ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [email protected] napisał(a):to odpowiedz że jak 42 osoby zadeklarują po 5 zł to bedzie na miesiąc hotelu:)) No właśnie....:) Żartuję, sami muszą się zadeklarować:) Quote
elzunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Witam ja na razie moge tylko podnieść.Może jednak tę emerytke sprawdzić,zdziwili byście sie ile ja tu psów takim emerytkom już dawałam.I uwierzcie mi widze jak ze smyczą chodzą z psami....szok a jak kochają.Ludzie dadzą radę i na pewno było by lepsze niż hotelik a jak nie to w zapasie trzymać hotelik.Za wypytanie i sprawdzenie emerytki nikt w morde nie dostanie jak sie to mówi Quote
ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 elzunia napisał(a):Witam ja na razie moge tylko podnieść.Może jednak tę emerytke sprawdzić,zdziwili byście sie ile ja tu psów takim emerytkom już dawałam.I uwierzcie mi widze jak ze smyczą chodzą z psami....szok a jak kochają.Ludzie dadzą radę i na pewno było by lepsze niż hotelik a jak nie to w zapasie trzymać hotelik.Za wypytanie i sprawdzenie emerytki nikt w morde nie dostanie jak sie to mówi Popieram:) Quote
iwonamaj Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ewu napisał(a):No właśnie....:) Żartuję, sami muszą się zadeklarować:) [h=5]Milena Wysocka Zyga [/h][h=5]Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może zadzwonić do Fundacji Pod Psim Aniołem, jest zimno a to starszy piesek, jak pisałam wcześneij dam Psince karmę. Samym udostępnianiem mu nie pomżemy niestety..., bardzo proszę administratora eventu o radę co zrobić ... [/h]Taki wpis z wczoraj... Zrobiłam wydarzenie, ale nie wiem co pisać :( ... Napisałam, ze próbujemy zbierać deklaracje na hotel... Quote
elzunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 iwonamaj napisał(a):Milena Wysocka Zyga Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może zadzwonić do Fundacji Pod Psim Aniołem, jest zimno a to starszy piesek, jak pisałam wcześneij dam Psince karmę. Samym udostępnianiem mu nie pomżemy niestety..., bardzo proszę administratora eventu o radę co zrobić ... Taki wpis z wczoraj... Zrobiłam wydarzenie, ale nie wiem co pisać :( ... Napisałam, ze próbujemy zbierać deklaracje na hotel... Ja uważam ,że jednak trzeba spróbować.Czemu tak bronicie się przed emerytką?Warto sprawdzić i zamiast szukac kasy może mieć super dom.A jak nie wyjdzie to wtedy kombinować ,a jak by sie udało to juz szukac kasy na inne bidy.Tych w naszym chorym kraju nie brakuje.Spróbujcie!!!!!!!! Quote
[email protected] Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 pod aniołem nei ma szans, tdzin temu chciałem tylko pozyczc klatke do lapania i od razu uslyszalem ze nikogo nie przyjmuja, zanim zdazylem cokolwiek powiedziec i tak w zasadzi ebyło we wszystkich fundacjach Quote
iwonamaj Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Iwona Majerska Próbujemy zebrać deklaracje na hotelik, 10 zł/doba 30 minut(y) temu · Lubię to! Szczekamy Na Dom to wyjdzie ok 300 zl na miesiac, b duzo, ciezko o takie deklaracje, jezeli ktos moze niech wsadzi psa do auta i zawiezie do falenicy , a potem niech kontynuuje oglaszanie szukajac mu dt ! tak najlepiej jak zadzwonicice i powiecie o psie,, moga powiedziec ze nie maja miejsca, jak pojedziecie z psem jest szansa ze przyjma go 26 minut(y) temu · Lubię to! Quote
Vicky62 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Przeczytałam pobieżnie wątek i też jestem za tym aby zadzwonić do emerytki o której wspomniał thor. To nic nie kosztuje, a nóż..widelec bedzie ok. Quote
gosia7 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Psi Anioł odmówił pierwszego dnia. Pani emerytka 20zł/dobę. Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Czyli p. emerytka odpada. w zyciu nie zbierze sie 600 pln deklaracji... no a na pewno nie w kilka dni. ... Quote
gosia7 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 nie dam rady dojeżdżać 120km - wybaczcie Quote
malagos Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Gocha, masz pełną skrzynkę ale tu odpowiem na pytanie na pw: Gosiu, Ty znasz sprawę, zadzwoń - dowiesz sie z pierwszej ręki, bez posrredników, co o tym Jola sądzi. Nie wahaj się dzwoń, najwyżej nic nie załatwisz! Niczym nie ryzykujesz! Quote
gosia7 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 dzwoniłam-p.Jola b.miła,ale sama ostatnio szukała DT dla swojego psa (zwróconego z adopcji)- nie ma miejsca Quote
gosia7 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 p.Emerytka oddzwoniła ponownie- gdyby się trafił MAŁY piesek to gotowa na 10zł,ale z dużym boi się czy dałaby radę, w dodatku przychodzą 4 małe wnuki i tym bardziej się boi- tak jak przypuszczałam. Quote
[email protected] Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ehh tak mysle ze powinno sie znaleźc sporo osob ktore chcialyby dorobic sobie 300=// nie jest to duzo ale tez nie mało a roboty w sumie niewiele=/ niektorzy za tyle żyja pół miesiąca tylko nie mam pomysłu jak szukać=/ Quote
gosia7 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 to prawda,to dobra nisza do wykorzystania,ale jak przychodzi co do czego to miejsc zero przetrząsam niebo i ziemię- bez efektu CZY NIE MA NIKOGO KTO ZNALAZŁBY MIEJSCE DLA TEGO PSIAKA U SIEBIE? DT ODEZWIJ SIĘ! Quote
malagos Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ja wziełam dodatkową sunię ze wsi, a jeszcze poprzednia, też ze wsi, nie znalazła domu - mój bdt zapchany po kokardki.... Quote
ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) gosia7 napisał(a):nie dam rady dojeżdżać 120km - wybaczcie Gosiu wybacz pytanie ale czemu masz do niego dojeżdżać? Piesio będzie w hoteliku, hotelik pisze wieści na dogo, zamieszcza fotki . Wszyscy tak robią...Wystarczy go zawieźć i już. Masa piesków jest w hotelikach i dt i generalnie nie ma szans żeby je odwiedzać, tymbardziej regularnie. Wiem to byłoby idealne ale realia życia są inne... Edited November 28, 2012 by ewu Quote
Amadorka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Bardzo mi przykro,ale w tej chwili miejsce już u mnie nie aktualne,proszę więc nie brać mnie pod uwagę. Wiadomość z hotelu 4łapy. Quote
elzunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 gosia7 napisał(a):Psi Anioł odmówił pierwszego dnia. Pani emerytka 20zł/dobę. no to pani emerytka zaszalała.Porażka nie ma co.Ludzie serca nie mają ja pamietam jak brałam dwa na tymczas to tylko karme i weta.Ludzie przeciesz to starczy.Nie trzeba zarabiać na tej biedzie masakra wierzyć mi sie nie chce Quote
ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 elzunia napisał(a):no to pani emerytka zaszalała.Porażka nie ma co.Ludzie serca nie mają ja pamietam jak brałam dwa na tymczas to tylko karme i weta.Ludzie przeciesz to starczy.Nie trzeba zarabiać na tej biedzie masakra wierzyć mi sie nie chce No nie mają.....:( Quote
Recommended Posts