yunona Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 No właśnie, Pajko rozglądasz się chłopie za domkiem? Podrzucam !!!! Quote
keakea Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Cześć Pajek, ja jestem normalnie czerwony ze wstydu, dwa wiersze adopcyjne dla Ciebie namalowałem i żaden nie działa :( :( :( :( R(rrr)ulon Quote
anica Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 nio...no gdzie ?... tylko dzwonią...i robią złudne nadzieje :shake: ale to ich strata! nie wiedzą co tracą! Pajuchna to naprawdę wspaniały chłopak!!! nooo ... taki chyba co wie czego chce! byliśmy na spacerku ( tym razem sami i nawet się bardzo ucieszyłam bo bez oporów) było gorąco i już po chwili Pajko... zaprowadził mnie do...siebie ,dokładnie do pomieszczenia gdzie jest jego miejsce :roll: zdziwiona byłam że tak zdecydowanie i bezbłędnie bo to jest w budynku gdzie nie wszyscy mają wstęp :razz: nawet chciałam przedłużyć troszeczkę spacerek ,ponieważ jest piękny las... ale Pajko... po prostu .... nie miał ochoty!... zresztą wcześniej już pisałam ,że pędzi z widoczną ochotą z powrotem do schroniska :roll: może?...jest tak jak mówi Isadora... tutaj ma lepiej!!! niż... kiedyś... w domu??? ... przynajmniej tak wygląda:fadein: zresztą poznałam Panią Agnieszkę:lol: wspaniała dziewczyna ,która na pewno kocha naszych Braci Mniejszych... jak My Wszystkie... cioteczki :lol::fadein: Pajcio będzie miał robione ,badania trzeba sprawdzić jak jego wątroba? ....będziemy bardzo ,bardzo mocno trzymać kciuki:kciuki: Aniu pieniążki już przelałam... Quote
anica Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 tu na razie mieszka Pajko... Dobrze Mu jest tutaj!!! [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=20120807598.jpg&res=landing[/IMG] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/611/20120807585.jpg[/IMG] czy nie jest słodki? [IMG]http://img100.imageshack.us/img100/8316/20120807586.jpg[/IMG] [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/873/20120807588.jpg[/IMG] [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7267/20120807593.jpg[/IMG] Quote
anica Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 zaczynam myśleć... o powrocie...chyba muszę trochę...tą ciocię poprowadzić , bo nie ma zamiaru mnie odprowadzić!?.. [IMG]http://img854.imageshack.us/img854/3451/20120807596.jpg[/IMG] i jak gorąco!... [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/6584/20120807590.jpg[/IMG] a może trzeba poprowadzić ciocię ,do domu?... [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/8030/20120807594.jpg[/IMG] jestem ,tylko otwórzcie,te drzwi... [IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5444/20120807595.jpg[/IMG] a za te drzwi.... tylko ja mogę wejść!... już po spacerku, Dziękuję :) [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9015/20120807597.jpg[/IMG] na razie na tyle... Quote
yunona Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Boże , Pajko naprawdę jesteś fajnym jamniorkiem i pewnie wie, że Ania go kocha i ma swój kącik nie za kratkami to może rzeczywiście jest mu tu lepiej niż miał w domku? Nie wiadomo w jakich warunkach psiak żył wcześniej. Pajko jeszcze cię twój domek albo nie wypatrzył albo się zastanawia :roll: Ściskam w pasie i pitulam :loveu: Quote
Ania_0411 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 dziękujemy za fotorelację :) właściwie czułam się tak, jakbym była z Wami ;) tak jak pisała Anica - ludzie dzwonią i robią złudne nadzieje... a dokąłdniej dzwonił jeden Pan, ale niestety nic z tego nie będzie :( po pierwsze Pan ma 3 koty, a to w przypadku Paja raczej nie przejdzie. po drugie, jak się dowiedziałam od innych jamnikomaniaczek, Pan odpowiada prawie na każde ogłoszenie o jamnikach, ale do adopcji nie dochodzi... a w przypadku Paja, który miałby jechać do Niego przec prawie całą Polskę, a do tego ma swój charakterek - niestety, to zbyt duże ryzyko :( szukamy dalej!!! Quote
anica Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='yunona']Boże , Pajko naprawdę jesteś fajnym jamniorkiem i pewnie wie, że Ania go kocha i ma swój kącik nie za kratkami to może rzeczywiście jest mu tu lepiej niż miał w domku? Nie wiadomo w jakich warunkach psiak żył wcześniej. Pajko jeszcze cię twój domek albo nie wypatrzył albo się zastanawia :roll: Ściskam w pasie i pitulam :loveu:[/QUOTE] Masz rację Yunonko!!!:lol: jest fajnym jamniorkiem!... powinnam więcej napisać o Pajciu ale Jasieńka jest chora i nie potrafię o niczym innym myśleć(tak mówi TZ) i do tego z charakterkiem :wink: chłopak wie czego chce!..i naprawdę nie jest kłopotliwym rezydentem :fadein: potrzebuje...kocyk... miseczkę...krótki spacerek trzy razy dziennie.. i jeszcze...Tylko swojego człowieka...tak do kochania... prawda ,że nie jest wymagający:hmmmm: jak prawdziwy facet , nie narzeka ,nie niszczy nic ,lubi zjeść i pospać pod kołderką ( jak przyszłam zabrać Pajcia na spacerek to po mimo upałów spał pod kocykiem tylko nos.. wystawał) i poprzytulać się ,popieścić troszeczkę , oczywiście zawsze wtedy kiedy On ma na to ochotę... ot ,jamniczy charakterek ;) Quote
yunona Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Pięknie o nim piszesz Anica i pewnie Pajo taki jest. Moje też w upały pod kocyk. To tak jakby to było bezpieczne schronienie jak kocyk na główce:p. Pajo do jakieś starszej osoby idelanie by pasował :) Może zadzwoni TEN telefon:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Cześć Pajciu:) Była u Ciebie ciocia Anica, tak? Pięknie o Tobie pisze Maluchu, aż łza się w oku kręci, że takie Cudełko jak Ty siedzi wciąż w schronisku... dlaczego??? Anusiu, dzięki wielkie:Rose: za sfinansowanie badań dla Pajciunia:loveu: - jesteś Kochana:iloveyou:!!! Quote
Boni-Bobo Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Pajo żaden jamnik nie pasuje nawet do najwspanialszego schroniska, więc nie czaruj i zacznij myśleć o DOMKU, ale już :lol: Quote
keakea Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Cześć Pajo, podobno znowu ma być tak wściekle gorąco - mam już tego dość :( Życzę Ci przyjemnego chłodku z odrobinką łagodnego słoneczka, a przede wszystkim - Domu. R(rrr)ulon Quote
anica Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Boni-Bobo']Pajo żaden jamnik nie pasuje nawet do najwspanialszego schroniska, więc nie czaruj i zacznij myśleć o DOMKU, ale już :lol:[/QUOTE] Tak , tak !!! pomimo ,że wszyscy się naprawdę starają... to wszystkich piesków ,jest ok 300...to chyba bardzo dużo , nie tylko do takiej podstawowej opieki...a gdzie?.. mizianka... głaski...czułe słowka...szepty na uszko...zawsze któremuś musi zabraknąć!... siłą rzeczy... Domek to Domek! zawsze własny!...Oj Pajciu... żeby tak ....już wreszcie!.... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='anica']Tak , tak !!! pomimo ,że wszyscy się naprawdę starają... to wszystkich piesków ,jest ok 300...to chyba bardzo dużo , nie tylko do takiej podstawowej opieki...a gdzie?.. mizianka... głaski...czułe słowka...szepty na uszko...zawsze któremuś musi zabraknąć!... siłą rzeczy... [COLOR=#0000ff][B]Domek to Domek! zawsze własny!...Oj Pajciu... żeby tak ....już wreszcie![/B][/COLOR]....[/QUOTE] Aniczko podpisuje się pod Twoimi słowami, a Pajciunia cieplutko przytulam do serduszka, i jeszcze - kilka słów o miłości- szepnę do uszka.... Quote
anica Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 I my z Jasieńką całujemy...myziamy... przytulamy! Pajko ,trzymaj się szkrabie maleńki!.... jesteśmy przy Tobie!!!!.... Quote
anica Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Pajcio , mizianko też ode mnie i Jasieńki i trzymamy kciuki ,żeby były dobre wiadomości po badaniu weta :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 keakea napisał(a):A kiedy wyniki? W tym tygodniu wraca zaufany wet... więc pewnie będą w przyszłym...i Anusia też już wróci :lol: Quote
Ania_0411 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 dziś jadę do schroniska, więc o wszystko zapytam i dam znać :) Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ania_0411 napisał(a):dziś jadę do schroniska, więc o wszystko zapytam i dam znać :) czekamy... Anusia proszę wymiziaj , wyczochraj cieplutko od nas Pajko :) ...oczywiście jak sobie pozwoli ;) Quote
Ania_0411 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]A więc piszę co się dowiedziałam :)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Pajowe badania były robione chyba wczoraj... wyniki będą wprzyszłym tygodniu (krew), oczywiście napiszę co wyszło. Okaże się, czy trzebacoś jeszcze dodiagnozować z tym ocieraniem, bo szkraba nadal wszystko swędzi :([/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Odnośnie telefonów adopcyjnych - był jeden, niestety Dorotkazapomniała z kim rozmawiała :P podstawowym pytaniem było czy Pajo da sięwnosić, bo wtedy być może byłby dla niego dom. No i niestety... Pajowyzastrajkował, schronisko próbowało, ja dziś próbowałam, a Pajciak swoje -dziamga :( Kocham go za ten jego charakterek, ale kurcze... co chwila okazująsię jakieś nowości, które zmniejszają szansę na dom - teraz już wiemy, że dommusi być bez schodów...........[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]A tak poza tym... u Paja ok :) Wyleciał dziś na spacer jakszalony. On to potrafi mnie zaskoczyć - młodnieje z dnia na dzień, nie wiemskąd w nim tyle szczenięcej radości :) Będąc na spacerze robiłam mu zdjęcia -chciałam zrobić jeszcze innym psiakom, które spacerowały niedaleko, aleszanowny Pan, jak tylko odwracałam uwagę od niego zaczynał głośno dziamgolić -przecież to on musi być w centrum uwagi :) [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
danka1234 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) Szkoda ze nie pozwala się brać na ręce bo faktycznie domek będzie musiał być bez schodów. Edited August 27, 2012 by danka1234 Quote
Recommended Posts