Ania_0411 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Anico, rozumiem, siła wyższa... i Pajo też rozumie. Ale... w głębi serca mam nadzieję, że już go nie odwiedzisz w schronisku, bo uda nam się znaleźć wreszcie ten dom :) Quote
keakea Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Dobry wieczór Pajusiek, tak mi wstyd, nic a nic te moje wiersze Ci nie pomogły :( R(rrr)ulon Quote
yunona Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Rulon powoli, powoli a domek się napatoli:evil_lol: , co nagle to po diable. Pajko czeka właśnie na ten dom , a to troszkę potrwa, przed zimą zdążymy :loveu::multi: Quote
kolejna kobietka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 i do gory Pajusiu, pokaz sie wszystkim! :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Ania_0411']Anico, rozumiem, siła wyższa... i Pajo też rozumie. Ale... w głębi serca mam nadzieję, że już go nie odwiedzisz w schronisku, bo uda nam się znaleźć wreszcie ten dom :) Oby się spełniło Aniu, oby się spełniło... Pajciu buziaki i mizianka:) Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 zima idzie :sad: domku czekamy na ciebie! Quote
anica Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ania_0411 napisał(a):Anico, rozumiem, siła wyższa... i Pajo też rozumie. Ale... w głębi serca mam nadzieję, że już go nie odwiedzisz w schronisku, bo uda nam się znaleźć wreszcie ten dom :) Bardzo dziękuję Aniu :loveu: bo jednak pomimo ,że ten wyjazd był całkiem do d... (już żaliłam się Saruni ,że nie będę więcej chwalić się wyjazdem na Mazury.... bo mi ktoś po prostu zapluł cały wyjazd :sad:...i to kolejny raz! TZ dzisiaj wziął ostatni antybiotyk ,jeszcze musiał zmieniać ,bo tamten nie zadziałał a Jasia skończyła antybityk w piątek)....to miałam uczucie ,że... czegoś nie zrobiłam?...coś nie zostało załatwione tak jak być powinno?... bardzo nie lubię tak się czuć:nonono2: .... baaardzo bym chciała ,żeby stało się tak ,jak piszesz :roll::lol: ściskam Was bardzo ,bardzo ciepło :calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 I ja też po raz kolejny życzę Pajciowi z całego serca domku, domku, domku!!! i kochających Ludzi!!! Aniczko i Aniu, jakoś przez skórę czuję, że będzie dobrze - oby się nam nasze życzenia i przeczucia sprawdziły!!!!!!!!!!!!!!!! Pajciuniu, przesyłam Ci dużo, dużo buziaczków:buzi::buzi::buzi: i cieplusio Cię przytulam:calus::calus::calus:!!! Quote
kolejna kobietka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 buziolki dla Pajusia, trzymam caly czas kciuki za domek! :thumbs: Quote
danka1234 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) Jak Pajcio stoi z ogłoszeniami?ma aktualne?bo jakby trzeba to mu zrobię. Edited October 25, 2012 by danka1234 Quote
danka1234 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 danka1234 napisał(a):Jak Pajcio stoi z ogłoszeniami?ma aktualne?bo jakby trzeba to mu zrobię. otzrymałam odpowiedz na fb ,zatem zrobie mu troche nowych ogłoszen. Quote
Boni-Bobo Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Pajo ma jakiegoś pecha, tyle czasu w schronisku i nic. Może on coś potrzebuje na przetrwanie chłodów? Quote
anica Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Boni-Bobo napisał(a):Pajo ma jakiegoś pecha, tyle czasu w schronisku i nic. Może on coś potrzebuje na przetrwanie chłodów? czy Pajuchna ma kocyki, podusie, na posłąnka?.... a może ogłoszenia trzeba porobić też na inne województwa?... przecież się nie poddamy! i znajdziemy domek dla chłopaka!:p Buziolek w nochalek:calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 anica napisał(a):czy Pajuchna ma kocyki, podusie, na posłąnka?.... a może ogłoszenia trzeba porobić też na inne województwa?... przecież się nie poddamy! i znajdziemy domek dla chłopaka!:p Buziolek w nochalek:calus: Och Pajciu, co za wstrętne fatum nad Tobą zawisło!!! Cieplutko Cię przytulam dostojny Panie Jamniku:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Ania_0411 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Bardzo dziękujemy za cudowne ogłodszenia :* Inne województwa...jest to jakiś pomysł, tylko może być problem z wizytą p/a. Pajo, oprócz warm.-maz. ma ogłoszenia na Kraków, bo tam jest oddział AFN która prowadzi schronisko w Ostródzie. Co do potrzeb Paja - koce i wszelkiego innego rodzaju szmatki są jak zwykle bardzo potrzebne. Pajo kupka do swojnej klateczki więc często trzeba je wymienieniać. W lato jeszcze je prałam czasami, a teraz... nie ma gdzie suszyć, bo zapach w domu nie jest ciekawy nawet po 2 praniach w 90 stopniach :( ważne, żeby było to coś w czym psisko może się zgarzebać, uwielbia się zagrzebywać, pasjami :) kiedyś miał jako posłanko stary sweterek, to tak się grzebał, że wlazł w rękaw i nie mógł wyjść - tylko mu taki wyciągnięty pyszczek wystawał i wyłupiaste oczyska, bo sobie darmowy lifting zrobił :) dziwoląg nasz :) gdyby ktoś z Was miał cos zbędnego (może być stare, porwane, poplamione...) i mógłby to przesłać na adres schroniska dla bezdomnych zwierząt w Ostródzie (Lubajny 2, 14-100 Ostróda) będziemy BARDZO wdzieczni :) z olsztyna ewentualnie mogę odebrać :) Ech, gdybym nie miała kota, gdyby praca i dojazd do niej nie zajmowały mi 12 godzin dziennie... mój krolewicz kochany, krecik mały... Edited October 26, 2012 by Ania_0411 Quote
keakea Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Spróbuję skołować jakąś paczkę szmatek po 1 listopada. Jak często mu zmieniasz szmatki w posłanku? Jakiej wielkości ono jest? Quote
Ania_0411 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 odpisałam już na fb, ale napisze i tu :) szmatki zmieniane są w razie potrzeby przez pracowników schroniska - czyli jak obkupka i obsika... ciężko więc powiedzieć o jakiejś stałej częśtotliowści ;) co do wielkości - staramy się, żeby była jak największa, bo Pajo uwielbia się zagrzebywać i zakopywać, więc im więcej materiału tym większa frajda :) klatka nie jest moze jakaś duża, ale zawsze jakoś tam się ten koc poskłada... Quote
anica Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 No... to ogłaszamy!!! drugą!...zbiórkę szmatek dla Pajusia :).. ja też coś nazbieram i wyślę tak ok połowy listopada Anusiu ja jeszcze do tej pory się nie zarejestrowałam na fb:oops:... może ... zimą?... przynajmniej taki jest plan!...na razie ,robię za pielęgniarkę (TZ jest po operacji) i tak ... różnie mi to wszystko wychodzi :roll::lol: Całuję Was :calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pajciu, jestem u Ciebie przytulam i wciąż nie opuszcza mnie nadzieja, że przyjdzie po Ciebie Twój Człowiek.... Quote
kolejna kobietka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pajusiu, trzymam kciuki! :thumbs: Quote
Isadora7 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 PAJO jest dzisiaj w akcji ADOPCJA DNIA na stronie Fundacji SOS dla Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/ Quote
Recommended Posts