Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak jest, trzymamy kciuki za zdrowie Asika i jego szczęśliwą podróż do ds :).

Czy będziemy mogły prosić o skan lub ksero umowy z DS?
I oczywiście foteczki z nowego domu:)

Posted

Avilia napisał(a):
Czy będziemy mogły prosić o skan lub ksero umowy z DS?
I oczywiście foteczki z nowego domu:)

Fotki z nowego domu mam obiecane i staly kontakt tez, mam tez zaproszenie do odwiedzin jak najbardziej. Mysle ze odwiedze Asa osobiscie, poniewaz w czasie gdy bede w Polsce planuje spedzic kilka dni w tamtych rejonach.
Ale jak najbardziej ktos inny tez moze odwiedzic Pania na wizyte poadopcyjna
Ksero umowy Ola wysle do Ciebie poczta jak juz bede w Polsce, pod koniec maja,
Umowa bedzie podpisana na mnie z upowaznienia przez moja mame ( upowaznienie notarialne ), jestem w kontakcie z P. Iza i w trakcie wymiany dokumentow

Posted

asia-s napisał(a):
Fotki z nowego domu mam obiecane i staly kontakt tez, mam tez zaproszenie do odwiedzin jak najbardziej. Mysle ze odwiedze Asa osobiscie, poniewaz w czasie gdy bede w Polsce planuje spedzic kilka dni w tamtych rejonach.
Ale jak najbardziej ktos inny tez moze odwiedzic Pania na wizyte poadopcyjna
Ksero umowy Ola wysle do Ciebie poczta jak juz bede w Polsce, pod koniec maja,
Umowa bedzie podpisana na mnie z upowaznienia przez moja mame ( upowaznienie notarialne ), jestem w kontakcie z P. Iza i w trakcie wymiany dokumentow

Nie ma problemu Asiu;)
Wobec tego czekamy aż będziesz w Polsce i chłopaka odwiedzisz;) Gdyby nie Ty to on by tego domu nie miał...

Posted

Avilia napisał(a):
Nie ma problemu Asiu;)
Wobec tego czekamy aż będziesz w Polsce i chłopaka odwiedzisz;) Gdyby nie Ty to on by tego domu nie miał...

Ja bym chciala zeby ktos go odwiedzil jeszcze przed moimi odwiedzinami, moze iwoniam da sie skuscic niedlugo po adocji na wizyte u As lub jakas inna ciotka :-)

Posted

Asik po kastracji.
Zniosl to znakomicie.
Sam zabieg przebiegl bardzo sprawnie i szybko, chociaz Asik mial bardzo przekrwione wszystkie zylki, bo byl obok Aszki ( z cieczka ) i byl caly czas pobudzony.
Po zabiegu wzielam go do domu. Obsikal mi kalosze, ale cala noc przesiedzial cichutko i grzecznie.
Byl w kolnierzu, bo troszke sobie tam siegal noskiem.
Teraz tez ma kolnierz i jeszcze kilka dni tak bedzie. Potem zdejme juz i mysle, ze nic sobie juz nie zrobi zlego.
Podczas zabiegu skorzystalam z okazji i wystrzyglam sporo dredzikow z brzuszka. A potem, juz w domu, obcielam niunciowi grzyweczke, bo mial potwornie dluga siersc na samych oczkach. Pewnie malo co widzial przez nia.
teraz juz mozna podziwiac przepiekne brazowe oczka Asika.

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Czyli psiak nie potrzebuje już wsparcia :).
Super że idzie do domku.
Za dużo tych biedactw.

na początku Asikowego wątku obiecałas,że po zakończeniu bazarku go wesprzeż ,wielkie dzięki za chęć pomocy i pamięć!na szczęście Asik znalazł juz domek więc wsparcia finansowego nie potrzebuje!