Justyna Lipicka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 to żeby było wszystko zgodnie z regulaminem to jak skończę bazarek to przeleję Avilii pieniążki, ona potwierdzi, a potem rozdzieli jak Wam się będzie podobać:) może całość Aszce, a może pół na pół, ja się zgodzę na wszystko:cool3:tylko to bardziej po 15tym bo bazarek do 14tego;) Quote
muza_51 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Tak- zgadzam się i cały czas czekam na podanie konta na które mam przelać kasę. Quote
Avilia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Muza zaraz prześlę konto. W ZWIĄZKU Z TYM,ŻE W OSTATNIM CZASIE SPORO PSIAKÓW UDAŁO SIĘ UMIEŚCIĆ W DT I HOTELIKACH CHCIAŁABYM PROSIĆ O POMOC SMYCZOWO-OBROŻOWĄ;) Na chwilę obecną została nam tylko jedna mała obróżka i 2 smycze. Jeżeli macie jakieś zbędne po swoich psiakach to my je chętnie przyjmiemy.Schodzi tego w ilościach hurtowych,a jak wiadomo zestawik nówek smycz+obróża kosztuje ponad 20zł. Prosimy o pomoc. Gdyby ktoś miał coś na zbyciu to wyślę adres do Klaudus. Quote
AtaO Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Asik, podobno biegałeś dzisiaj z Aszką. Ekstra wiadomość :multi:. Cieszymy się razem z Tobą. Quote
zuziaM Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Biegal chlopczyk, biegal .... jak wiatr !!!! Wszedzie go bylo pelno, a najwiecej Asika bylo pod kazdym moim drzewkiem .... male czy duze, piekne czy brzydkie, zielone czy bezlistne, iglaste czy lisciaste ..... wszystko jedno ... kazde trzeba bylo obsikac. Psiak generalnie nieklotliwy. Nie podchodzil do kojcow z innymi chlopakami. Czasm z Aszka sie poganial i troche na nia powarczal, jak byla za bardzo napastliwa. Po okolo godzinie sie troche uspokoil i juz tak nie ganial, ale sobie chodzil po katach i obwachiwal. ______________________________________ Dostalam 5 marca - 100 zl ( za transport - 70 zl + szczepienia - 30 zl ). Ale poniewaz Asia zadeklarowala pokrycie kosztow szczepienia Asa, to te 30 zl powedrowalo na konto Aszki. Bardzo dziekuje. Quote
zuziaM Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dzisiaj rano zabralam go na spacer i zrobilam kilka zdjec. Moze jakies sie nada do ogloszen. Quote
AtaO Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Rewelacja :) Psiaki nie mogły lepiej trafić:multi: Dziękujemy za wspaniałą opiekę !!! Quote
holmina Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 rewelacyjne fotki psiaczki super zadowolone!!!wielkie dzieki! Quote
stokrotka.af Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja ZuziaM nie znam osobiście, ale w jej hoteliku był mój Rufol (chyba dał jej popalić :) złego słowa nie mogę powiedzieć Asik słodziak, proszę wymiziać ode mnie koniecznie! Quote
Justyna Lipicka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Asik chyba na jednym zdjęciu łapkę podaje:) Quote
Bogusik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mam wykupiony na bazarku, pakiet 50 ogłoszeń,który chętnie podaruję Asikowi.Czy któraś z cioteczek mogła by sklecić jakiś fajny tekst? Quote
rents Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Asiku ! Co dobrego słychać ? Dzisiaj też sobie pobiegałeś ? Quote
asia-s Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Bogusik napisał(a):Mam wykupiony na bazarku, pakiet 50 ogłoszeń,który chętnie podaruję Asikowi.Czy któraś z cioteczek mogła by sklecić jakiś fajny tekst? Bogusiu Pieknie Dziekujemy :-), Ktora Ciotka skleci fajny, niedlugi tekst? Quote
Bogusik Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 asia-s napisał(a):Bogusiu Pieknie Dziekujemy :-), Ktora Ciotka skleci fajny, niedlugi tekst? Asiu,nie ma jak na razie, odzewu w sprawie tekstu...pewnie trzeba będzie poprosić kogoś,kto robi ogłoszenia.Dobry tekst+zdjęcia to podstawa! Quote
Onaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 As to kolejny kudłaczek w typie ...ZuziM ;). Był przecież Denisek, i Anik i Rufiś :). I jeszcze wcześniej był z tego schroniska co Rufi tylko już imienia nie pamiętam, ale psiak od dawna już jest krakowianinem. A teraz jest As :loveu:. Quote
zuziaM Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Tak, najpierwszym takim kudlaczkiem byl Finnigan. Ale byly i inne .... Rumek, Lupi, Igunia, Tibbi, Mia, Vigo, Skubi. Wszystkie to kudlacze. I jak sie okazuje, wszystkie naprawde wspaniale ... wesole, spokojne, lagodne, przekochane ! Asik jest bardzo dobrze ulozonym psiakiem. Pieknie chodzi na smyczy. Nie zaczepia innych psiakow. Skacze strasznie wysoko zeby dac buziaka ... trzeba uwazac bardzo na nos ...juz mialam takiego ( Vigo ), ktory tak mnie glowa udezyl w nos, ze pekla mi kosc .. ale bolalo (!!!). Quote
Onaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ZuziuM, As wygląda na takiego sporego psiaka. Ile on może mieć w kłębie ? Będzie taki duży jak Rufi ? A to zdjęcie jest mega słodkie: http://images46.fotosik.pl/1371/b04585f23619d01agen.jpg! Quote
zuziaM Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ale gdzie tam duzy ??? To maluch jest. On siega powyzej lydki, a pod kolano. Wazyc moze miedzy 12 a 15 kg. Mniejszy jest od Aniczka. Do Rufiego mu .... dlugosci brakuje ... krociutki jest. Quote
Recommended Posts