Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kajunia pieknie chodzi na dlugiej smyczy. Dzis pierwszy raz zostala dlugo sama w domu i nie bylo zadnych problemow. Ale zbieg okolicznosci,bo ja tez sie staralam o adopcje Kumpla,ale juz byl obiecany Panstwu z Krakowa. Swiat jest jednak maly,a ja ciesze sie,ze mam Kaje:lol:.

Posted

Kajunia pieknie chodzi na dlugiej smyczy. Dzisiaj pierwszy raz zostala dluzej sama w domu i nie bylo zadnych problemow. Niezly zbieg okolicznosci,bo ja tez sie staralam o adopcje Kumpla,ale juz byl obiecany Panstwu z Krakowa. Swiat jest jednak maly. A ja ciesze sie,ze mam Kaje:lol:.

Posted (edited)

[quote name='Poker']No właśnie, co słychać u Kai?
Cieszę się ,że Mikuś ma sie coraz lepiej, bo przyznam,że bardzo się o niego martwiłam.[/QUOTE]
Wiem tylko,że Kaja ma kupioną smycz zwijaną.Chodzi często na spacerki.Pierwszym razem jak została sama w domciu to okropnie płakała,teraz już nie płacze i wszystko jest okey.
A Miki w pierwszych dniach też przeżywał rozstanie z Kajunią,teraz już jest lepiej ale nudzi się,jest w lepszej formie i by chętnie pobawił się ale nie ma za bardzo z kim,jedynie pozostały mu pluszaki.

Mail od Agnieszki:
Kaja wsuwa chrupki rowniez i pamietam o tych kostkach na zeby. Na dlugiej smyczy moze sobie swobodnie pobiegac. Pod koniec przyszlego tygodnia zabiore ja do rodzicow i puszcze w ogrodzeniu. Dzisiaj zostala pol dnia sama w domu i byla b.grzeczna. Zadnych problemow.
Na Dogo w watku Kaji pisze i nie mam pojecia dlaczego moje wiad.nie pokazuja sie. Robie tak jak pisalas-dodaj szybka odp. Pokazuje mi sie,ze dziekujemy za wiad.i ukaze sie po zatwierdzeniu przez moderatora. No i nic. Tylko raz mi sie udalo. Nie wiem dlaczego. Bede jeszcze probowac. Pozdrawiamy.

Edited by Anula
Posted

[quote name='Poker']Dobrze,że są wieści i to też dobre.
Dziwne ,że nie moze napisać na dogo.[/QUOTE]
Po ostatnich "przebojach" na Dogo nic mnie nie zdziwi. Może musi napisać do moderatora o wyjaśnienie?

Posted

No właśnie chciałam umieścić odp. z cytatem i jak chciałam wysłać,to pokazała się inf. że wiadomość jest za krótka i powinna zawierać przynajmniej 10 znaków?!:roll:

Posted

[quote name='Bogusik']No właśnie chciałam umieścić odp. z cytatem i jak chciałam wysłać,to pokazała się inf. że wiadomość jest za krótka i powinna zawierać przynajmniej 10 znaków?!:roll:[/QUOTE]
No wlasnie. To jakas masakra. Codziennie pisze i nic. Nie mam pojecia dlaczego. Moze to sie chociaz pokaze. Dzisiaj mialysmy z Kaja wyczerpujacy spacerek w sniegu po kostki. Ale bylo fajnie. Padlysmy obie. Ja z ksiazka na kanapie,a Kaja oczywiscie obok mnie. Tez na kanapie,tyle,ze bez ksiazki:lol:.

Posted

[quote name='Bogusik']Anula,jak możesz,to wstaw tu zdjęcia kumpla.Zawsze to miód na serce zobaczyć szczęśliwca w swoim domku!:-)[/QUOTE]
A nie widzisz zdjęć Kumpla post 1172 ?

Mail od Agnieszki:
Nie mam pojęcia dlaczego pierwsze posty się pokazały,a teraz nic. Będę próbować dalej. Miałyśmy z Kaja dziś totalną labę,tzn.ja na kanapie z książką,a ona obok mnie. Tez na kanapie oczywiście. Wykończył nas spacerek w śniegu po kostki. Ale było fajnie.

A jak się szuka moderatora?

Posted

[quote name='Bogusik']Anulka,nie ma żadnych fotek Kumpla.W poście 1172 jest tylko Twój wpis i nic więcej...
Ach z tymi zdjęciami mam zawsze teraz problem.Wychodzi na to,że ja tylko je widzę na swoim kompie.Wstawiłam teraz przez Fotosik.Napiszczie czy są widoczne a Kumpel jest bardzo ładny i szczęśliwy w nowym domku.

A Pan Janusz napisał mi,że naprawdę warto adoptować psiaki niż kupować bo są za to wdzięczne aż do bólu.Cała rodzina bardzo pokochała już Kumpla i bardzo im ciasno w łóżku,planują kupić narożnik.

Posted

[quote name='edyseja']Kumpel jest przepiękny. :loveu: Czy trafił do osoby, która w dziale "Przygarnę psa" szukała PONA-a?[/QUOTE]
Tak,tylko Kumpel tam nie był umieszczony.Wszystko załatwiono telefonicznie.

Posted

Aniu dzięki za interwencję. A PON-a to ja szukałam i jest Kajucha:lol:. Właśnie wyleguje się obok mnie. Cieszę się,że Kumpel ma fajny dom. To prawda,że przygarnięte psy oddają tyle serca ile im się da i jeszcze więcej. To jest fantastyczne.

Posted

Aniu,no więc muszę Ci powiedzieć,że to jest niesamowite. Mamy te same priorytety. To jest sunia,którą mam też jeszcze w zakładkach umieszczoną. Też rozpatrywałam jej adopcję,tym bardziej,że jest w schronisku w Poznaniu. Później znalazłam Kaję i na niej stanęło. Na pewno ją też wyprowadzisz na super psa,a Mikuś zyska towarzyszkę.

Posted

I ja mam ją umieszczoną w zakładce, gdyby nie znalazła dt do czasu wyadoptowania Shili (a nawet nosiłam się z zamiarem przekonania męża wcześniej). To dobrze, że nie będzie musiała tkwić w schronie, a edyseja prawdę mówi - zrobisz z niej cudo.