AtaO Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Asiku, ja co jakiś czas zerkam do Ciebie z nadzieją na jakieś nowe wiadomości....:placz: Quote
asia-s Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 u Asika wszystko jak najbardziej OK, pozwalam sobie wkleic wiadomosc od Pani Izy i Asika z przed kilku dni: " u nas wszystko dobrze Asik jest kochany, cudny, ostatnio zaryzykowalam wybrałam sie na spacer nie daleko lasu i spóścilam ze smyczy po raz pierwszy,biegal kolo mnie taki zadowolony a jak odlecial gdzies dalej to po zawolaniu ladnie wracał, uwielbiam go i tak się ciesze że go mam. Pozdrawiam i czekam na jakąś wiadomośc od Pani...." i dwie szybkie fotki, jak sie kliknie na zdjecie to sie powiekszy: Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Asik, tyś to chłopie trafił....Super.... Miło się czyta takie info, a fotki cudne:) Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Asik, pamiętam o Tobie i zaglądam z nadzieją na info i fotki z Twojego domku.... Quote
asia-s Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 U Asika wszystko jest Ok, niedlugo wybiera sie na wakacje Quote
zuziaM Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Cudny chlopczyk, naprawde. Asio byl jednym z najsympatyczniejszych psiakow, jakie mialam pod swoja opieka. Od poczatku byl przytulakiem i bardzo poslusznym chlopczykiem. Quote
asia-s Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) W kwietniu bylam osobiscie w odwiedzinach u Asika i Izy, Asik ma wspanialy dom i kochajaca pancie - jestem bardzo zadowolona ze trafil do Izy i jest wszystko super. Asik przy wyjezdzie drugiego dnia wskoczyl do mojego samochodu i czekal na jazde, poniewaz jest bardzo komunikacyjny i jezdzi z Iza wszedzie, myslal ze i tym razem szykuje sie przejazdzka, cloppsss. Podsumowujac KROL na swoich wlosciach! taki jest i tak wlasnie ma Asik Edited May 27, 2013 by asia-s Quote
Recommended Posts