Isadora7 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Boni-Bobo napisał(a):Chyba zaczynam się bać:evil_lol::evil_lol: Warto podnosić malucha, może na Dogo ktoś go zauważy szukając jamnika. Na wszelki wypadek gdybym się zagapiła:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:.Formacja obronna wybaczam :grins::grins::grins::grins: Quote
keakea Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Aaaaaaaaa... przepraszam, Rulon bardzo mnie długo wysikiwał dziś, już się odhaczam na liście obecności :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
yunona Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 A mnie kręgosłup dzisiaj strzelił, ale dzielnie pogimnastykowałm się, wzięłam proszeczki i uprzejmie melduję się u Paja :loveu: . W górę chłopaku !!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 keakea napisał(a):Aaaaaaaaa... przepraszam, Rulon bardzo mnie długo wysikiwał dziś, już się odhaczam na liście obecności :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: yunona napisał(a):A mnie kręgosłup dzisiaj strzelił, ale dzielnie pogimnastykowałm się, wzięłam proszeczki i uprzejmie melduję się u Paja :loveu: . W górę chłopaku !!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Dobra chwilowo żółtej kartki nie dam Quote
keakea Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pajusiek, w górę chłopaku, w górę i DO DOMU! :) Quote
Boni-Bobo Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 keakea napisał(a):Pajusiek, w górę chłopaku, w górę i DO DOMU! :) Jestem Pajo, ale domku nie widziałam :shake: Quote
anica Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pajko , żeby Cię ktoś wypatrzył ... w tym piłkarskim czasie.. dobrze ,że nie wszyscy , te mecze oglądają :wink: lista podpisana.. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Oj Pajciu.... wiem, że o domek nie jest łatwo, ale może kogoś zaczarujesz, albo już zaczarowałeś, a teraz to tylko kwestia czasu i ostatecznej decyzji??? Taki piękniusi, rudy jamnioreczek i wciąż bez domku? Quote
yunona Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Domek pewnie się spina i dywaguje :eviltong:;) Trochę może to potrwać :shake: Quote
anica Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Isadoro jesteś Wspaniała! Matka Dorota od Jamników :) i nie ma inaczej :) cały Pajko na tych zdjęciach :) tak mi się dzisiaj cieplutko... na serduchu zrobiło ,jak odwiedziłam księciula, znajdzie Pajko domek... musi znaleźć! :) podpisałam się.. Quote
yunona Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Pajko czarodzieje odwiedzają Cię i czarują:loveu: Buziolki:calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Pajusiu, i ja Cię odwiedzam i mocno wierzę, że już niedługo zamieszkasz w swoim domku!!! Buziaczki i miziaczki dla Ciebie, Słoneczko nasze:) Quote
Boni-Bobo Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Dowiedziałam się w jednym z programów TV, że w schroniskach w Polsce przebywa 100tys. psów. Przeliczając to na liczbę rodaków pytam jak to możliwe, że Pajo jeszcze czeka? Quote
anica Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 keakea napisał(a)::( 100 tysięcy??? :( masakra! i sterylizacja...sterylizacja...sterylizacja... Pajcio księciuniu.. czochranka i buziolaki :calus::calus::calus: pada teraz w kochanej Ostródzie... to pewnie spacerku ... nie będzie.. lista podpisana :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Pajciuniu! Posyłam Ci buziole i zaglądam, żebyś wiedział, że pamiętam:) Quote
Isadora7 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Pajciuniu! Posyłam Ci buziole i zaglądam, żebyś wiedział, że pamiętam:) Pajciuniu ja wiecej jestem u ciebie na FB ale i tu zaglądam i pamietam Quote
Boni-Bobo Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Witaj Pajo, zbliżają się wakacje - zły czas na pukanie do ludzkich serc. Quote
paulinken Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Jestem i ja u ślicznej mordy. Czy ten nowotwór to sprawdzony? Quote
Recommended Posts