Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz tu przybiegłam !!!
Jejku, nie wierzę !!! Ale masz cudo ! Do zjedzenia ! A co na to kado ?

he..he... już ja widzę to rozstanie ....;)

Posted

Cicho kobity nie krakać!!!!!;)

Kado na razie przelogowany do rodziców, bo mała z końcówką cieczki była. Pod koniec tygodnia będzie ciachnięta i się zobaczy co dalej.

Tosi jakby wcale nie było, jest taka spokojniutka.Nie narzuca się sobą. Dzisiaj zostanie sama w domku,miała wczoraj, ale nie było okazji.
Wczoraj ostatni raz byłam z nią na dworze ok 19 i jak zaległa, to dopiero był z nią Michał o 5:45. I też nie domagała się wyjścia,ale już rozsądek podpowiadał,że trzeba.
Na dworku ładne koo, 3X sisi, umyta,troche pochrupała,napiła się i śpi z Karolą.

Posted

[quote name='ona03']Śliczna maleńka :loveu: prawie Lolcio :evil_lol: , kado aleś narozrabiała w końcówce roku ;)

Też to zauważyłam,ze Tosia mocno w typie Lolusia:megagrin:

Posted

kaja69 napisał(a):
Też to zauważyłam,ze Tosia mocno w typie Lolusia:megagrin:

Dlatego tak mi w serce zapadła. Z resztą Michał też jest nią zachwycony:)A wiadomo w kupie siła:evil_lol:

Posted

Lolito:loveu: jest najcudowniejszy pod słońcem.
Jak dla mnie, to powinien On zostać patronem dogomani, bo ściągnął tu bardzo dużo dobrych duszyczek, dzięki którym wiele futerek znalazło cudne domki:loveu:

Tosieńka:loveu: pies ideał!!!!
Grzeczna,sygnalizuje potrzeby, nie narzuca się,cichutka jak myszka. Sama w domku zostaje bez problemów. Nie piszczy, nie szczeka, nie niszczy tylko spokojnie leży w łóżeczku i podchrapuje!!!

Kocha wszystkich i wszystko. Zero jakiejkolwiek agresji. Dzisiaj przetestowałam Ją na kocie:cool3: Stosunek do kotów obojętny,nawet z cieniem sympatii (testowana na Lucku - kocie sąsiadów - Lucek był mniej zadowolony:evil_lol:)

Posted

[quote name='elik']S U P E R
Cioteczko Dogo07 czas zmienić tytuł wątku, bo ten jest mocno mylący :)
Loluś to ciacho wśród psiaków :loveu:

Loluś :loveu: ciacho :evil_lol:

kado wyszykuj Tosię, odkryj jej oczka, jak łypnie ;) będzie kolejka jak za komuny :evil_lol:

Posted

Byłam odprowadzić Karolkę:loveu: do przedszkola na 2 godzinki. Jak wróciłam do domku, to Tosieńka:loveu: wygrzebała się zaspana spod kołdry. Poszłyśmy na dwór, zrobiła sisi i już myk do domku:evil_lol:

Przyszła, napiła się, zjadła kawałek pasztetu:cool3: i myk na łóżeczko:evil_lol:
AAAAAAAAA..i 1 raz dzisiaj zaszczekała, jak jacyś domokrążcy dzwonili do drzwi.
Mądra dziewczynka:evil_lol:

Posted

kaja69 napisał(a):
Tosia juz łóżeczko odkryła :) super :)
Cos mi sie wydaje,ze to bedzie długi tymczas...ciężko będzie dla takiej sunieczki domek znaleźć:)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dlaczego tak sądzisz???? Przecież ona cudna jest!!!

Posted

O matko, dziś tu trafiłam, ja nie mogę, jakie cudo :loveu::loveu::loveu: I w dodatku zupelnie bezproblemowa dla mieszkańca bloku (takiego jak ja) :lol:
Ja bym jej już nie oddała, nie umiałabym się z nią rozstać :loveu:

Posted

Dokładnie, Tosia może bez problemu zamieszkać w bloku:)

Ciotki a powiedzcie mi jedno, dlaczego ona cała włazi pod kołdrę i śpi? Ja się boję, że ona się tam udusi:roll:

Posted

Moja cavalierka też tak robi, a szczególnie rano jak przyjdzie ze spacerku, to tylko umyć łapki i galopem do łóżka, pod kołdrę, i jeszcze się przytuli zmarzlak jeden :p
Strasznie mi się Tosia podoba :loveu: Uwielbiam takie małe kudłacze, a do tego jeszcze łaciate :loveu: A na zdjęciach ze schronu wygląda jak brudny mop :roll:

Posted

kaja69 napisał(a):
Cos mi sie wydaje,ze to bedzie długi tymczas...ciężko będzie dla takiej sunieczki domek znaleźć:)

kado napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dlaczego tak sądzisz???? Przecież ona cudna jest!!!

bo każdy dom będzie niewystarczająco dobry :)

Posted

kaja69 napisał(a):
bo ona już jest w najlepszym , lepszego dla niej się nie znajdzie
Nie udusi się. Sporo moich tymczasek tak spało.Widocznie tak jej pasuje.

Posted

Poker napisał(a):
bo ona już jest w najlepszym , lepszego dla niej się nie znajdzie
Nie udusi się. Sporo moich tymczasek tak spało.Widocznie tak jej pasuje.

Chciałam napisać,że Tośka jest nie odosobniona bo moja tymczasowiczka Majka też całkowicie śpi przykryta kołdrą i na dokładkę mam nogi wylizane dokładnie.