Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anica napisał(a):
..no to ja widzę , że mam konkurencję :eviltong::evil_lol::lol:
chciałabym ,żeby któraś z nas wygrała - jestem pewna ,że zostało by uratowanych wiele istnień :laola:
ja to sobie wymarzyłam... taki malutki domek .. ze 150m2 pewnie by wystarczyło a przy nim ... Hospicjum dla starszych , chorych.. Braci Mniejszych , ale taki .. mały 6-7 psiaków , żebym mogła im stworzyć Dom !!!! ... ehhh dobrze by było....

Ha, ha marzenia to mamy wszyscy takie same:lol:. Oby się którejś z nas poszczęściło:modla: Dzisiaj jest do wyjęcia 25 banieczek:multi:

Posted

no i nic.. w toto.. nie to to!? i telefon nie dzwoni!?
ale musimy wierzyć ,że ktoś wypatrzy... księciunia Pajunia :) jeśli ktoś chłopaka wypatrzy.. to pokocha! wiem to napewno :)
mizianka i buziole dla Pajusia..

Posted

Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale wyjeżdżałam... anico, już taka najmłodsza to ja nie jestem - studia skończyłąm w 2007 :)

U Pajka byłam dziś, wszystko ok... Rozbawił mnie dizś ten nasz szkrab słodki :) a w zasadzie te jego łapinki przykrótkie, tak cudacznie na nich podskakuje, kiedy się cieszy, że idzie na spacer :*

Dzwoniła jedna Pani w jego sprawie... ale póki co nic konkretnego - Pani wyjeżdża, odezwie się po powrocie to coś się pomyśli z wizytą ewentualnie... Poza tym - cisza :(

Odnośnie ogłoszeń - w poniedziałek chcę zadzwonić do gazety o zasięgu wojewódzkim i dopytam ile kosztuje ogłoszenie... będziemy myślć, zrobi się :)

Posted

Dzwoniłam dziś do Gazety Olsztyńskiej... możnaby wrzucić ramowe ogłoszenie Pajo 35/40cm na całość razem ze zdjęciem czarno-białe za 99 zł netto, ale to chyba bez sensu... koncika adopcyjnego jako takiego nie ma :( zadzwonię jeszcze jutro do działu reklamy (dziś nie miałam szczęścia - nikt nie odbieral) i zapytam czy dałoby radę zrobić z tego reklamę, ale podejrzewam, że cena nie będzie zachęciająca, skoro takie małe ogłoszenie kosztuje ponad stówkę :(

Posted

Witam się z Tobą Pajciu po dłuższej nieobecności... Myślałam, że może choć u Ciebie będą jakieś lepsze wieści, a tu tylko jeden telefon....
Ale może to akurat ten telefon.... poczekamy....

Posted

Pajusi buziolaki .. mizianka.. przytulaski .. Anusiu ..przecież to nie ważne ,ile masz lat! ważne ,jak wyglądasz! ... aha i chyba jeszcze ?... jak się czujesz? czy jakoś tak to było .. wyglądasz Pięknie! Świeżo! Młodo! .. no przecież .. Mazurska Dziewczyna :happy1: pewnie ,ta czysta wspaniała ,dobra dusza tak dodaje uroku :loveu: Anusiu a może trzeba poszukać jakieś lokalnej ,codziennej gazety.. coś tak jak u nas we Wrocławiu -Wyborcza ? : [email protected] .. nie wiem czy jest w Olsztynie ? i wysyłamy bezpłatne ogłoszenie z zdjęciem .. bardzo często , te ogłoszenia kończą się sukcesem :) ... mówisz 1telefon?... czekamy.. zobaczymy.. jak widzisz .. jamnicze ciotki są przy Pajuniu !

Posted

Isadora moje sumienie mocno się kaja - dawno nie byłam - ale czasami podglądam wątek. Na szczęście Pajo radzi sobie w schronisku, chociaż to nie miejsce dla jamnika. Trzymam kciuki za domek przed jesienią - on ma za sobą schroniskową zimę i dość...

Posted (edited)

Melduję krótko i treściwie, że byłam dziś u Pajka i ma się dobrze :) Była z nami inna jamnisia i Pajko w zasadzie na nią nie reagował, a jeśli już to tylko pozytywnie, więc z dogadaniem się z innymi psami nie będzie raczej problemu :)
Załatwianie ogłoszenia w gazecie lokalnej - w toku :)

Edited by Ania_0411
Posted

Plakat wymiata!!!! też się podpisuję pod tym :loveu:
jaka super niespodzianka.. no to nie wypada nic innego... Jak meldować się codziennie :lol:
Pajciu , niech Cię wreszcie ktoś pokocha!...
Anusiu.. Powodzenia!...

Posted

Isadora7 napisał(a):
Noż kurcze jeszcze nie wszyscy byli:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Chyba zaczynam się bać:evil_lol::evil_lol: Warto podnosić malucha, może na Dogo ktoś go zauważy szukając jamnika. Na wszelki wypadek gdybym się zagapiła:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:.Formacja obronna