anica Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pajuchna szkrabie ,kiedy zadzwoni TEN telefon ? ....żeby jeszcze się przed zimą udało!?...co jeszcze można wymyślić?..:help1: wiemy ,wiemy że lubisz się zagrzebywać w kocyki ,że lubisz ciepełko ,że czekasz na to swoje miejsce na ziemi... ciotki otwieramy zbiórkę kocyków i wszelakich posłanek dla Pajcia :fadein: może uda mi się przyjechać za tydzień???... bo w tym tygodniu nie wyszło!:confused: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Aniczko, jak będziesz u Pajciunia to wyściskaj Go ode mnie bardzo, bardzo mocno:loveu:!!! Pajciu, posyłam Ci mnóstwo buziaczków:buzi:, przytulam:calus: i życzę spokojnego snu Kochany Szkarabie:sleep2:!!! Będzie dobrze:happy1:, zobaczysz, jeszcze będziesz miał swój domek:thumbs:!!! Quote
Ania_0411 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Anico - zapraszamy serdecznie :) Tym czasem jutro sprawa naszego Pajka będzie omawiana w Radiu Kraków :):):) Bardzo dziękuję cioteczce, która od początku nagażuje się w sprawy Pajka i załatwiłą tą audycję :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Ania_0411']Anico - zapraszamy serdecznie :) Tym czasem jutro sprawa naszego Pajka będzie omawiana w Radiu Kraków :):):)[/QUOTE] Tak, jutro rano, chyba o 8,30? Quote
jofracy Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Złożyłam zdjęcia Pajo w metamorfozę :) Quote
keakea Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Super metamorfoza, bardzo zachęcająca do adopcji :) [quote name='jofracy']Złożyłam zdjęcia Pajo w metamorfozę :) Quote
elke Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Oby Pajkuś znalazł szybko domek , dziewczyny, które jesteście na miejscu i tyle dla niego robicie jesteście kochane :loveu: Mam nadzieję, że Pajuś trafi do domku na zimę !!! Ja zaktualizowałam ogłoszenie Pajusia na Tablicy na Kraków ( poprzednie wygasło ) i dorobiłam na Gumtree i Morusku. Linki na wydarzeniu na FB, telefon oczywiście do ciebie Aniu :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 witam serdecznie, jestem z wydarzenia fb, jest mi strasznie przykro, ze nawet za zwrot kosztow nikt nie chce pomoc Pajkusiowi, udostepniam go czesto na fb, sprobuje chociaz pomoc podnoszac watek, strasznie zal :-( Quote
kolejna kobietka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 odwiedzam dziadzusia... domku czekamy na ciebie! :sad: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ech Pajciu:loveu:.... DLACZEGO, DLACZEGO TAK WSPANIAŁY PSIACZEK JEST WCIĄŻ BEZ DOMKU:shake:??? ♥♥♥Pajciuniu♥♥♥ - codziennie jestem u Ciebie na fb, udostępniam.... miejmy nadzieję, że telefon zostanie odczarowany.... Quote
anica Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Mika31']maluchu zima idzie:-([/QUOTE] ... i tego boję się najbardziej... w Ostródzie zimy ,potrafią być mroźne... a Pajko... On tak lubi ciepełko!... ale super zachętę do adopcji dla chłopaka Jofracy zrobiła! :loveu:..." metamorfoza "Pajcia naprawdę , trafna!... może tym razem?... Pajuchna przytulam... tak mi przykro ,że tym razem byłam tak blisko... i nie mogłam być u Ciebie i przytulić tak bliziutko do serduszka ... Wybacz mi maleńki! ... Wybacz mi Aniu!... TZ się rozchorował... i wracaliśmy w czwartek ,w szybkim tempie na antybiotyku:shake: jestem przy Tobie szkrabie zawsze myślami :p Quote
kolejna kobietka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 do gory Pajusiu kochany, pokaz sie! :) Quote
anica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Pajuchna ,hopkaj na pierwszą! wołamy ,wołamy!... to może w końcu wywołamy :))))) przeglądałam ogłoszenia http://tablica.pl/oferta/jamnik-pajo-szuka-domu-dozywotnia-pomoc-zapewniona-ID1CfEN.html#6525ede1;r:;s: ... no przecież lepiej się nie da... Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 swietne ogloszenie, piekne zdjecia! :) Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 do gory kochany, niech ktos ciebie w koncu dojrzy! :) Quote
kolejna kobietka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 do gory Pajuniu, pokaz sie rybeczko kochana! Quote
Recommended Posts