Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za podpowiedź. Zajmę się tym wieczorem. Nie wiem jednak czy to nie jest wina mojego komputera, na którym mam zdjęcia. Teraz korzystam z komputera męza ale nie będzie zadowolony, kiedy właduje mu się ze swoim bałaganem.

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Lupus jest coraz ładniejszy.:lol: Moze warto oglosic go z nowymi zdjęciami ?[/QUOTE]
Ogłaszałam Lupuska z nowymi fotkami

Posted

wszystko jest w porządku do momentu kiedy naciskam "ok "po wklejeniu linku zdjęcia już na dogo. Wtedy strona się rozświetla, "zachodzi mgłą" i zdjęcie się nie pojawia.
Korzystałam już z fotosika, imageshack i linku,który dostałam od Ciebie. Nic nie pomaga.

Posted

Na próbę wklejam obrazek ale nie mam nigdzie po drodze "ok"
Kopiuję link z obrazka,wklejam w odpowiedzi na wątku i naciskam przycisk "zamieśc szybką odpowiedź" tak jakbym odpisywał na Twój post na przykład.

Posted

Auraa nie używaj narzędzi z Dogomanii tylko kopiuj link do obrazka i wklej w miejscu gdzie piszesz tekst.Po dodaniu odpowiedzi na forum z linkiem obrazka wskoczy Ci sam obrazek :)

Posted

Okazuje się, że nie tylko ja mam taki problem. Zgłosiłam to do działu technicznego. Ciekawe z jakim skutkiem?
Zdjęcie Lupusa wkleiłam na tamtym wątku wg Twojego sposobu.

Posted

Czy mogłabym prosić o numer telefonu do Gajowej? We wtorek jadę ze swoimi psiakami na spacer za Konstancinem, kolega chciałby się zabrać i niezobowiązująco poznać Lupusa.

Posted

Bonsai napisał(a):
Czy mogłabym prosić o numer telefonu do Gajowej? We wtorek jadę ze swoimi psiakami na spacer za Konstancinem, kolega chciałby się zabrać i niezobowiązująco poznać Lupusa.

numer wysłałam pw