Sarunia-Niunia Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Witaj Pajciuniu:) Mizianka i przytulanki Kochany Skarbie:) Quote
keakea Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 AAAAAAAA... melduję się. Pajo, DO DOMU :loveu::cool1::diabloti: Quote
anica Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Pajcio skarbeńku całuję Ciebie na dobranoc.. życzę słodkich snów.. o Wspaniałym domku :) Quote
keakea Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Piątek bez Pajo jest dniem straconym - Pajo, DO DOMU! :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 keakea napisał(a):Piątek bez Pajo jest dniem straconym - Pajo, DO DOMU! :loveu: podpisuję się oburęcznie i łapami moich jamniorów Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Miałam dzisiaj strasznie zakręcony dzień, ale jestem u Ciebie Pajusiu:loveu:.... ponoć lepiej późno, niż wcale;););)!!! Quote
anica Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 i ja jestem Pajciu... wszystkie ciotki , przy Tobie Księciuniu :) zapowiada się piękny łykend ,wspaniałego spacerku życzę ,fajnie ,że jest ten lasek :lol: Quote
Boni-Bobo Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jestem Pajo, ale domku nadal nie widziałam:shake: Quote
Ania_0411 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 W piątek w regionalnej gazecie (nakład blisko 81,5 tys na całe województwo) poszło ogłoszenie Paja ze zdjęciem. Na razie był tylko jeden telefon, ale zupełnie nic konkretnego :( Quote
keakea Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nie zrażamy się i tyramy dalej - PAJO DO DOMU!!! Quote
Boni-Bobo Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ania_0411 napisał(a):W piątek w regionalnej gazecie (nakład blisko 81,5 tys na całe województwo) poszło ogłoszenie Paja ze zdjęciem. Na razie był tylko jeden telefon, ale zupełnie nic konkretnego :( Spokojnie, tak naprawdę potrzebny jest tylko ten jeden telefon, a on podejmuje przemyślane decyzje. Teraz kciuki trzymać mocno, słać Pajowi dobrą energię, a zdarzy się DOM:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Odwiedzam Cię Pajciu i nadal trzymam kciuki za domek dla Ciebie!!!! Może jednak się uda z tego ogloszenia? Wiem 9po sobie), że decyzje o adopcji trzeba przemyśleć! Poryw serca na hurra, nie jest dobry i z reguły nie wróży nic trwałego... więc czekajmy..... Quote
Isadora7 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Na fejsie jest napisane ze był jeszcze jeden telefon. Czyli cos się dzieje bo były telefony Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cześć Pajciu:) Odwiedzam Cię w to upalne południe... Quote
anica Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Pajcio ,czochranka , mizianka i przytulaski... teraz w te upały pewnie tez nie chcesz spacerować... telefon?... kciuki zaciskamy ,bardzo mocno :kciuki: Quote
Ania_0411 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Isadora7 napisał(a):Na fejsie jest napisane ze był jeszcze jeden telefon. Czyli cos się dzieje bo były telefony Z ogłoszenia w piątkowej gazecie był tylko jeden telefon, wcześniej był jakiś niekonkretny (ponad miesiac temu) z ogłoszenia w necie i jeszcze jeden, ale Pani wyjechała i raczej pewnie też nie zdecyduje się na Paja. to w sumie 3 telefony przez całą kilkumiesięczną akcję :( 3 telefony bez echa :( Quote
yunona Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Pajcio, spokojnie czeka.:lol: a my cię odwiedzamy i mocno psitulamy :calus: Quote
Isadora7 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ania_0411 napisał(a):Z ogłoszenia w piątkowej gazecie był tylko jeden telefon, wcześniej był jakiś niekonkretny (ponad miesiac temu) z ogłoszenia w necie i jeszcze jeden, ale Pani wyjechała i raczej pewnie też nie zdecyduje się na Paja. to w sumie 3 telefony przez całą kilkumiesięczną akcję :( 3 telefony bez echa :( Cinek w moim podpisie czeka 2 lata w hotelu. Kasa leci. przez dwa lata 3 telefony, jeden zwrot z adopcji po kilku dniach. Biedne te psiaki :( Quote
anica Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 yunona napisał(a):Pajcio, spokojnie czeka.:lol: a my cię odwiedzamy i mocno psitulamy :calus: i jeszcze mocno kciuki trzymamy :kciuki: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Isadora7 napisał(a):Cinek w moim podpisie czeka 2 lata w hotelu. Kasa leci. przez dwa lata 3 telefony, jeden zwrot z adopcji po kilku dniach. Biedne te psiaki :( Straszliwie smutna jest historia Cinusia... Ja mam nadzieję, że Pajo nie podzieli Jego losu... dziwne, dlaczego niektóre psiaki mają takiego pecha i nie mogą znaleźć domku.... Pajciuniu, przytulam Cię Skarbie:) Quote
Boni-Bobo Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ania_0411 napisał(a):Z ogłoszenia w piątkowej gazecie był tylko jeden telefon, wcześniej był jakiś niekonkretny (ponad miesiac temu) z ogłoszenia w necie i jeszcze jeden, ale Pani wyjechała i raczej pewnie też nie zdecyduje się na Paja. to w sumie 3 telefony przez całą kilkumiesięczną akcję :( 3 telefony bez echa :( Ale kropla drąży skałę i ktoś kiedyś odpowie na ogłoszenie. Trzeba w to wierzyć, aby mieć siły na pomoc psiakom. Byłam dzisiaj w schronisku i wiem, że zbliżają się wakacje:mad::mad: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Boni-Bobo']Ale kropla drąży skałę i ktoś kiedyś odpowie na ogłoszenie. Trzeba w to wierzyć, aby mieć siły na pomoc psiakom. Byłam dzisiaj w schronisku i wiem, że zbliżają się wakacje:mad::mad: Niestety, dla wszystkich nie za bardzo kochanych psiaczków:shake::placz::mad:... Quote
Recommended Posts