Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufff..to super wiadomość:)...cieszę się bardzo ,że ta pani nie adoptowała Pajo.. może za ostro ...ale jak ktoś ,tak określa psiaka.. to nie jest przyjaciel !! takie jest moje zdanie.. dobrze ze Pajo ma taką opiekunkę - jak ty Aniu :) też cały czas myślę jak pomóc chłopakowi ? na długi łykend (wolę po polsku niż weekend) będę na moich ukochanych Mazurach ,bardzo blisko w Miłomłynie.. popytam ..może ktoś .. z naszych znajomych ? zobaczymy ?

Posted

Długo nie było mnie u Pajusia... Ogromnie się cieszę, że u chłopaczka tyle się dzieje i, że jesteś z nami Aniu - nie ma to, jak wieści z pierwszej ręki...
Bardzo mocno trzymam kciuki za Pajunia i mam nadzieję, że gdzieś jest Jego domek, ten NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!

Posted

Mam nadzieję, że te wszystkie ogłoszenia, wydarzenie dadzą skutek i znajdzie się kochający i odpowiedzialny dom dla Pajo :)
Ja zachęcam oczywiście do udostępniania ogłoszeń, np tego (tam jest dużo zdjęć):

http://www.kupsprzedaj.pl/o/pajo-czeka-juz-tak-dlugo-kto-podaruje-mu-kochajacy-dom/1951542

Oraz do wzięcia udziału w wydarzeniu dla Pajo:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000715672241&ref=tn_tnmn#!/events/127142277410149/

Zapraszam serdecznie :)

Ponadto jeżeli znacie kogoś, kto byłby chętny do adopcji naszego rudzielca, pytajcie, pokazujcie galerie:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=257766487651868&set=oa.339303799465788&type=1&theater#!/media/set/?set=oa.339303799465788&type=1

:)

Posted

musimy trzymać kciuki .. bardzo mocno !!! wydaje mi się... to tylko moje zdanie ,może akurat tutaj gdzie ja jestem .., ,ludzie trochę inne mają podejście do psiaków... pies to ma pilnować ewentualnie bawić,jeśli są małe dzieci.. nie wszyscy na szczęście tak myślą ,ale też sporo tu ,niekontrolowanych urodzin , więc tych piesków tam sporo .. i może dla tego ciężej..?

Posted (edited)

moje drogie... proszę, naprawdę nie zasługuję na te miłe słowa - jestem u Pajciaka tylko w sobotę, nie mogę go zabrać do domu i nie mogę mu domu znaleźć. Naprawdę nie czuję, żebym robiła dla tego cudaka więcej niż dla innych moich schroniskowców. Jeśli już prawdziwe podziękowania należą się opiekunkom ze schroniska - to one troszczą się o niego na codzień, dbają żeby miał co jeść i na czym spać. I kochają, choć jego jamniczy charakter czasem znacząco to utrudnia ;)

i niestety nie mogę nic nowego napisać... nikt nie dzwonił nadal :(

Edited by Ania_0411
Posted

Informuję, że Pajcio został wygłaskany od wszystkich ciotek :)

Niestety na razie domek nie dzwonił :(

Pajcio czuje się świetnie, a przynajmniej tak się zachowuje - podskakuje jak szczeniak, oczki mu się błyszczą i sierść lśni. Chyba wie, że dobre duszki wreszcie zajęły się jego losem :)

Na wątku na fb wrzucę filmik z wczoraj więc zapraszam do oglądania i udostępniania naszego gwiazdora.