Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli myślisz o tym wydarzeniu na fb to w głowie mi się to nie mieści żeby na taką skalę i takie służby zaangażowane a tak naprawdę taka cisza o tym :(
Ja mogłam nie słyszec bo jestem "nowa" ale Wam takie kwiatki powinny się obic o uszy...i sama nie wiem co myślec o tym.
Aż nierealne .....

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam gdzie kasiora cuda się dziać potrafią... ja nie ufam zagranicznym, zwłaszcza niemieckim, adopcjom po tym co na własne oczy widziałam w jednym ze schronów. Tego co na FB nie czytałam dokładnie.

Posted

Pani z Marek, która wcześniej dzwoniła a informacją, że widziała podobnego psa dzis go
złapała i ma w mieszkaniu. Jest duże prawdopodobieństwo, że to Lupus.
Pani Krysia dziś jeszcze po niego jedzie.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Pani z Marek, która wcześniej dzwoniła a informacją, że widziała podobnego psa dzis go
złapała i ma w mieszkaniu. Jest duże prawdopodobieństwo, że to Lupus.
Pani Krysia dziś jeszcze po niego jedzie.

Boże, oby to był on !!!

Posted

A tu dzwonilyscie?

Zgłaszane przez mieszkańców zagubione zwierzaki są często zabierane do kliniki w Latchorzewie, ul. Warszawska 236
Warto zadzwonić i zapytać czy nie mają w szpitaliku danego psa/kota. - 0 22 796 02 00
Zdjęcia i opisy poszukiwanych zwierząt zgubionych w okolicach Babic, Kampinosu, Izabelina można przesyłać na adres mailowy: [email protected]

Ponadto psy błąkające się po terenie Parku Kampinowskiego są zabierane do kliniki w Laskach: ul. 3 maja 89 (tel) 22 721 00 75
W miare bieżące informacje o zwierzętach znalezionych znajdują się też na stronie:
http://www.facebook.com/p...195987837082291