Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pajcio odwiedzam cię robaczku :loveu: , a do domku nie chcesz iść?:eviltong: Rozglądaj się chłopie, żeby ci nie umknął :p Całusy:calus::iloveyou:

Posted

Bardzo burzowy teraz czas, mam nadzieję że znosisz go dobrze.....że kocyk masz suchy, że chociaż w przelocie ktoś pogłaszcze główkę. Obawiam się, przed wakacjami przybyło ci kolegów...Trzymaj się Pajo.

Posted

i ja przybywam Pajulko :)
tak bardzo się bałam... jak zobaczyłam w TV to straszne gradobicie... na szczęście ukochana Ostróda nic nie ucierpiała :)
Pajko trzymaj się w te upały... ciepło :lol:;):eviltong:

Posted

I ja się witam Pajuchna.. i przytulam do serca :)
zawsze jak zaglądam do Ciebie... to z cieniem nadziei , takim malutkim ... maleńkim...że może tym razem.... będą jakieś dobre wieści..

Posted

[quote name='anica']I ja się witam Pajuchna.. i przytulam do serca :)
zawsze jak zaglądam do Ciebie... to z cieniem nadziei , takim malutkim ... maleńkim...że może tym razem.... będą jakieś dobre wieści..[/QUOTE]

I ja też...

Posted

przepraszam, ze tak długo mnie nie było, ale... za dużo na głowie :) jeśli ktoś z Was ma konto na FB -zapraszam na wydarzenie paja, tam częściej są jakieś informacje, no i zdjęcia :)
u Paja po staremu - i dobrze (bo trzyma się jakoś) i źle (bo dom nadal się nie odezwał)... miał w te upały jeden gorszy dzień, ale już jest ok :)
Anico przepraszam, ze nic nie wysłałam, ale nawet nie zaglądałam na dogo - nadrobie :) Poza tym poczekam na nowe zdjęcia, dziś miał robione, sama mam je dostać na maila :) No i... kiedy nas odwiedzisz ze swoją perełką? ;) bo to chyba już ten czas...

Posted (edited)

To dla Ciebie, Pajo, bo ten pierwszy wiersz adopcyjny, widzę, nie działa :(

R(rrr)ulon

Gdy nadejdzie już sroga zima
i w cieplym łóżku dasz utulić się snom,
to wiedz, że w schronisku drży z tęsknoty
jamnik Pajo, który drugi rok czeka na Dom...

Czas nie stoi w miejscu, czas ciągle ucieka,
podobno jest nas w Polsce 38 milionów,
a psów w schroniskach "jedynie" 100 tysięcy i trochę,
ale Pajo jakoś wciąż nie ma Domu.

Pajo nie jest najmłodszy i zdrowie już nie to,
lecz każdego z nas przecież to czeka
i nikt z nas nie chciałby być wtedy samotny...
Dlatego Pajowi tak bardzo brak własnego Człowieka.

Brak Człowieka, by drapał i głaskał,
brał na spacer, leczył, pozwolił znowu być szczęśliwym psem,
a w ostatniej godzinie na własnych kolanach
pomógł zasnąć spokojnym i dobrym snem.

Gdy nadejdzie już sroga zima,
zanim w cieplym łóżku dasz utulić się snom,
otwórz drzwi i serce, żeby Pajo
zdążył dowiedzieć się, co to znaczy mieć Dom...

Edited by keakea
Posted

Rulon niech cię... , ryczę i znów muszę iść umyć okulary. Koniecznie wstaw na fb. Gdyby nie brak kasy i trochę Harutek już byłby u mnie. To robi ten wiersz.:oops:

Posted

[quote name='Isadora7']Rewelacja.
R(rrr)ulon zobacz czy sa już nowe foty i zrób newsa na stronie, a ja Dorote pogonie do jakiegoś plakatu i cafeanimala.

twój ziom R(rrr)ambo[/QUOTE]

Znaczy się fileton pisać? Spoko, ale najpierw muszę Dużych wykąpać i wysikać południowo, bo gdzieś idą, to muszę ich trochę ogarnąć do tego wyjścia, a jak pójdą, to napiszę fileton.

R(rrr)ulon

Posted

Super!!!.... moje oczka też wilgotne....
Pajko , maleńki... musi Ciebie ktoś wypatrzyć , musi!
jak przyjadę do Ciebie... to opowiem Ci... na uszko... jaki z Ciebie jest szczęściarz i przeczytam....
ten piękny wiersz , napisany tylko dla Ciebie!... od cioci keakea...

Posted

[quote name='keakea']Znaczy się fileton pisać? Spoko, ale najpierw muszę Dużych wykąpać i wysikać południowo, bo gdzieś idą, to muszę ich trochę ogarnąć do tego wyjścia, a jak pójdą, to napiszę fileton.

R(rrr)ulon[/QUOTE]

R(rrr)ulon ty to chopie jesteś Gość

R(rrr)ambo

Posted

Anusiu , Witam Was ciepło :)
będziemy po 23lipca , już nie możemy się doczekać :)
zadzwonię do Ciebie jak już będziemy ...
ojoj... Pajuchna ciężko przeszedł upały... tym lepiej że się skończyły!
całusy dla Was :calus:

Posted

czekam więc :) najprawdopodobniej w dniach od 27 do 29 mnie nie będzie, ale jakby co... do Paja trafisz, prawda? poza tym oststnio obiecałaś, ze wejdziesz...
zdjęć jeszcze nie mam :(

Posted

Staram się dotrzymywać obietnic:lol: zresztą zrobiłyście Wszystko :lol:... żeby to schronisko.... było zupełnie inne!
niż to ,które kiedyś odwiedziłam...
nie martw się na zdjęcia poczekamy...przeglądałam ogłoszenia i nasz Pajcio jest naprawdę dobrze ogłoszony:lol:...

Posted

chyba nasze cioteczki też powyjeżdżały :)
ja będę u Ciebie Pajuchna już wkrótce....cieszę się ,że będę mogła ucałować Twojego słodkiego pycholka...
ale gdzieś tak... po cichu.... liczyłam na to ,że już będziesz w swoim domciu...
do zobaczenia maleńki...