yunona Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 anica napisał(a):..no to ja widzę , że mam konkurencję :eviltong::evil_lol::lol: chciałabym ,żeby któraś z nas wygrała - jestem pewna ,że zostało by uratowanych wiele istnień :laola: ja to sobie wymarzyłam... taki malutki domek .. ze 150m2 pewnie by wystarczyło a przy nim ... Hospicjum dla starszych , chorych.. Braci Mniejszych , ale taki .. mały 6-7 psiaków , żebym mogła im stworzyć Dom !!!! ... ehhh dobrze by było.... Ha, ha marzenia to mamy wszyscy takie same:lol:. Oby się którejś z nas poszczęściło:modla: Dzisiaj jest do wyjęcia 25 banieczek:multi: Quote
keakea Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Hop, Pajo, nie wygłupiaj się, uszy do góry, szukamy Domu :) Quote
anica Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 no i nic.. w toto.. nie to to!? i telefon nie dzwoni!? ale musimy wierzyć ,że ktoś wypatrzy... księciunia Pajunia :) jeśli ktoś chłopaka wypatrzy.. to pokocha! wiem to napewno :) mizianka i buziole dla Pajusia.. Quote
yunona Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Isadora7 napisał(a):a ja Pajunia codziennie na fejsie podrzucam I ja, i ja:p Quote
Ania_0411 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale wyjeżdżałam... anico, już taka najmłodsza to ja nie jestem - studia skończyłąm w 2007 :) U Pajka byłam dziś, wszystko ok... Rozbawił mnie dizś ten nasz szkrab słodki :) a w zasadzie te jego łapinki przykrótkie, tak cudacznie na nich podskakuje, kiedy się cieszy, że idzie na spacer :* Dzwoniła jedna Pani w jego sprawie... ale póki co nic konkretnego - Pani wyjeżdża, odezwie się po powrocie to coś się pomyśli z wizytą ewentualnie... Poza tym - cisza :( Odnośnie ogłoszeń - w poniedziałek chcę zadzwonić do gazety o zasięgu wojewódzkim i dopytam ile kosztuje ogłoszenie... będziemy myślć, zrobi się :) Quote
yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Pajuniu myślimy o tobie i podrzucamy na FB , na pewno wypatrzy cię dobry domek.:lol: Quote
Ania_0411 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dzwoniłam dziś do Gazety Olsztyńskiej... możnaby wrzucić ramowe ogłoszenie Pajo 35/40cm na całość razem ze zdjęciem czarno-białe za 99 zł netto, ale to chyba bez sensu... koncika adopcyjnego jako takiego nie ma :( zadzwonię jeszcze jutro do działu reklamy (dziś nie miałam szczęścia - nikt nie odbieral) i zapytam czy dałoby radę zrobić z tego reklamę, ale podejrzewam, że cena nie będzie zachęciająca, skoro takie małe ogłoszenie kosztuje ponad stówkę :( Quote
Sarunia-Niunia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Witam się z Tobą Pajciu po dłuższej nieobecności... Myślałam, że może choć u Ciebie będą jakieś lepsze wieści, a tu tylko jeden telefon.... Ale może to akurat ten telefon.... poczekamy.... Quote
anica Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pajusi buziolaki .. mizianka.. przytulaski .. Anusiu ..przecież to nie ważne ,ile masz lat! ważne ,jak wyglądasz! ... aha i chyba jeszcze ?... jak się czujesz? czy jakoś tak to było .. wyglądasz Pięknie! Świeżo! Młodo! .. no przecież .. Mazurska Dziewczyna :happy1: pewnie ,ta czysta wspaniała ,dobra dusza tak dodaje uroku :loveu: Anusiu a może trzeba poszukać jakieś lokalnej ,codziennej gazety.. coś tak jak u nas we Wrocławiu -Wyborcza ? : [email protected] .. nie wiem czy jest w Olsztynie ? i wysyłamy bezpłatne ogłoszenie z zdjęciem .. bardzo często , te ogłoszenia kończą się sukcesem :) ... mówisz 1telefon?... czekamy.. zobaczymy.. jak widzisz .. jamnicze ciotki są przy Pajuniu ! Quote
Sarunia-Niunia Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Isadora7'] Ło kurcze, nie byłam, ale już się posłusznie melduję:ylsuper:!!! Super Isadorko:cool2:!!! Quote
Boni-Bobo Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Isadora moje sumienie mocno się kaja - dawno nie byłam - ale czasami podglądam wątek. Na szczęście Pajo radzi sobie w schronisku, chociaż to nie miejsce dla jamnika. Trzymam kciuki za domek przed jesienią - on ma za sobą schroniskową zimę i dość... Quote
Isadora7 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 tanitka napisał(a):świetny plakacik Isadoro !:) Dzięki tak mnie wena naszla bo chłopak jakoś tak długo czeka i samotny jest. Quote
Ania_0411 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Melduję krótko i treściwie, że byłam dziś u Pajka i ma się dobrze :) Była z nami inna jamnisia i Pajko w zasadzie na nią nie reagował, a jeśli już to tylko pozytywnie, więc z dogadaniem się z innymi psami nie będzie raczej problemu :) Załatwianie ogłoszenia w gazecie lokalnej - w toku :) Edited June 7, 2012 by Ania_0411 Quote
yunona Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 O jejku! Ja tez odwiedzam Pajka, plakat wymiata!!!!!:cool2: Quote
anica Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Plakat wymiata!!!! też się podpisuję pod tym :loveu: jaka super niespodzianka.. no to nie wypada nic innego... Jak meldować się codziennie :lol: Pajciu , niech Cię wreszcie ktoś pokocha!... Anusiu.. Powodzenia!... Quote
anica Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Pajo.. księciuniu... kiedy Ciebie ktoś pokocha? listę obecności podpisałam... Quote
Isadora7 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Noż kurcze jeszcze nie wszyscy byli:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Boni-Bobo Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Isadora7 napisał(a):Noż kurcze jeszcze nie wszyscy byli:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Chyba zaczynam się bać:evil_lol::evil_lol: Warto podnosić malucha, może na Dogo ktoś go zauważy szukając jamnika. Na wszelki wypadek gdybym się zagapiła:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:.Formacja obronna Quote
Recommended Posts