Isadora7 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']To wykochaj, wyprzytulaj i wycałuj Pajcia od nas Aniu:) Wiem, jak bardzo o Niego dbacie, rozmawiałam z Anicą...[/QUOTE] Ode mnie tez solidną porcję mizianków prosze księciulowi przekazać. Quote
Ania_0411 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']To wykochaj, wyprzytulaj i wycałuj Pajcia od nas Aniu:) Wiem, jak bardzo o Niego dbacie, rozmawiałam z Anicą...[/QUOTE] [quote name='Isadora7']Ode mnie tez solidną porcję mizianków prosze księciulowi przekazać.[/QUOTE] oczywiście, o ile nasz książe zechce ;) Quote
Isadora7 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Ania_0411']Pajo wygłaskany :)[/QUOTE] Ale czy nie za mało? Quote
anica Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 O jak słodko :) Pajciu maleńki.. książe.. samych pieszczot Ci życzę ... oczywiście tyle ,ile tylko Ty zechcesz :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Isadora7']Ale czy nie za mało?[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że Ani starczyło sił na te wszystkie głaski, a Pajciowi... cierpliwości, żeby to znieść:eviltong:.... Quote
Isadora7 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='keakea']Czy ktoś zrobiłby banerek dla Pajuchny?[/QUOTE] zaraz sklecę Quote
Isadora7 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) banerek dla Księcia Pajunia. Podlinkowany skrótami (sygna może pomieścić maks. 400 znaków) Edited May 13, 2012 by Isadora7 Quote
anica Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ojej!!!!suuuuuuuuuuuuper baner !!! Ło Matko .. jak mi się podoba .. no Pajuniu Książe nasz w całej okazałości , nawet z własnym podpisem Isadoro Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania_0411 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Piękny baner - bardzo, bardzo dziękuję :* U Pajka po staremu, co na plus - humor nadal dopisuje, na minus - domek nie dzwonił :( aż dziwne... tyle ludzi zaangażowanych, ogłoszenia w całej Polsce, gdzie się da, i nic!!!!! W sobotę rozmawiałam ze schroniskiem - do nich też nikt nie pisał i nie dzwonił - przyznają wprawdzie, ze nie wszystkie telefony przy takim natłoku obowiązków da się odebrać, ale... jest jeszcze mój telefon i dwa adresy mailowe, wiec gdyby komuś zależało, myślę że dałby radę Quote
yunona Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Pewnie domek ogląda, rozważa, a to może potrwać. Poza tym może jeszcze nie czytał ogłoszeń. To przeczyta i zadzwoni. :thumbs::) Quote
anica Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 nio.. Yunonka ma rację ! ja też przed adopcją Jasi.. trochę się zastanawiałam.. chyba trochę długo.. może - to był tydzień ? ale dzwoniłam.. tak jak gdybym chciała ,żeby Pani Małgosia .. rozwiewała moje wątpliwości.. niepokoje, przekonywała mnie do adopcji.. chyba tak to było !? Quote
Sarunia-Niunia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ja moją Korcię jak zobaczyłam, to też zadzwoniłam dopiero po dwóch dniach... chyba chciałam być pewna... Bałam się tego, że szukam i znalazłam właśnie Niunię bardzo, bardzo podobną do mojej Saruni(*)... chyba coś w tym było... Do dzisiaj mam zachowane maile do TZ, który był wtedy we Francji i nasze rozważania nt adopcji Lady (imię tymczasowe Koruni)... Za to jak już się zdecydowaliśmy i dzwoniłam, to tak strasznie się bałam, że zaadoptował Ją już ktoś inny, że Jej nie ma... żołądek i bicie serca dosłownie czułam w gardle... Ale na szczęście nie, była nasza Królewna i czekała chyba na nas.... Więc i Pajunio pewnie czeka na domek, w którym już na zawsze będzie szczęśliwy!!! Tego Mu życzę z całego serducha!!! Quote
yunona Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Odwiedzam cie Pajko i wskakuj na pierwszą !!!!:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Coś tu cichutko u Pajcia... Pajusiu, pamiętam Szkrabie i mocno wierzę w domek dla Ciebie:) Quote
keakea Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Hej, Pajek, żeby ci moi Duzi mieli większy dom i więcej piniondza... :( R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 keakea napisał(a):Hej, Pajek, żeby ci moi Duzi mieli większy dom i więcej piniondza... :( R(rrr)ulon No albo moja Dorota wygrała wczoraj te 18 baniek... Ale miałbym kumpli. Ale ja bym rządził... R(rrr)ambo Quote
keakea Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 E tam, znudziłoby ci się szybko R(rrr)ambo, jak się cały czas rządzi, to się szybko nudzi... :P R(rrr)ulon Quote
Marta D. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Niestety na facebooku u Pajo dalej raczej cicho, ciągle o nim przypominam na sos dla jamników i na innych psich portalach ale to chyba żadnych skutków nie przynosi, dziś jeden uczestnik wydarzenia poddał pomysł ogłoszenia w prasie lokalnej powstaje tylko pytanie kto podjąłby się załatwienia tej sprawy, ja mieszkam kilkaset kilometrów od Ostródy na drugim końcu polski i nie orientuje się za bardzo w prasie warmińsko-mazurskiej, od kilku dni nie ma też na facebooku Ani, a co się z tym wiąże nie ma nowych informacji Quote
anica Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Isadora7 napisał(a):No albo moja Dorota wygrała wczoraj te 18 baniek... Ale miałbym kumpli. Ale ja bym rządził... R(rrr)ambo ..no to ja widzę , że mam konkurencję :eviltong::evil_lol::lol: chciałabym ,żeby któraś z nas wygrała - jestem pewna ,że zostało by uratowanych wiele istnień :laola: ja to sobie wymarzyłam... taki malutki domek .. ze 150m2 pewnie by wystarczyło a przy nim ... Hospicjum dla starszych , chorych.. Braci Mniejszych , ale taki .. mały 6-7 psiaków , żebym mogła im stworzyć Dom !!!! ... ehhh dobrze by było.... Quote
anica Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Marta D. napisał(a):Niestety na facebooku u Pajo dalej raczej cicho, ciągle o nim przypominam na sos dla jamników i na innych psich portalach ale to chyba żadnych skutków nie przynosi, dziś jeden uczestnik wydarzenia poddał pomysł ogłoszenia w prasie lokalnej powstaje tylko pytanie kto podjąłby się załatwienia tej sprawy, ja mieszkam kilkaset kilometrów od Ostródy na drugim końcu polski i nie orientuje się za bardzo w prasie warmińsko-mazurskiej, od kilku dni nie ma też na facebooku Ani, a co się z tym wiąże nie ma nowych informacji to poczekamy aż Anusia się pokaże , pewnie uczy się teraz :) ja mogłabym się tym zająć w lipcu.. jak będę na urlopie , jeśli się nie uda wczesniej... chyba ,że poproszę swoich przyjaciół , chociaż jestem przekonana... że Anusia zrobi to najlepiej :) Quote
Recommended Posts