Onaa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Tak jest, trzymamy kciuki za zdrowie Asika i jego szczęśliwą podróż do ds :). Quote
Avilia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dogo07 napisał(a):Tak jest, trzymamy kciuki za zdrowie Asika i jego szczęśliwą podróż do ds :). Czy będziemy mogły prosić o skan lub ksero umowy z DS? I oczywiście foteczki z nowego domu:) Quote
Bogusik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dużo zdrówka dla Asika i też czekam na foteczki z nowego domku. Quote
asia-s Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Avilia napisał(a):Czy będziemy mogły prosić o skan lub ksero umowy z DS? I oczywiście foteczki z nowego domu:) Fotki z nowego domu mam obiecane i staly kontakt tez, mam tez zaproszenie do odwiedzin jak najbardziej. Mysle ze odwiedze Asa osobiscie, poniewaz w czasie gdy bede w Polsce planuje spedzic kilka dni w tamtych rejonach. Ale jak najbardziej ktos inny tez moze odwiedzic Pania na wizyte poadopcyjna Ksero umowy Ola wysle do Ciebie poczta jak juz bede w Polsce, pod koniec maja, Umowa bedzie podpisana na mnie z upowaznienia przez moja mame ( upowaznienie notarialne ), jestem w kontakcie z P. Iza i w trakcie wymiany dokumentow Quote
Anula Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 To wspaniałe wiadomości.Teraz tylko aby Asik wracał do zdrówka i jak najszybciej znalazł się w nowym domku. Quote
Avilia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 asia-s napisał(a):Fotki z nowego domu mam obiecane i staly kontakt tez, mam tez zaproszenie do odwiedzin jak najbardziej. Mysle ze odwiedze Asa osobiscie, poniewaz w czasie gdy bede w Polsce planuje spedzic kilka dni w tamtych rejonach. Ale jak najbardziej ktos inny tez moze odwiedzic Pania na wizyte poadopcyjna Ksero umowy Ola wysle do Ciebie poczta jak juz bede w Polsce, pod koniec maja, Umowa bedzie podpisana na mnie z upowaznienia przez moja mame ( upowaznienie notarialne ), jestem w kontakcie z P. Iza i w trakcie wymiany dokumentow Nie ma problemu Asiu;) Wobec tego czekamy aż będziesz w Polsce i chłopaka odwiedzisz;) Gdyby nie Ty to on by tego domu nie miał... Quote
asia-s Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Czekamy na Zuzie, jak tam As po kastracji sie czuje? Quote
asia-s Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Avilia napisał(a):Nie ma problemu Asiu;) Wobec tego czekamy aż będziesz w Polsce i chłopaka odwiedzisz;) Gdyby nie Ty to on by tego domu nie miał... Ja bym chciala zeby ktos go odwiedzil jeszcze przed moimi odwiedzinami, moze iwoniam da sie skuscic niedlugo po adocji na wizyte u As lub jakas inna ciotka :-) Quote
Avilia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Zapraszam do Funi: http://www.dogomania.pl/threads/225271-Maleńka-ruda-Funia-)-Warunki-schroniskowe-bardzo-Ją-dobijają... Quote
Justyna Lipicka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 strasznie się cieszę z domu dla kudłacza naszego;) Quote
zuziaM Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Asik po kastracji. Zniosl to znakomicie. Sam zabieg przebiegl bardzo sprawnie i szybko, chociaz Asik mial bardzo przekrwione wszystkie zylki, bo byl obok Aszki ( z cieczka ) i byl caly czas pobudzony. Po zabiegu wzielam go do domu. Obsikal mi kalosze, ale cala noc przesiedzial cichutko i grzecznie. Byl w kolnierzu, bo troszke sobie tam siegal noskiem. Teraz tez ma kolnierz i jeszcze kilka dni tak bedzie. Potem zdejme juz i mysle, ze nic sobie juz nie zrobi zlego. Podczas zabiegu skorzystalam z okazji i wystrzyglam sporo dredzikow z brzuszka. A potem, juz w domu, obcielam niunciowi grzyweczke, bo mial potwornie dluga siersc na samych oczkach. Pewnie malo co widzial przez nia. teraz juz mozna podziwiac przepiekne brazowe oczka Asika. Quote
holmina Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 zycze asikowi zeby szybciutko wszystko sie fajnie wygoilo i do domku!!!!!! Quote
Avilia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Super,że Asiątko już pozbawione jajeczek;P Możemy liczyć na jakieś zdjęcia pysia z nową fryzurą?;) Quote
zaginiona sara Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Czy pisak nadal jest bezdomny? Z bazarku mogę przeznaczyć ok. 30zł dla niego. Quote
Avilia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='zaginiona sara']Czy pisak nadal jest bezdomny? Z bazarku mogę przeznaczyć ok. 30zł dla niego. Psiaczek już się szykuje do DS;) Dziękujemy za propozycję. Mogę zaprosić do Funi: http://www.dogomania.pl/threads/225271-Maleńka-ruda-Funia-)-Warunki-schroniskowe-bardzo-Ją-dobijają... Quote
zaginiona sara Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Czyli psiak nie potrzebuje już wsparcia :). Super że idzie do domku. Za dużo tych biedactw. Quote
zuziaM Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Zrobilam Asikowi zdjecie w kolnierzyku i z nowa fryzurka. Quote
Anula Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No proszę jaki przystojniak.Pani chyba nie widziała Asa w tej fryzurce.As jest śliczny! Quote
azalia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Asik jak zwykle piękny,nawet po zabiegu i w kołnierzu. Quote
Bogusik Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ależ on jest śliczny!Nie mogę się napatrzeć i ciągle zuziuM, wracam do zdjęcia,które mu zrobiłaś...cudo! Quote
Justyna Lipicka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 śliczny jest:) pewnie taka przytulanka;) Quote
holmina Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 zaginiona sara napisał(a):Czyli psiak nie potrzebuje już wsparcia :). Super że idzie do domku. Za dużo tych biedactw. na początku Asikowego wątku obiecałas,że po zakończeniu bazarku go wesprzeż ,wielkie dzięki za chęć pomocy i pamięć!na szczęście Asik znalazł juz domek więc wsparcia finansowego nie potrzebuje! Quote
Recommended Posts