Patmol Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Poker napisał(a): Nie piszę , bo nic nowego się nie dzieje. A zainteresowanie tez niewielkie. jak to niewielkie? :crazyeye: ja zawsze z zainteresowaniem czytam, chociaz nie zawsze coś piszę Quote
terierfanka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 no właśnie, ja też zaglądam regularnie :) Quote
Poker Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Patmol napisał(a):jak to niewielkie? :crazyeye: ja zawsze z zainteresowaniem czytam, chociaz nie zawsze coś piszę uderz w stół , a nożyce się odezwą :evil_lol: Nie mam w podpisie Perełki , bo nie umiem zrobić banerka.:oops: Quote
justika Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja też regularnie zaglądam czekając na nowe wieści:) Quote
Anula Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 I ja też zaglądam tylko nie piszę i nie zadaję pytań bo o co pytać jak to jest taka fajna sunia! Quote
togaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 I ja ciekawska zawsze zaglądam i zazdroszczę domków... Quote
Basia1244 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 i ruch się zrobił :) bardzo dobrze :) teraz niech telefon zacznie dzwonić, bo zwariuję - ani Alinka ani Mika nie mają wzięcia, pomimo ogłoszeń i starań i tego, że są młode, małe , zdrowe, wysterylizowane, zaopiekowane i mieszkaniowe :( niech chociaż po Perełkę dzwonią! Quote
Akrum Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ja też myślałam, że po nasze dziewczyny, które mamy na BDT będzie masę telefonów, a tu cicho sza. A przecież chociażby moja Pati - piękna, mała, młoda, wysterylizowana i bardzo, bardzo kochana - czego chcieć więcej?? niestety ani jednego telefonu nie było :( Quote
Basia1244 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 no ja czasem mam wrażenie, że łatwiej mi znaleźć dom dla psa z defektem niż całkiem zdrowego! - słowo w sobotę do domu poszła głucha jak pień i ślepa staruszka przedwczoraj piesio z wypadniętym penisem a Alinka i Mika zdrowe, maluśkie, mieszkaniowe, zadbane i siedzą! ani pół telefonu :( Quote
Poker Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 To prawda ,że czasem chore, stare pieski znajdują domki, bo ludzie się litują , bo mają odczucie ,że nikt inny ich nie zechce. Uważają ,że na młode , zdrowe chętni się znajdą. Quote
terierfanka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 a jak Perełka? dalej urządza koncerty? :) Quote
togaa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Poker napisał(a):To prawda ,że czasem chore, stare pieski znajdują domki, bo ludzie się litują , bo mają odczucie ,że nikt inny ich nie zechce. Uważają ,że na młode , zdrowe chętni się znajdą. Na to liczyłam, a tymczasem o naszego 3 łapka nikt nie zapytał mimo masy ogłoszeń... Quote
Poker Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Trzymajcie mocno kciuki , dziś będzie wizyta zapoznawcza u Perełki. A jutro o 10 sterylka,więc proszę o podwójne kciuki.Obie łapki będziecie mieć nieruchome. Quote
bros Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 co prawda dziergam kubraczek ale jakoś z zaciśniętymi kciukami dam radę :):bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
NikaEla Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Punkty na klasówki mogę wpisywać długopisem trzymanym w zębach :D Quote
Poker Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Wykąpaliśmy dziewczynkę przed jutrzejszą syterylką. Mało nam oczy z orbit nie wypadły z zaskoczenia.Jeszcze tak grzecznego psa w kąpieli nie mieliśmy.Anioł !!Gruczoły okołoodbytowe tez dała sprawdzić bez problemu. Teraz się liże jak kot i odstawia tańce - łamańce. Naprawdę fajna z niej sunia. Dziś na spacerze zaczęła ganiać jak szalona wokół mnie, mało ręki nie urwała. Quote
Anula Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 To i ja trzymam kciuki za domek.Musi się udać! Quote
wieso Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 my trzymamy na 4-y kciuki i 8 przednich lapek..... Quote
Poker Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Nic nie wiem. Pani nie zadzwoniła ,żeby ustalić godzinę. Złamałam się i zadzwoniłam.Rozmawiałam z ewentualną przyszłą pańcią ,ale ona ceduje wszystko na córkę, co dla mnie jest mało zrozumiałe. Więcej nie zadzwonię, chociaż dom wydaje mi się być akurat dla Perełki. Małżeństwo przed 70., domek z ogródkiem , dużo spacerów.Chcą pieska małego i szczekającego , taki dzwoneczek ma być. Quote
Akrum Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jej... szkoda, miałam nadzieję, że domek Perełka będzie miała... Quote
Recommended Posts