Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i ja jestem Pajciu... wszystkie ciotki , przy Tobie Księciuniu :)
zapowiada się piękny łykend ,wspaniałego spacerku życzę ,fajnie ,że jest ten lasek :lol:

Posted

W piątek w regionalnej gazecie (nakład blisko 81,5 tys na całe województwo) poszło ogłoszenie Paja ze zdjęciem.
Na razie był tylko jeden telefon, ale zupełnie nic konkretnego :(

Posted

Ania_0411 napisał(a):
W piątek w regionalnej gazecie (nakład blisko 81,5 tys na całe województwo) poszło ogłoszenie Paja ze zdjęciem.
Na razie był tylko jeden telefon, ale zupełnie nic konkretnego :(

Spokojnie, tak naprawdę potrzebny jest tylko ten jeden telefon, a on podejmuje przemyślane decyzje. Teraz kciuki trzymać mocno, słać Pajowi dobrą energię, a zdarzy się DOM:lol:

Posted

Odwiedzam Cię Pajciu i nadal trzymam kciuki za domek dla Ciebie!!!!
Może jednak się uda z tego ogloszenia? Wiem 9po sobie), że decyzje o adopcji trzeba przemyśleć!
Poryw serca na hurra, nie jest dobry i z reguły nie wróży nic trwałego... więc czekajmy.....

Posted

Pajcio ,czochranka , mizianka i przytulaski... teraz w te upały pewnie tez nie chcesz spacerować...
telefon?... kciuki zaciskamy ,bardzo mocno :kciuki:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Na fejsie jest napisane ze był jeszcze jeden telefon. Czyli cos się dzieje bo były telefony

Z ogłoszenia w piątkowej gazecie był tylko jeden telefon, wcześniej był jakiś niekonkretny (ponad miesiac temu) z ogłoszenia w necie i jeszcze jeden, ale Pani wyjechała i raczej pewnie też nie zdecyduje się na Paja. to w sumie 3 telefony przez całą kilkumiesięczną akcję :( 3 telefony bez echa :(

Posted

Ania_0411 napisał(a):
Z ogłoszenia w piątkowej gazecie był tylko jeden telefon, wcześniej był jakiś niekonkretny (ponad miesiac temu) z ogłoszenia w necie i jeszcze jeden, ale Pani wyjechała i raczej pewnie też nie zdecyduje się na Paja. to w sumie 3 telefony przez całą kilkumiesięczną akcję :( 3 telefony bez echa :(

Cinek w moim podpisie czeka 2 lata w hotelu. Kasa leci. przez dwa lata 3 telefony, jeden zwrot z adopcji po kilku dniach. Biedne te psiaki :(

Posted

Isadora7 napisał(a):
Cinek w moim podpisie czeka 2 lata w hotelu. Kasa leci. przez dwa lata 3 telefony, jeden zwrot z adopcji po kilku dniach. Biedne te psiaki :(

Straszliwie smutna jest historia Cinusia...
Ja mam nadzieję, że Pajo nie podzieli Jego losu... dziwne, dlaczego niektóre psiaki mają takiego pecha i nie mogą znaleźć domku....
Pajciuniu, przytulam Cię Skarbie:)

Posted

Ania_0411 napisał(a):

Ale kropla drąży skałę i ktoś kiedyś odpowie na ogłoszenie. Trzeba w to wierzyć, aby mieć siły na pomoc psiakom. Byłam dzisiaj w schronisku i wiem, że zbliżają się wakacje:mad::mad:

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Ale kropla drąży skałę i ktoś kiedyś odpowie na ogłoszenie. Trzeba w to wierzyć, aby mieć siły na pomoc psiakom. Byłam dzisiaj w schronisku i wiem, że zbliżają się wakacje:mad::mad:
Niestety, dla wszystkich nie za bardzo kochanych psiaczków:shake::placz::mad:...