Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam ja na razie moge tylko podnieść.Może jednak tę emerytke sprawdzić,zdziwili byście sie ile ja tu psów takim emerytkom już dawałam.I uwierzcie mi widze jak ze smyczą chodzą z psami....szok a jak kochają.Ludzie dadzą radę i na pewno było by lepsze niż hotelik a jak nie to w zapasie trzymać hotelik.Za wypytanie i sprawdzenie emerytki nikt w morde nie dostanie jak sie to mówi

Posted

elzunia napisał(a):
Witam ja na razie moge tylko podnieść.Może jednak tę emerytke sprawdzić,zdziwili byście sie ile ja tu psów takim emerytkom już dawałam.I uwierzcie mi widze jak ze smyczą chodzą z psami....szok a jak kochają.Ludzie dadzą radę i na pewno było by lepsze niż hotelik a jak nie to w zapasie trzymać hotelik.Za wypytanie i sprawdzenie emerytki nikt w morde nie dostanie jak sie to mówi

Popieram:)

Posted

ewu napisał(a):
No właśnie....:) Żartuję, sami muszą się zadeklarować:)

[h=5]Milena Wysocka Zyga
[/h][h=5]Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może zadzwonić do Fundacji Pod Psim Aniołem, jest zimno a to starszy piesek, jak pisałam wcześneij dam Psince karmę. Samym udostępnianiem mu nie pomżemy niestety..., bardzo proszę administratora eventu o radę co zrobić ...
[/h]Taki wpis z wczoraj...
Zrobiłam wydarzenie, ale nie wiem co pisać :( ... Napisałam, ze próbujemy zbierać deklaracje na hotel...

Posted

iwonamaj napisał(a):
Milena Wysocka Zyga

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może zadzwonić do Fundacji Pod Psim Aniołem, jest zimno a to starszy piesek, jak pisałam wcześneij dam Psince karmę. Samym udostępnianiem mu nie pomżemy niestety..., bardzo proszę administratora eventu o radę co zrobić ...

Taki wpis z wczoraj...
Zrobiłam wydarzenie, ale nie wiem co pisać :( ... Napisałam, ze próbujemy zbierać deklaracje na hotel...

Ja uważam ,że jednak trzeba spróbować.Czemu tak bronicie się przed emerytką?Warto sprawdzić i zamiast szukac kasy może mieć super dom.A jak nie wyjdzie to wtedy kombinować ,a jak by sie udało to juz szukac kasy na inne bidy.Tych w naszym chorym kraju nie brakuje.Spróbujcie!!!!!!!!

Posted

• Iwona Majerska Próbujemy zebrać deklaracje na hotelik, 10 zł/doba
    30 minut(y) temu · Lubię to!

• Szczekamy Na Dom to wyjdzie ok 300 zl na miesiac, b duzo, ciezko o takie deklaracje, jezeli ktos moze niech wsadzi psa do auta i zawiezie do falenicy , a potem niech kontynuuje oglaszanie szukajac mu dt ! tak najlepiej jak zadzwonicice i powiecie o psie,, moga powiedziec ze nie maja miejsca, jak pojedziecie z psem jest szansa ze przyjma go
    26 minut(y) temu · Lubię to!

Posted

Gocha, masz pełną skrzynkę ale tu odpowiem na pytanie na pw:

Gosiu, Ty znasz sprawę, zadzwoń - dowiesz sie z pierwszej ręki, bez posrredników, co o tym Jola sądzi. Nie wahaj się dzwoń, najwyżej nic nie załatwisz! Niczym nie ryzykujesz!

Posted

p.Emerytka oddzwoniła ponownie- gdyby się trafił MAŁY piesek to gotowa na 10zł,ale z dużym boi się czy dałaby radę, w dodatku przychodzą 4 małe wnuki i tym bardziej się boi- tak jak przypuszczałam.

Posted

to prawda,to dobra nisza do wykorzystania,ale jak przychodzi co do czego to miejsc zero

przetrząsam niebo i ziemię- bez efektu

CZY NIE MA NIKOGO KTO ZNALAZŁBY MIEJSCE DLA TEGO PSIAKA U SIEBIE?

DT ODEZWIJ SIĘ!

Posted (edited)

gosia7 napisał(a):
nie dam rady dojeżdżać 120km - wybaczcie

Gosiu wybacz pytanie ale czemu masz do niego dojeżdżać? Piesio będzie w hoteliku, hotelik pisze wieści na dogo, zamieszcza fotki .
Wszyscy tak robią...Wystarczy go zawieźć i już. Masa piesków jest w hotelikach i dt i generalnie nie ma szans żeby je odwiedzać, tymbardziej regularnie. Wiem to byłoby idealne ale realia życia są inne...

Edited by ewu
Posted

gosia7 napisał(a):
Psi Anioł odmówił pierwszego dnia.
Pani emerytka 20zł/dobę.

no to pani emerytka zaszalała.Porażka nie ma co.Ludzie serca nie mają ja pamietam jak brałam dwa na tymczas to tylko karme i weta.Ludzie przeciesz to starczy.Nie trzeba zarabiać na tej biedzie masakra wierzyć mi sie nie chce

Posted

elzunia napisał(a):
no to pani emerytka zaszalała.Porażka nie ma co.Ludzie serca nie mają ja pamietam jak brałam dwa na tymczas to tylko karme i weta.Ludzie przeciesz to starczy.Nie trzeba zarabiać na tej biedzie masakra wierzyć mi sie nie chce

No nie mają.....:(