Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Krystyna dzwoniła wszędzie gdzie się dało. W Radzyminie i Wołominie nie maja podpisanej umowy z żadnym schroniskiem. Pani Krystyna chce wyznaczyć nagrodę za znalezienie Lupusa. Bardzo, bardzo się martwi o niego.

Posted

Nie wiadomo w którą stronę powędrował Lupus. Pani Krysia rozmawiała z Klembowem ale
podobno nie przyjmują już psów. A schron w Chrycynnem czy nie odbiera psów z tych
okolic ?

Posted

Bonsai napisał(a):
Ech, nadal nie wierzę... On nie wydawał się być taki "uciekający". Nie wiem co go do tego mogło skłonić... :(

Lupus absolutnie nie był typem uciekiniera, nawet bez wyraźnej zachęty nie przechodził
przez wewnętrzną furtkę z wybiegu na drugą część ogrodu.
Tylko dwa powody mogą wchodzić w grę :
-sunia z cieczką, w końcu jest zdrowym, niekastrowanym młodzieńcem
-tęskni za nami , miał fajne koleżanki do zabawy

Posted

Suczek z cieczką teraz pełno i ucieczek pełno...Mojej cioci dał nogę staruszek głuchy i ledwo widzący za sunią w cieczce, sunia zaraz wróciła pod klatkę bloku a jego nie ma od 1,5 tygodnia...

Posted

Pani Krystyna nie ustaje w poszukiwaniach. W niedzielę planowała pojechać w tamte okolice sprawdzic ogłoszenia i powiesić nowe. Lupus miał porzadną obrożę i metalową adresatkę, której tez nie powinien zgubić. Pies mojej siostry ma taką od dwóch lat i nic się z nią nie dzieje więc jeśli ktoś go złapie, powinien znaleźć kontakt do własciciela.

Posted

Dzisiaj uciekły z DS w Kaliszu dwie bardzo lękliwe suczki, ale na szczęście po 1h się odnalazły w polu kukurydzy. A biedny Lupus wciąż gdzieś się samotnie szwęda... :(