Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']To wykochaj, wyprzytulaj i wycałuj Pajcia od nas Aniu:)
Wiem, jak bardzo o Niego dbacie, rozmawiałam z Anicą...[/QUOTE]

Ode mnie tez solidną porcję mizianków prosze księciulowi przekazać.

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']To wykochaj, wyprzytulaj i wycałuj Pajcia od nas Aniu:)
Wiem, jak bardzo o Niego dbacie, rozmawiałam z Anicą...[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']Ode mnie tez solidną porcję mizianków prosze księciulowi przekazać.[/QUOTE]

oczywiście, o ile nasz książe zechce ;)

Posted

Ojej!!!!suuuuuuuuuuuuper baner !!! Ło Matko .. jak mi się podoba .. no Pajuniu Książe nasz w całej okazałości , nawet z własnym podpisem Isadoro Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Piękny baner - bardzo, bardzo dziękuję :*

U Pajka po staremu, co na plus - humor nadal dopisuje, na minus - domek nie dzwonił :( aż dziwne... tyle ludzi zaangażowanych, ogłoszenia w całej Polsce, gdzie się da, i nic!!!!! W sobotę rozmawiałam ze schroniskiem - do nich też nikt nie pisał i nie dzwonił - przyznają wprawdzie, ze nie wszystkie telefony przy takim natłoku obowiązków da się odebrać, ale... jest jeszcze mój telefon i dwa adresy mailowe, wiec gdyby komuś zależało, myślę że dałby radę

Posted

nio.. Yunonka ma rację ! ja też przed adopcją Jasi.. trochę się zastanawiałam.. chyba trochę długo.. może - to był tydzień ?
ale dzwoniłam.. tak jak gdybym chciała ,żeby Pani Małgosia .. rozwiewała moje wątpliwości.. niepokoje, przekonywała mnie do adopcji.. chyba tak to było !?

Posted

Ja moją Korcię jak zobaczyłam, to też zadzwoniłam dopiero po dwóch dniach... chyba chciałam być pewna...
Bałam się tego, że szukam i znalazłam właśnie Niunię bardzo, bardzo podobną do mojej Saruni(*)... chyba coś w tym było...
Do dzisiaj mam zachowane maile do TZ, który był wtedy we Francji i nasze rozważania nt adopcji Lady (imię tymczasowe Koruni)...
Za to jak już się zdecydowaliśmy i dzwoniłam, to tak strasznie się bałam, że zaadoptował Ją już ktoś inny, że Jej nie ma... żołądek i bicie serca dosłownie czułam w gardle...
Ale na szczęście nie, była nasza Królewna i czekała chyba na nas....

Więc i Pajunio pewnie czeka na domek, w którym już na zawsze będzie szczęśliwy!!! Tego Mu życzę z całego serducha!!!

Posted

keakea napisał(a):
Hej, Pajek, żeby ci moi Duzi mieli większy dom i więcej piniondza... :(

R(rrr)ulon

No albo moja Dorota wygrała wczoraj te 18 baniek...
Ale miałbym kumpli. Ale ja bym rządził...
R(rrr)ambo

Posted

Niestety na facebooku u Pajo dalej raczej cicho, ciągle o nim przypominam na sos dla jamników i na innych psich portalach ale to chyba żadnych skutków nie przynosi, dziś jeden uczestnik wydarzenia poddał pomysł ogłoszenia w prasie lokalnej powstaje tylko pytanie kto podjąłby się załatwienia tej sprawy, ja mieszkam kilkaset kilometrów od Ostródy na drugim końcu polski i nie orientuje się za bardzo w prasie warmińsko-mazurskiej, od kilku dni nie ma też na facebooku Ani, a co się z tym wiąże nie ma nowych informacji

Posted

Isadora7 napisał(a):
No albo moja Dorota wygrała wczoraj te 18 baniek...
Ale miałbym kumpli. Ale ja bym rządził...
R(rrr)ambo

..no to ja widzę , że mam konkurencję :eviltong::evil_lol::lol:
chciałabym ,żeby któraś z nas wygrała - jestem pewna ,że zostało by uratowanych wiele istnień :laola:
ja to sobie wymarzyłam... taki malutki domek .. ze 150m2 pewnie by wystarczyło a przy nim ... Hospicjum dla starszych , chorych.. Braci Mniejszych , ale taki .. mały 6-7 psiaków , żebym mogła im stworzyć Dom !!!! ... ehhh dobrze by było....

Posted

Marta D. napisał(a):
Niestety na facebooku u Pajo dalej raczej cicho, ciągle o nim przypominam na sos dla jamników i na innych psich portalach ale to chyba żadnych skutków nie przynosi, dziś jeden uczestnik wydarzenia poddał pomysł ogłoszenia w prasie lokalnej powstaje tylko pytanie kto podjąłby się załatwienia tej sprawy, ja mieszkam kilkaset kilometrów od Ostródy na drugim końcu polski i nie orientuje się za bardzo w prasie warmińsko-mazurskiej, od kilku dni nie ma też na facebooku Ani, a co się z tym wiąże nie ma nowych informacji

to poczekamy aż Anusia się pokaże , pewnie uczy się teraz :)
ja mogłabym się tym zająć w lipcu.. jak będę na urlopie , jeśli się nie uda wczesniej... chyba ,że poproszę swoich przyjaciół , chociaż jestem przekonana... że Anusia zrobi to najlepiej :)