Poker Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 No właśnie, co słychać u Kai? Cieszę się ,że Mikuś ma sie coraz lepiej, bo przyznam,że bardzo się o niego martwiłam. Quote
walentyna140202 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kajunia pieknie chodzi na dlugiej smyczy. Dzis pierwszy raz zostala dlugo sama w domu i nie bylo zadnych problemow. Ale zbieg okolicznosci,bo ja tez sie staralam o adopcje Kumpla,ale juz byl obiecany Panstwu z Krakowa. Swiat jest jednak maly,a ja ciesze sie,ze mam Kaje:lol:. Quote
walentyna140202 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kajunia pieknie chodzi na dlugiej smyczy. Dzisiaj pierwszy raz zostala dluzej sama w domu i nie bylo zadnych problemow. Niezly zbieg okolicznosci,bo ja tez sie staralam o adopcje Kumpla,ale juz byl obiecany Panstwu z Krakowa. Swiat jest jednak maly. A ja ciesze sie,ze mam Kaje:lol:. Quote
Anula Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) [quote name='Poker']No właśnie, co słychać u Kai? Cieszę się ,że Mikuś ma sie coraz lepiej, bo przyznam,że bardzo się o niego martwiłam.[/QUOTE] Wiem tylko,że Kaja ma kupioną smycz zwijaną.Chodzi często na spacerki.Pierwszym razem jak została sama w domciu to okropnie płakała,teraz już nie płacze i wszystko jest okey. A Miki w pierwszych dniach też przeżywał rozstanie z Kajunią,teraz już jest lepiej ale nudzi się,jest w lepszej formie i by chętnie pobawił się ale nie ma za bardzo z kim,jedynie pozostały mu pluszaki. Mail od Agnieszki: Kaja wsuwa chrupki rowniez i pamietam o tych kostkach na zeby. Na dlugiej smyczy moze sobie swobodnie pobiegac. Pod koniec przyszlego tygodnia zabiore ja do rodzicow i puszcze w ogrodzeniu. Dzisiaj zostala pol dnia sama w domu i byla b.grzeczna. Zadnych problemow. Na Dogo w watku Kaji pisze i nie mam pojecia dlaczego moje wiad.nie pokazuja sie. Robie tak jak pisalas-dodaj szybka odp. Pokazuje mi sie,ze dziekujemy za wiad.i ukaze sie po zatwierdzeniu przez moderatora. No i nic. Tylko raz mi sie udalo. Nie wiem dlaczego. Bede jeszcze probowac. Pozdrawiamy. Edited January 20, 2013 by Anula Quote
Poker Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dobrze,że są wieści i to też dobre. Dziwne ,że nie moze napisać na dogo. Quote
b-b Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Poker']Dobrze,że są wieści i to też dobre. Dziwne ,że nie moze napisać na dogo.[/QUOTE] Po ostatnich "przebojach" na Dogo nic mnie nie zdziwi. Może musi napisać do moderatora o wyjaśnienie? Quote
Bogusik Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Anula,jak możesz,to wstaw tu zdjęcia kumpla.Zawsze to miód na serce zobaczyć szczęśliwca w swoim domku!:-) Quote
Bogusik Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 No właśnie chciałam umieścić odp. z cytatem i jak chciałam wysłać,to pokazała się inf. że wiadomość jest za krótka i powinna zawierać przynajmniej 10 znaków?!:roll: Quote
walentyna140202 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Bogusik']No właśnie chciałam umieścić odp. z cytatem i jak chciałam wysłać,to pokazała się inf. że wiadomość jest za krótka i powinna zawierać przynajmniej 10 znaków?!:roll:[/QUOTE] No wlasnie. To jakas masakra. Codziennie pisze i nic. Nie mam pojecia dlaczego. Moze to sie chociaz pokaze. Dzisiaj mialysmy z Kaja wyczerpujacy spacerek w sniegu po kostki. Ale bylo fajnie. Padlysmy obie. Ja z ksiazka na kanapie,a Kaja oczywiscie obok mnie. Tez na kanapie,tyle,ze bez ksiazki:lol:. Quote
walentyna140202 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 No i znowu nic. To jest wkurzajace. Pisze codziennie i nic sie nie pokazuje. Chyba musze liczyc na Anule,ze bedzie przekazywac wiad.ode mnie. Quote
Anula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Bogusik']Anula,jak możesz,to wstaw tu zdjęcia kumpla.Zawsze to miód na serce zobaczyć szczęśliwca w swoim domku!:-)[/QUOTE] A nie widzisz zdjęć Kumpla post 1172 ? Mail od Agnieszki: Nie mam pojęcia dlaczego pierwsze posty się pokazały,a teraz nic. Będę próbować dalej. Miałyśmy z Kaja dziś totalną labę,tzn.ja na kanapie z książką,a ona obok mnie. Tez na kanapie oczywiście. Wykończył nas spacerek w śniegu po kostki. Ale było fajnie. A jak się szuka moderatora? Quote
Bogusik Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Anulka,nie ma żadnych fotek Kumpla.W poście 1172 jest tylko Twój wpis i nic więcej... Quote
Anula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Bogusik']Anulka,nie ma żadnych fotek Kumpla.W poście 1172 jest tylko Twój wpis i nic więcej... Ach z tymi zdjęciami mam zawsze teraz problem.Wychodzi na to,że ja tylko je widzę na swoim kompie.Wstawiłam teraz przez Fotosik.Napiszczie czy są widoczne a Kumpel jest bardzo ładny i szczęśliwy w nowym domku. A Pan Janusz napisał mi,że naprawdę warto adoptować psiaki niż kupować bo są za to wdzięczne aż do bólu.Cała rodzina bardzo pokochała już Kumpla i bardzo im ciasno w łóżku,planują kupić narożnik. Quote
marako Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Piękny ten Kumpel, po prostu cudo, a jeśli w dodatku taki miły, na jakiego wygląda, to naprawdę wspaniale, że znalazł taki dobry domek. Quote
Anula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Moderator Maupa4 szybko zareagowała na moją prośbę i już Agnieszka może pisać posty.No to teraz czekamy na wiadomości a może nawet fotki. Quote
edyseja Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Kumpel jest przepiękny. :loveu: Czy trafił do osoby, która w dziale "Przygarnę psa" szukała PONA-a? Quote
Poker Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Wspaniały Kumpel i imię też.Kolejna bida szczęśliwa. Quote
Anula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='edyseja']Kumpel jest przepiękny. :loveu: Czy trafił do osoby, która w dziale "Przygarnę psa" szukała PONA-a?[/QUOTE] Tak,tylko Kumpel tam nie był umieszczony.Wszystko załatwiono telefonicznie. Quote
walentyna140202 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Aniu dzięki za interwencję. A PON-a to ja szukałam i jest Kajucha:lol:. Właśnie wyleguje się obok mnie. Cieszę się,że Kumpel ma fajny dom. To prawda,że przygarnięte psy oddają tyle serca ile im się da i jeszcze więcej. To jest fantastyczne. Quote
Bogusik Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Teraz też widzę fotki Kumpla.Śliczny piesio, i jak dobrze,że szczęśliwy i tak kochany przez swoją nową rodzinę:-) Quote
Anula Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Noooo.... Agnieszka może pisać posty,hura....! A ja przymierzam się do pomocy tej suni: Quote
edyseja Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Jeśli mowa o DT - od pierwszego dnia u Ciebie będzie piękniała w oczach. :) Quote
walentyna140202 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Aniu,no więc muszę Ci powiedzieć,że to jest niesamowite. Mamy te same priorytety. To jest sunia,którą mam też jeszcze w zakładkach umieszczoną. Też rozpatrywałam jej adopcję,tym bardziej,że jest w schronisku w Poznaniu. Później znalazłam Kaję i na niej stanęło. Na pewno ją też wyprowadzisz na super psa,a Mikuś zyska towarzyszkę. Quote
marako Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 I ja mam ją umieszczoną w zakładce, gdyby nie znalazła dt do czasu wyadoptowania Shili (a nawet nosiłam się z zamiarem przekonania męża wcześniej). To dobrze, że nie będzie musiała tkwić w schronie, a edyseja prawdę mówi - zrobisz z niej cudo. Quote
Recommended Posts