Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj znowu byłyśmy w lesie nawet dalej niż w niedzielę. doszłyśmy do jakiejś pobliskiej wsi ale ani śladu :( ja mieszkam pod Radzyminem i tu często bezpanskie psy biegają a teraz nagle żadnego :(

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dzisiaj znowu byłyśmy w lesie nawet dalej niż w niedzielę. doszłyśmy do jakiejś pobliskiej wsi ale ani śladu :( ja mieszkam pod Radzyminem i tu często bezpanskie psy biegają a teraz nagle żadnego :(

Ola, a ogłoszenia wiszące w Radzyminie widziałaś może? Zastanawia nas czy właściciele faktycznie prowadzą poszukiwania...

Posted

W centrum Radzymina rzadko bywam . ostatnio byłam w dużym sklepie tesco gdzie w okolicy jest pętla autobusowa i dużo ludzi ale ogłoszenia akurat nie widziałam :/

Posted

Lupus mieszkał na obrzeżach Radzymina przy wjeździe od strony Wołomina, blisko
cmentarza. Ale teraz może być już daleko.
Może jednak warto zrobić plakat o zaginięciu Lupusa ze wzmianką o nagrodzie i poprosić o rozwieszenie .

Posted

Lupus jest szukany na wszelkie możliwe sposoby. Są porozwieszane kolorowe ogłoszenia. Powiadomieni lekarze. Dziś, jutro i pojutrze maja sie ukazac ogłoszenia w Gazecie Wyborczej i Ekspresie. O 17 w programie TVP Info też ma być ogłoszenie.
Matka pani, która adoptowała Lupusa wydrukowała 50 kolorowych ogłoszeń i już powiesiła na drodze az do Marek. Dziś będą rozwieszane kolejne w stronę Wyszkowa i Wołomina. Chyba nie pomyliłam nazw miejscowości.
Najgorsze, że nie ma zadnego odzewu. Ludzie już zaczęli sie zastanawiać cz psa nikt nie ukradł.

Posted

auraa napisał(a):
przed chwilą ogladałam Ogłoszenie Lupusa w telewizji. Oby to cos pomogło!

Jak dobrze, że pojawiło się takie ogłoszenie. Oby ktoś się zgłosił, że widział psinę. A możliwe jest, że złapał się w jakieś sidła w lesie? Lasem mógł wyjść na inną miejscowość :(

Posted

Gdyby uciekł za cieczkami to pewnie byłoby go widać. Może faktycznie szuka gajowej. Spróbujcie kilka ubrań (tak by była zapach na nich) porozrzucać w okolicy, może to go przywiedzie na miejsce.