Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pajuchna szkrabie ,kiedy zadzwoni TEN telefon ?
....żeby jeszcze się przed zimą udało!?...co jeszcze można wymyślić?..:help1:
wiemy ,wiemy że lubisz się zagrzebywać w kocyki ,że lubisz ciepełko ,że czekasz na to swoje miejsce na ziemi...
ciotki otwieramy zbiórkę kocyków i wszelakich posłanek dla Pajcia :fadein:
może uda mi się przyjechać za tydzień???... bo w tym tygodniu nie wyszło!:confused:

Posted

Aniczko, jak będziesz u Pajciunia to wyściskaj Go ode mnie bardzo, bardzo mocno:loveu:!!!
Pajciu, posyłam Ci mnóstwo buziaczków:buzi:, przytulam:calus: i życzę spokojnego snu Kochany Szkarabie:sleep2:!!!
Będzie dobrze:happy1:, zobaczysz, jeszcze będziesz miał swój domek:thumbs:!!!

Posted

Anico - zapraszamy serdecznie :)

Tym czasem jutro sprawa naszego Pajka będzie omawiana w Radiu Kraków :):):) Bardzo dziękuję cioteczce, która od początku nagażuje się w sprawy Pajka i załatwiłą tą audycję :)

Posted

Oby Pajkuś znalazł szybko domek , dziewczyny, które jesteście na miejscu i tyle dla niego robicie jesteście kochane :loveu:

Mam nadzieję, że Pajuś trafi do domku na zimę !!!

Ja zaktualizowałam ogłoszenie Pajusia na Tablicy na Kraków ( poprzednie wygasło ) i dorobiłam na Gumtree i Morusku.

Linki na wydarzeniu na FB, telefon oczywiście do ciebie Aniu :loveu:

Posted

Ech Pajciu:loveu:....
DLACZEGO, DLACZEGO TAK WSPANIAŁY PSIACZEK JEST WCIĄŻ BEZ DOMKU:shake:???
♥♥♥Pajciuniu♥♥♥ - codziennie jestem u Ciebie na fb, udostępniam.... miejmy nadzieję, że telefon zostanie odczarowany....

Posted

[quote name='Mika31']maluchu zima idzie:-([/QUOTE]
... i tego boję się najbardziej... w Ostródzie zimy ,potrafią być mroźne... a Pajko... On tak lubi ciepełko!...
ale super zachętę do adopcji dla chłopaka Jofracy zrobiła! :loveu:..." metamorfoza "Pajcia naprawdę , trafna!... może tym razem?...
Pajuchna przytulam... tak mi przykro ,że tym razem byłam tak blisko... i nie mogłam być u Ciebie i przytulić tak bliziutko do serduszka ...
Wybacz mi maleńki! ... Wybacz mi Aniu!... TZ się rozchorował... i wracaliśmy w czwartek ,w szybkim tempie na antybiotyku:shake:
jestem przy Tobie szkrabie zawsze myślami :p