Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pereła wyje trochę mniej.Wczoraj wieczorem dała jeszcze koncert i na razie spokój.Natomiast piszczy jak rozhisteryzowana stara panna.Nie reagowaliśmy na to ,ale spróbowałam ostrym głosem pogonić ją na legowisko i poskutkowało.Zobaczymy jak dalej.
Całą noc przespała na nie swoim legowisku.Ponieważ w sypialni są teraz 4 , to je zmieniała. Do łóżka nie pakuje się , mimo że ze swoją pańcią spała w łóziu.
Idziemy na śniadanie.

Posted

W trakcie mojej pracy za ścianą odstawiała wycie ,ale twardo nie reagowałam. Jak wróciłam do domu , to dała znać ,że chce na dwór, wypuściłam na ogródek i zrobiła.Od wczoraj wieczór nie chce jeść. Na razie się nie martwię, najwyżej trochę schudnie. Powolutku podchodzi na zawołanie, czasem nawet ogonek idzie w ruch.
W oczach ciągle smutek i tęsknota.

Posted

Właśnie zaczęłam robić pierwsze ogłoszenia, ale...jaki telefon podać?
no i jednak jeszcze jakaś foteczka przydałaby się
na razie puszczę z tymi zdjęciami co mam, potem będę zdejmować i robic nowe ogłoszenia

Posted

Nie dziwię się suni,że tak przeżywa rozstanie ze swoją Panią ale i tak ma super warunki w porównaniu ze schronem.Trzeba trochę czasu aby przyzwyczaiła się do nowych warunków i otoczenia.

Cioteczki! Biafra prosi o pomoc-siadła jej cala instalacja-zajrzyjcie do niej
http://www.dogomania.pl/threads/221624-NIE-MAMY-PR%C4%84DU.-RATUNKU-!!!!-Spali%C5%82a-si%C4%99-instalacja-zbieramy-na-kabelki-(?p=18459526#post18459526

Posted (edited)

Mogę puścić do GW. Proszę o tekst ( ale ze mnie leń :evil_lol: )
[SIZE=2]Perełka bawi się ślicznie piłeczką tenisową .Podskakuje i łapie w powietrzu. Widać ,że pańcia bawiła się z nią.
Chodziła też po domu ze swoim gumowym kółkiem. Przytula się do pańcia i coraz częściej macha ogonkiem.

Edited by Poker
Posted

Panienka dziś znacznie lepiej się zachowuje. Podchodzi na głaski,częściej macha ogonkiem, mnie wyła.Jeszcze piszczy histerycznie przy wychodzeniu na spacer ,ale i nad tym pracujemy. Będą z niej psy.

Posted

Jakby piszczała już tylko przy wychodzeniu na spacer, to pół biedy :) warto by sprawdzić, czy będzie histeryzować pozostawiona sama w domu, ale to może za chwilę jakąś, niech się pewniej poczuje... będzie dobrze malutka! :)

Posted

dziś jeszcze wyła, słyszałam zza ściany. Teraz właśnie mąż ubiera psy na spacer i mała kwiczy jak prosię, ale my milczymy jak zaklęci.
Gumowe kółko jest brudne ,że strach , ale nie myłam na razie ,żeby czuła swój zapach.

Posted

Do gazety to musi być króciutko, więc:
Pilnie szukamy domu dla malutkiej, osieroconej suczki wielkości pinczera. Jest to psinka mieszkaniowa, nauczona czystości, potrafi chodzić na smyczy, jest zadbana, posiada aktualna książeczkę zdrowia. Suczka mieszkała ze starszą panią, idealna dla osób na emeryturze, grzeczna. Pomóż Perełce! 713482951

Posted

Nie jest malutka tylko mała.Powinna schudnąć ze 2 kg.Już się o to staramy.
Mała otwiera się , chociaż ciągle widać w niej tęsknotę za pańcią. Bardzo lubi bawić się piłeczką i pięknie ją łapie.Gorzej z oddawaniem ,ale już nie warczy. Dziś nie wyła ,ale cały czas jestem w domu. Popiskuje często ,ale na wyraźne spokój, przestaje.przy wychodzeniu na spacer histeria. Ale też może ciut lepiej.

Posted

Ułożyłam taki tekst i czekam na poprawki.
Mała dorosła Perełka po stracie swojej pani , spragniona miłości i zabawy piłeczką, szuka kochającego domu.
Sunia jest zdrowa i zadbana, zaszczepiona , wysterylizowana, waży ok.10 kg (powinna ok.8).Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, łagodna do psów i kotów.
Informacje pod nr telefonu 713482951.

Posted

Mała Perełka czeka na dom - zmarła jej pani ...
Mała dorosła Perełka po stracie swojej pani, spragniona miłości i zabawy piłeczką, szuka kochającego domu.
Sunia jest zdrowa i zadbana, zaszczepiona i wysterylizowana, waży ok.10 kg (powinna ok.:cool:.
Perełka potrafi zachować czystość, ładnie chodzi na smyczy, jest łagodna do psów i kotów.
Przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu.
Informacje pod nr telefonu 713482951.