anica Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 .... no jeśli nie lubi na rękach!?... to przecież są torby?... nosidełka?... a kiedyś może?... by polubił?... Jasia wielu... naprawdę wielu rzeczy nie lubiła!!!... a teraz.... oddała mi siebie całą!!!! naprawdę!!!!....ja też przerobiłam torebkę na nosidło i jak musiałam w mrozy zabierać Jasię do pracy to nosiłam ją w torbie! pierwszy raz troszeczkę protestowała ale przez całą drogę miziałam... czochrałam i mówiłam do niej!... na drugi dzień już bez problemu dała się wsadzić :) Anusiu ,kochana nawet nie wiesz jaką mi wielką radość sprawiłaś wiadomością ,że Pajko ma się dobrze!... jeśli tak samo ,jak wtedy gdy byłyśmy razem na spacerku :multi:to znaczy ,że tylko niepotrzebnie się zmartwiłam :cool3: ...i to tak ,że nie wiem? czy Pani Agnieszka mówiła?... przyjechałam tym razem z całą paczką parówek (wiem,wiem że grzeszymy ale obiecałam!) ale... nie dałam Pajciowi NIC!:shake:... prosiłam Panią Agnieszkę ,żeby rozdała innym psiakom... biedny Pajuchna:cool3:... Cieszę się bardzo ,że chłopak ma się coraz...młodziej!!!!:multi::loveu::multi:....ja tam też...młodnieję!!!! czekamy już spokojniejsze na wyniki... Quote
anica Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) najlepiej będzie jak pokażę torbę-nosidełko.. przerobiona jest z torby...tylko takiej duuużej :) na dole usztywniona taką...cieńką deseczką czy raczej listwą drewnopodobną i wyłożona wełnianym swetrem ,żeby było mięciutko.. Jasieńka zgodziła się zaprezentować torbę-nosidełko ,specjalnie dla Pajcia :) i tyle!... reszta... to już własna pomysłowość!... Edited August 26, 2012 by anica Quote
yunona Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Tez pomyślałam o torbie, no ale dziewczynki są ok , a chłopy warkolą:evil_lol:. Jak Harry nie mógł sam wejść na 7 schodków, które mam a mieszkam na parterze, troszkę warkolił ale dał się brać na ręce. Jak sam wypróbował, że może wejść za jakiś czas a ja go straszyłam mówiąc - chodź na rączki to sam wyrywa aż się kurzy i warkoli. Ale nigdy nie dziabnął . :diabloti: Quote
keakea Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 yunona napisał(a):Tez pomyślałam o torbie, no ale dziewczynki są ok , a chłopy warkolą:evil_lol:. Jak Harry nie mógł sam wejść na 7 schodków, które mam a mieszkam na parterze, troszkę warkolił ale dał się brać na ręce. Jak sam wypróbował, że może wejść za jakiś czas a ja go straszyłam mówiąc - chodź na rączki to sam wyrywa aż się kurzy i warkoli. Ale nigdy nie dziabnął . :diabloti: Nie wszystkie chłopy warkolą, Rulon uwielbia na rączkach, i po schodach, i po płaskim :D Quote
Ania_0411 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 to sprawa indywidualna, ja tam Paja nie widze zmuszonego do niczego :) no ale jest to fajny pomysł, trzeba zapamiętać :) Quote
Ania_0411 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Świeżutkie info o badaniach Pajuszka :) "Wyniki Pajucha: nie ma pogorszenia od ostatnich wyników. Nie ma w morfologii, biochemii nic niepokojacego wskazującego na coś więcej niż na to, że jest nazwijmy to Panem w średnim wieku ;) Dzisiaj ponownie podaliśmy mu frontline a jeśli nadal będzie się tak uporczywie drapał dostanie zastrzyk przeciwświądowy." Quote
anica Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 a co to się stało?????????????? pisałam odpowiedź... i gdzieś????????? wcięło posta???????????? no to...jeszcze raz Pajuchna!!! wieści suuuuper! :loveu::multi::loveu: najważniejsze ,że z wątrobą nic się nie dzieje!!!:multi: a ten świąd?.. może frontline pomoże?... myślę ,że to nic poważnego... a czy dalej się tak drapie? Anusiu ja myślę ,że to wspaniałe wieści! i jeszcze do tego ,chłopak czuje się jak młodzieniaszek ,oby tylko tak dalej :loveu: Buziolaki dla Pajuchny :buzi: Quote
yunona Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Znaczy chłopię zdrowe, posag ma, pomoc finansową, a kurczaki nie ma chętnego na danie domku:shake:. Czyli musi przyjść ten jeden jedyny i zakocha się. Czeba czekać :eviltong::p Quote
anica Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Pajciu co tam u Ciebie? czy zadzwonił ,wreszcie TEN, telefon?....zawsze zaglądam z taką nadzieją... przytulam cieplutko ,maleńki szkrabie :) coś cichutko się zrobiło.... Quote
Boni-Bobo Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Pajo zgubiłam wątek, a miałam nadzieję na inne wiadomości. Trzymaj się maluchu... Quote
yunona Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Hopkamy po domeczek Pajuchno :multi::multi::multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Pajciuniu, Słodziaku Kochany... zaglądam do Ciebie i cieszę się, że wyniki dobre - najważniejsze jednak zdrówko!!! Szkoda tylko, że domku nadal nie ma... Ściskam Skarbuniu i miziam delikatnie:):):) Quote
Ania_0411 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Byłam dziś u szkraba - wszystko ok, nawet drapać się już przestał :) tylko domu nadal brak... Quote
anica Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 No to super wiadomość!... cieszę się ,że zdrówko chłopakowi dopisuje :lol: ... a domek?... co tu jeszcze można wymyślić?... żeby tylko.... ktoś przyszedł... zobaczył... dotknął Pajcia...wyszedł z Nim na spacerek.... wtedy może?....prędzej... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Mika31 napisał(a):biedny maluch a zima za pasem A ja wciąż mam nadzieję, że Pajciowi uda się znaleźć domek przed zimą.... Quote
anica Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']A ja wciąż mam nadzieję, że Pajciowi uda się znaleźć domek przed zimą.... i ja mam taką nadzieję.... Pajuchna tak lubi ciepełko!....trzymam kciuki żeby się spełniło! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: trochę próbuję pomóc....ciotki zajrzyjcie ,może coś zainteresuje ?http://www.dogomania.pl/forum/threads/232066-Misz-masz-ciuszki-damskie-i-dzieci%C4%99ce-i-rzeczy-dla-piesk%C3%B3w-do-17-09-godz-22-00 Quote
yunona Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pajcio na fejsie to porządie ci doopkę trzęsie, bo podrzuca cię mnóstwo osób i każdy chce zebyś na zimę miał swój kocyk w swoim domku :evil_lol::multi: i ja też :lol: Quote
anica Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 yunona napisał(a):Pajcio na fejsie to porządie ci doopkę trzęsie, bo podrzuca cię mnóstwo osób i każdy chce zebyś na zimę miał swój kocyk w swoim domku :evil_lol::multi: i ja też :lol: tyle dobrych myśli ,napewno!... Pajciowi domek... podrzuci ;):lol::multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Zaglądam do Pajciunia :loveu::loveu::loveu: zostawiam drapanka, przytulaski i buziaki:buzi::buzi::buzi:!!!! Na fejsie też podrzucam doopsko:eviltong: Quote
anica Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Pajuchna co tam u Ciebie szkrabie :)))))) serdecznie pozdrawiam całe Ostródzkie schronisko :) :) :) Quote
Ania_0411 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 po staremu..... domu nie ma :( ponawiam apel o posłanka - jeśli ktoś ma w domu zbędne szmatki (koce, kołdry, podusie, ręczniki, ubrania, cokolwiek) bardzo chętnie przyjmiemy :):):) adres: chronisko dla bezdomnych zwierząt, lubajny 2, 14-100 Ostróda z góry dziękuję :) Quote
Recommended Posts