zaginiona sara Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Cieszę się że chłopak znalazł w międzyczasie dom :) Quote
rents Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Czytam i nie mogę się zorientować - to jest już DS czy jeszcze w DT ? Quote
Justyna Lipicka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 jeszcze w DT, nie wiem kiedy odbierze do DT, może Asia się wypowie albo Zuzia? Quote
asia-s Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 holmina napisał(a):kiedy As jedzie do ds? musimy poczekac na Zuzie w ktory dzien dokladnie jedzie As ale bedzie to przyszly tydzien Quote
holmina Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 a ja jutro jade do nowego domu....opuszczam moja wioche w której wytrzymałam zaledwie 3 lata i wracam do Poznania,wiec jakby co moge tam robic Pa moze jakies awaryjne dt,,,,zobacze jak sie urządze trzymajcie kciuki oby wszystko dobrze poszło!!!! Quote
asia-s Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 holmina napisał(a):a ja jutro jade do nowego domu....opuszczam moja wioche w której wytrzymałam zaledwie 3 lata i wracam do Poznania,wiec jakby co moge tam robic Pa moze jakies awaryjne dt,,,,zobacze jak sie urządze trzymajcie kciuki oby wszystko dobrze poszło!!!! Trzymam kciuki, mam nadzieje ze jamnis juz sie zgubil;) Quote
zuziaM Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Asik jedzie do domu w srode po poludniu. Bedzie w klateczce, bo jedzie z innym psiakiem ( wlascicielki i kierowcy autka ). Bardzo dziekuje za pomoc w transporcie !!! Asiu juz bez kolnierza. Szwy bedzie mial zdjete juz przez swoja pania, bo w srode byloby za wczesnie. Quote
zuziaM Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 I bardzo zapraszam na watek ASZKI. Dziewczyny, bedzie potrzebna pomoc, bo Aszka musi pojechac do lecznicy na zdjecie RTG biodra. Po swietach koniecznie. Cos jest nie tak i trzeba to zbadac. Quote
asia-s Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 po awarii portalu, wszystkie posty od 3 kwietnia zniknely, dlatego wstawiam jeszcze raz zdjecia Asika z nowego domu u Pani Izy: Quote
Lili8522 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [FONT=comic sans ms]Pomóżcie dojechać Alfikowi do domu! :modla: [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/225733-Kup-8-km-drogi-i-pomóż-Alfikowi!!!-Do-19-04-godz-20-30-ZAPRASZAM-) Quote
asia-s Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 A dzisiaj dostalam nowe zdjecia z zyczeniami milego weekendu od Asika Asik pozdrawia Ciotki :-) Quote
Anula Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 To może zmienić tytuł wątku! Asik szybko znalazł domek,powodzenia Asiku. Quote
Bogusik Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Piękne fotki,a Asik taki spokojny i szczęśliwy!Bardzo się cieszę,że chłopakowi tak się powiodło i ma wspaniały domek! Quote
zuziaM Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Od razu bylo widac, ze Asik jest bardzo delikatnym pieskiem, ktory potrzebuje ciepla i czlowieka. On sie tak zawsze przytulal i domagal kontaktu. No i dobrze wychowany ... nawet w kojcu nie brudzil tylko czekal na spacerek. To ewidentnie psi pieszczoch. Lagodny, wesoly, spokojny ..... kochaniutki niuniek. Pozdrawiam pania Ize. Quote
holmina Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 super Asik!!!!pieknie wyglada!jak fajnie ze tak szybko domek znalazl!! Quote
AtaO Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Asik, to naprawdę Ty? Ale się zmieniłeś, wypiękniałeś. Cieszę się ogromnie, że trafiłeś do tak wspaniałego domku:) Quote
AtaO Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 rents napisał(a):Ja też tam chcę . . . Jest chyba więcej chętnych...Będziemy ciągnąć zapałki:) Quote
Justyna Lipicka Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Tylko do jutra do 10.00 KUP TERAZ za swoją cenę!! zapraszam:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-W%C5%82adzia Quote
asia-s Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 AtaO napisał(a):Asiku, co u Ciebie? A u Asika wszystko jak najlepiej, zrobil sie taki panisko :p pozwalam sobie przekopiowac kilka wypowiedzi Pani Izy z ostatnich dni: ".Pani Asiu to jest nie do wiary ile radości i śmiechu ten piesek wniósł do domu ale też nie da sobie w kasze dmuchac jak coś jest nie po jego myśli to szczeka :-)" "uwielbia podjadac wszystko a najbardziej to co ja jem" "cudny, kochany, uroczy" "Asik zadomowil sie już, już chętnie wsiada do samochodu, biega koło domu,tarza sie w trawie, jest bardzo ale to bardzo radosny, a jak wracam do domu z pracy istne szalenstwo tak sie cieszy" a to wczesniejsze info: " dzisiaj byłam mu usunąc szfy,dostał tabletki na robaczki,adresówke,i nowe zabawki piłke co piszczy uwielbia ją,widze że bawi się nią non stop.W drugi dzień świąt zabrałam go do krakowa na rynek na spacer pięknie chodzi na smyczy" Asik takze robi furrore wsrod sasiadow i osob spotykajacych go na spacerze, jeden sasiad myslal ze Asik jest rasowy i ze kosztowal conajmniej 1500 zl :-o i nie chcial uwierzyc Pani Izie ze Asik jest ze schroniska;) A drugi sasiad ma pieska ze schroniska, gdzie takze iwoniam robila wizyte przedadopcyjna jak sie okazalo :-) Sa takze jeszcze jedni sasiedzi, ktorzy chca dac dom psiakowi ze schroniska, wiec jestem w trakcie wysylania kudlaczow i kundelkow, fajnie byloby zeby cos wyszlo z tego kontaktu :-) Quote
Justyna Lipicka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 fajnie że taka jedna adopcja ciągnie za sobą kolejne:) Quote
Recommended Posts