Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anico, rozumiem, siła wyższa... i Pajo też rozumie.
Ale... w głębi serca mam nadzieję, że już go nie odwiedzisz w schronisku, bo uda nam się znaleźć wreszcie ten dom :)

Posted

Rulon powoli, powoli a domek się napatoli:evil_lol: , co nagle to po diable. Pajko czeka właśnie na ten dom , a to troszkę potrwa, przed zimą zdążymy :loveu::multi:

Posted

[quote name='Ania_0411']Anico, rozumiem, siła wyższa... i Pajo też rozumie.
Ale... w głębi serca mam nadzieję, że już go nie odwiedzisz w schronisku, bo uda nam się znaleźć wreszcie ten dom :)

Oby się spełniło Aniu, oby się spełniło... Pajciu buziaki i mizianka:)

Posted

Ania_0411 napisał(a):
Anico, rozumiem, siła wyższa... i Pajo też rozumie.

Bardzo dziękuję Aniu :loveu: bo jednak pomimo ,że ten wyjazd był całkiem do d... (już żaliłam się Saruni ,że nie będę więcej chwalić się wyjazdem na Mazury.... bo mi ktoś po prostu zapluł cały wyjazd :sad:...i to kolejny raz! TZ dzisiaj wziął ostatni antybiotyk ,jeszcze musiał zmieniać ,bo tamten nie zadziałał a Jasia skończyła antybityk w piątek)....to miałam uczucie ,że... czegoś nie zrobiłam?...coś nie zostało załatwione tak jak być powinno?... bardzo nie lubię tak się czuć:nonono2: .... baaardzo bym chciała ,żeby stało się tak ,jak piszesz :roll::lol:
ściskam Was bardzo ,bardzo ciepło :calus:

Posted

I ja też po raz kolejny życzę Pajciowi z całego serca domku, domku, domku!!! i kochających Ludzi!!!
Aniczko i Aniu, jakoś przez skórę czuję, że będzie dobrze - oby się nam nasze życzenia i przeczucia sprawdziły!!!!!!!!!!!!!!!!
Pajciuniu, przesyłam Ci dużo, dużo buziaczków:buzi::buzi::buzi: i cieplusio Cię przytulam:calus::calus::calus:!!!

Posted

Boni-Bobo napisał(a):
Pajo ma jakiegoś pecha, tyle czasu w schronisku i nic. Może on coś potrzebuje na przetrwanie chłodów?

czy Pajuchna ma kocyki, podusie, na posłąnka?....
a może ogłoszenia trzeba porobić też na inne województwa?... przecież się nie poddamy! i znajdziemy domek dla chłopaka!:p
Buziolek w nochalek:calus:

Posted

anica napisał(a):
czy Pajuchna ma kocyki, podusie, na posłąnka?....
a może ogłoszenia trzeba porobić też na inne województwa?... przecież się nie poddamy! i znajdziemy domek dla chłopaka!:p
Buziolek w nochalek:calus:

Och Pajciu, co za wstrętne fatum nad Tobą zawisło!!!
Cieplutko Cię przytulam dostojny Panie Jamniku:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted (edited)

Bardzo dziękujemy za cudowne ogłodszenia :* Inne województwa...jest to jakiś pomysł, tylko może być problem z wizytą p/a. Pajo, oprócz warm.-maz. ma ogłoszenia na Kraków, bo tam jest oddział AFN która prowadzi schronisko w Ostródzie.

Co do potrzeb Paja - koce i wszelkiego innego rodzaju szmatki są jak zwykle bardzo potrzebne. Pajo kupka do swojnej klateczki więc często trzeba je wymienieniać. W lato jeszcze je prałam czasami, a teraz... nie ma gdzie suszyć, bo zapach w domu nie jest ciekawy nawet po 2 praniach w 90 stopniach :( ważne, żeby było to coś w czym psisko może się zgarzebać, uwielbia się zagrzebywać, pasjami :) kiedyś miał jako posłanko stary sweterek, to tak się grzebał, że wlazł w rękaw i nie mógł wyjść - tylko mu taki wyciągnięty pyszczek wystawał i wyłupiaste oczyska, bo sobie darmowy lifting zrobił :) dziwoląg nasz :)

gdyby ktoś z Was miał cos zbędnego (może być stare, porwane, poplamione...) i mógłby to przesłać na adres schroniska dla bezdomnych zwierząt w Ostródzie (Lubajny 2, 14-100 Ostróda) będziemy BARDZO wdzieczni :) z olsztyna ewentualnie mogę odebrać :)

Ech, gdybym nie miała kota, gdyby praca i dojazd do niej nie zajmowały mi 12 godzin dziennie... mój krolewicz kochany, krecik mały...

Edited by Ania_0411
Posted

odpisałam już na fb, ale napisze i tu :)
szmatki zmieniane są w razie potrzeby przez pracowników schroniska - czyli jak obkupka i obsika... ciężko więc powiedzieć o jakiejś stałej częśtotliowści ;)
co do wielkości - staramy się, żeby była jak największa, bo Pajo uwielbia się zagrzebywać i zakopywać, więc im więcej materiału tym większa frajda :) klatka nie jest moze jakaś duża, ale zawsze jakoś tam się ten koc poskłada...

Posted

No... to ogłaszamy!!! drugą!...zbiórkę szmatek dla Pajusia :).. ja też coś nazbieram i wyślę tak ok połowy listopada Anusiu ja jeszcze do tej pory się nie zarejestrowałam na fb:oops:... może ... zimą?... przynajmniej taki jest plan!...na razie ,robię za pielęgniarkę (TZ jest po operacji) i tak ...
różnie mi to wszystko wychodzi :roll::lol:
Całuję Was :calus: