i chora:):)
Spytać można, sama ocenisz...

Posted

[email protected] napisał(a):
nie wiem czy jest stara :) w polsce mozna miec 35 lat i byc na emeryturze, poza tym raczej ma doswiadczenie skoro ją polecają w klinice, zadzwon pogadaj może bedzie chciala 1000 zł to sie sama sprawa rozwiaze

Pisaliśmy równocześnie prawie to samo:)

Posted

tylko ja mam kolegę w moim wieku i poszedl do wojska po 18 i za 2 lata może już iśc na emeryture:)))

a pies ogólnie jaki jest ? agresywny ? zagłodzony?

Pojęcia nie mam ,tyle co z fotek. Miły piesio tyle wiem..

Posted

no o to mi chodziło, znaczy że głodny a pies głodny to pies miły:) a jak juz sie trochę wałęsa to przygarnięty pies to pies wdzięczny także przez pierwsze tygodnie powinien byc spokojny, aż odżyje poczuje sie pewnie i wtedy znowu pokaze prawdziwe oblicze ale do tego czasu moze uda sie juz znaleźć DS

Posted

iwonamaj napisał(a):
To co robimy? :-(...

Gosia powinna zadzwonić do Pani emerytki, jest też miejsce w 4 łapach za 10 zł doba ale trzeba podjechać 110 km...:(

Posted

ewu napisał(a):
Gosia powinna zadzwonić do Pani emerytki, jest też miejsce w 4 łapach za 10 zł doba ale trzeba podjechać 110 km...:(

Ja uważam, że te 4 łapy są ok... Niezbyt daleko i cena niewysoka. Ale to tylko moje zdanie, a finansowo nie bardzo mam jak pomóc :(

Posted

Amadorka napisał(a):
No cóż wiem,że wszędzie krucho z pieniążkami ale pies jest duży więc myślę,że 10zł/doba+ew.wet to jest cena już naprawdę bardzo przystępna,ale to w końcu bezdomny.

Cytuję....

Posted

Dorota Psypilneadopcje DOROTA- 511-547-320 KAROLINA-504-036-202,
znalazłem cos takiego na fb, pewnie miejsca nie beda mieli ale może cos doradzą jakiś tani hotelik blizej wawy,
dziewczyny tak jakby pośredniczą w poszukiwaniu DT

Gosiu zadzwoń, my nie znamy szczegółów.