Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):

Nie piszę , bo nic nowego się nie dzieje. A zainteresowanie tez niewielkie.
jak to niewielkie? :crazyeye: ja zawsze z zainteresowaniem czytam, chociaz nie zawsze coś piszę

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patmol napisał(a):
jak to niewielkie? :crazyeye: ja zawsze z zainteresowaniem czytam, chociaz nie zawsze coś piszę

uderz w stół , a nożyce się odezwą :evil_lol:
Nie mam w podpisie Perełki , bo nie umiem zrobić banerka.:oops:

Posted

i ruch się zrobił :)
bardzo dobrze :)
teraz niech telefon zacznie dzwonić, bo zwariuję - ani Alinka ani Mika nie mają wzięcia, pomimo ogłoszeń i starań i tego, że są młode, małe , zdrowe, wysterylizowane, zaopiekowane i mieszkaniowe :(

niech chociaż po Perełkę dzwonią!

Posted

ja też myślałam, że po nasze dziewczyny, które mamy na BDT będzie masę telefonów, a tu cicho sza.
A przecież chociażby moja Pati - piękna, mała, młoda, wysterylizowana i bardzo, bardzo kochana - czego chcieć więcej??
niestety ani jednego telefonu nie było :(

Posted

no ja czasem mam wrażenie, że łatwiej mi znaleźć dom dla psa z defektem niż całkiem zdrowego! - słowo
w sobotę do domu poszła głucha jak pień i ślepa staruszka
przedwczoraj piesio z wypadniętym penisem
a Alinka i Mika zdrowe, maluśkie, mieszkaniowe, zadbane i siedzą! ani pół telefonu :(

Posted

To prawda ,że czasem chore, stare pieski znajdują domki, bo ludzie się litują , bo mają odczucie ,że nikt inny ich nie zechce. Uważają ,że na młode , zdrowe chętni się znajdą.

Posted

Poker napisał(a):
To prawda ,że czasem chore, stare pieski znajdują domki, bo ludzie się litują , bo mają odczucie ,że nikt inny ich nie zechce. Uważają ,że na młode , zdrowe chętni się znajdą.

Na to liczyłam, a tymczasem o naszego 3 łapka nikt nie zapytał mimo masy ogłoszeń...

Posted

Trzymajcie mocno kciuki , dziś będzie wizyta zapoznawcza u Perełki.
A jutro o 10 sterylka,więc proszę o podwójne kciuki.Obie łapki będziecie mieć nieruchome.

Posted

Wykąpaliśmy dziewczynkę przed jutrzejszą syterylką. Mało nam oczy z orbit nie wypadły z zaskoczenia.Jeszcze tak grzecznego psa w kąpieli nie mieliśmy.Anioł !!Gruczoły okołoodbytowe tez dała sprawdzić bez problemu. Teraz się liże jak kot i odstawia tańce - łamańce. Naprawdę fajna z niej sunia. Dziś na spacerze zaczęła ganiać jak szalona wokół mnie, mało ręki nie urwała.

Posted

Nic nie wiem.
Pani nie zadzwoniła ,żeby ustalić godzinę. Złamałam się i zadzwoniłam.Rozmawiałam z ewentualną przyszłą pańcią ,ale ona ceduje wszystko na córkę, co dla mnie jest mało zrozumiałe.
Więcej nie zadzwonię, chociaż dom wydaje mi się być akurat dla Perełki. Małżeństwo przed 70., domek z ogródkiem , dużo spacerów.Chcą pieska małego i szczekającego , taki dzwoneczek ma być.