Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

farmerka63 napisał(a):
Kado - no nie przesadzaj. Tośka i mosiądzem nie pogardzi... ;)

Zobaczymy, co to za gwiazda będzie po metamorfozie;)

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosia już u nas. Jest cudna!!!!
Teraz bierze kąpiel.Jest super spokojna,było koo i sio. Koo ładne, nie żadna tam s...kowizna;)

Napiła się wody, zjadła troszeczkę chrupek. Zna schody, nie boi się windy,wg mnie nawet dobrze ją zna.
To na 1 rzut obserwacji.

1 wizyta u weta za nami. Nie ma temperatury,osłuchowo czysta. USG w poniedziałek:)

Tyle na razie. Foto później:)

Posted

Fajnie mi tutaj...jestem wykapana i najedzona:loveu:

Tylko ta mała mnie tutaj rozśmiesza:evil_lol:

Pośpię trochę, bo dzisiaj w nocy balety będą:cool3:

Posted

mshume napisał(a):
Ale słodziak :) Nie boi się córeczki?

Nic, a nic:) Cały czas pochrapuje!!!!

Pięknie sygnalizuje potrzeby fizjologiczne:)

Posted

Tosia jest cudna :)

a ta też bardzo w moim typie :

[quote name='Dogo07']To ja jeszcze taką wystraszoną sunieczkę z Wielkopolski tym razem tutaj pokaże, może i w niej ktoś się zakocha.
Sunia jest wielkości foksterierka, tylko bardzo wystraszona :(.

Posted

Nikaragua, to może zechciałabyś tę sunieczkę z Wielkopolski na dt :) ?
Ona jest bardzo wystraszona, nie ma szans na adopcję ze schroniska, jest wielkości foksia. Poszukam jej więcej zdjęć, ma na imię Iga.

Posted

Tosia jest zabrana z osiedla gdzie są wieżowce, cholerka może w którymś mieszkała. Ja już moja córkę latawicę przepytywałam, czy jej nie zna, bo zna wszystkie psy.
Ale jeszcze rozeznanie wśród koleżanek zrobi.
Chociaż w nosie tacy wlasciciele, co pies z cieczką biega sam, a przez dwa tyg. nikt jej nie szukał.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Nikaragua, to może zechciałabyś tę sunieczkę z Wielkopolski na dt :) ?
Ona jest bardzo wystraszona, nie ma szans na adopcję ze schroniska, jest wielkości foksia. Poszukam jej więcej zdjęć, ma na imię Iga.

może i ja bym chciała, ale ani mój mąż się nie zgodzi, ani moja sunia jej nie zaakceptuje
niestety

Posted

ocelot napisał(a):
Tosia jest zabrana z osiedla gdzie są wieżowce, cholerka może w którymś mieszkała. Ja już moja córkę latawicę przepytywałam, czy jej nie zna, bo zna wszystkie psy.
Ale jeszcze rozeznanie wśród koleżanek zrobi.
Chociaż w nosie tacy wlasciciele, co pies z cieczką biega sam, a przez dwa tyg. nikt jej nie szukał.

Ja też obstaję przy tym, że ona blokowa jest. Do windy wchodzi jak stara,nawet obcy ludzie w windzie jej nie przerażają.

Za oknami wala już petardami,a ona ani drgnie...odsypia bidula.W aucie wylizała mi całe ręce, kochaniutka jest. Lubi jeździć autem.Wpakowała mi się na kolana i zaciekawiona zerkała za szybę.

Posted

kado napisał(a):
Ja też obstaję przy tym, że ona blokowa jest. Do windy wchodzi jak stara,nawet obcy ludzie w windzie jej nie przerażają.

Za oknami wala już petardami,a ona ani drgnie...odsypia bidula.W aucie wylizała mi całe ręce, kochaniutka jest. Lubi jeździć autem.Wpakowała mi się na kolana i zaciekawiona zerkała za szybę.

U nas w mieście raptem 4 wieżowce, no bloków mrowie. Ważne że kłopotu maleństwo nie sprawia. A odsypia traumę schroniska bidula.

Posted

kado,przybiegłam jak tylko linka zobaczyłam:) cudna Tosia i dzieki Ci ,ze jest juz u Ciebie :)

A już korzystając z okazji,ze tu jestem złoże najserdeczniejsze zyczenia pomyslności w nadchodzącym roku:) wszystkiego co najlepsze i wymarzone :)

Posted

TZ też się udzieliło;)

A to uwielbia...smyranie po brzuszku:)

Po wyjściu z domu automatycznie skręca w lewo, chociaż wyjście jest na prawo...
Natomiast po wejściu do bloku sama skręca na schody i idzie na 1 piętro do końca korytarzem i siada? Chyba pamięta:-( drogę do domu. Na parkingu strasznie ciągnie do zaparkowanych samochodów....

W domu jak na razie cichutka, normalnie jakby nie było piesa:evil_lol: Zobaczymy co bedzie w nocy i jutro:evil_lol:

Posted

Nocka minęła nam spokojnie. Tośka chrapała jak suseł,nic ją nie wzruszało..ani wybuchy,ani błyski.
Nawet w nocy sprawdzałam czy ona żyje,bo taka bez ruchu leżała;)

Dzisiaj odrobaczanie i 1 sprawdzian na zostanie samej w domu...oby pomyślny był:)
Jest już dużo śmielsza,sama zasuwa do kuchni napić się wody i łapnąć chrupki.

Posted

kado napisał(a):

Po wyjściu z domu automatycznie skręca w lewo, chociaż wyjście jest na prawo...
Natomiast po wejściu do bloku sama skręca na schody i idzie na 1 piętro do końca korytarzem i siada? Chyba pamięta:-( drogę do domu. Na parkingu strasznie ciągnie do zaparkowanych samochodów....
Biedna, tęskni za domem :(
Może warto tam skąd jest porozwieszać jeszcze ogłoszenia?

Posted

[quote name='Nikaragua']Biedna, tęskni za domem :(
Może warto tam skąd jest porozwieszać jeszcze ogłoszenia?
Nie warto :shake: z powodów, o których ocelot pisała wyżej.

... pies z cieczką biega sam, a przez dwa tyg. nikt jej nie szukał.

Posted

ocelot napisał(a):
a ja się dzisiaj dowiedziałam o sznaucerze wyrzuconym przedwczoraj na stacji benzynowej:(
Nie mam jak dzisiaj tam podjechać....

Znowu wyrzucony psiak na stacji benzynowej :(
Czy to ta sama stacja, na której koczował maluszek mix yorka ?

Posted

elik napisał(a):
Znowu wyrzucony psiak na stacji benzynowej :(
Czy to ta sama stacja, na której koczował maluszek mix yorka ?

chyba nie, chyba obok, sąsiadka mówila że obok dworca.

Posted

Buśka i Tośka rano;)

Byliśmy teraz wszyscy na spacerku. Ładne koo, sio:) Dostała tabletkę na robale i teraz znowu chrapie:)
Mało je, ale coś jej tam zawsze podcisnę;)