NikaEla Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 kado napisał(a):Zapraszamy do nas na małą dawkę kalorii:) Chyba już nie dam rady :) Nasza dyrekcja uraczyła nas dziś pączkami, a i dzieciaki przyniosły :) zjadłam 3 :) a po południu dzieci od babci przywiozą przez Babcię smażone pączki :) Quote
Poker Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nikaragua napisał(a):Chyba już nie dam rady :) Nasza dyrekcja uraczyła nas dziś pączkami, a i dzieciaki przyniosły :) zjadłam 3 :) a po południu dzieci od babci przywiozą przez Babcię smażone pączki :) Ale Wam dobrze, ja w ogóle nie jadłam pączków, Quote
togaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ale Wam dobrze, ja w ogóle nie jadłam pączków, Można to jutro nadrobić ?;) Nikaragua, na te 'babcine' to bym się z chęcią załapała ! Pycha !!!! Moja Mama dodawała do ciasta sporo spirytusu żeby nie nasiąkały tłuszczem. Były jak z puchu, oczywiście z różaną konfiturą ...Ja ile razy robiłam, wychodziły kartacze...:evil_lol: Tosieńka zapewne wysępiła z jednego ?;) Quote
NikaEla Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 togaa napisał(a): Nikaragua, na te 'babcine' to bym się z chęcią załapała ! Pycha !!!! to przyjeżdżaj, jest jeszcze kilka, ale już niedługo bo Gosia wzięła talerz na kolana i wcina :D Quote
ocelot Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja pierdykam..., a ja pączków nie jadłam.... :( mam taki zamęt w pracy, że zapomniałam, no nic ostatecznie się odchudzam:) Quote
ocelot Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 I zobczcie jaką psinke mamy... podobna do Tosi, niewiele wieksza. 2 lata GWIAZDA Quote
kado Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='ocelot']I zobczcie jaką psinke mamy... podobna do Tosi, niewiele wieksza. 2 lata GWIAZDA Ojojoj...cudeńko:) Lolkowe ciotki zlatywać się....!!!!! Quote
farmerka63 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Stwierdzam, że my chyba jakieś niedoinformowane jesteśmy - Loluś, Tosia i najnowsze odkrycie Ocelota to najprawdopodobniej przedstawiciele rasy TOSIA-INU . To jasne jak słońce :loveu: Quote
Poker Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='farmerka63']Stwierdzam, że my chyba jakieś niedoinformowane jesteśmy - Loluś, Tosia i najnowsze odkrycie Ocelota to najprawdopodobniej przedstawiciele rasy TOSIA-INU . To jasne jak słońce :loveu: A ja myślę,że LOLO-TOSIA albo TOSI-LOLO Quote
togaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 przedstawiciele rasy TOSIA-INU Chyba zaprotestuję.:razz: Quote
NikaEla Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Poker napisał(a):A ja myślę,że LOLO-TOSIA albo TOSI-LOLO TOSI-LOLO mi sie podoba taka nazwa:) Quote
NikaEla Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Zwierzaki, ninja, rycerze dla Lolka, Żabolka, Filutka http://www.dogomania.pl/threads/224388 Quote
kado Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Kochani, dawno się nie pokazywałam....i oto jestem;) Quote
ocelot Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Moja sliczna:)a raczej Kado sliczna:) A ja wam wrzucę zdjęcia gwiazdki IMIĘ: Gwiazda WIEK: 2 lata ROK URODZENIA: 2010 ROZMIAR (S/M/L/XL): S CHARAKTER: Malutka, śliczna i kudłata suczka. Grzeczne maleństwo, wystraszone bardzo szczekaniem innych psiaków. Sierść ma jeszcze ładną, nie skołtunioną, widać, ze nie błąkała się długo po ulicach. Jej Państwo byli przebiegli, porzucili Gwiazdkę pod schroniskiem. Nie dalo się nie zauważyć kolo bramy, maleńkiego, zagubionego psiaczka. Gwiazdka bardzo tęskni za swoimi ludźmi, prawdopodobnie jeszcze wierzy, że to jakaś pomyłka, że za chwilkę wrócą po nią i znowu będzie w swoim domku. Że odzyska swoje miseczki, zabawki i posłanko.... My już w to nie wierzymy, szukamy jej nowego domu. Quote
kado Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Boże, jak patrzę na to cudeńko w tym boksie, to płakać mi się chce:( Ocelot, a ona ma wątek??? Jeżeli nie ma, to trzeba jak najszybciej zakładać. Pychol Lolkowy, niech no togaa tu wlata i oneczka03. Oszaleją,jak ją zobaczą! Quote
NikaEla Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='kado']Boże, jak patrzę na to cudeńko w tym boksie, to płakać mi się chce:( Ocelot, a ona ma wątek??? Jeżeli nie ma, to trzeba jak najszybciej zakładać. Pychol Lolkowy, niech no togaa tu wlata i oneczka03. Oszaleją,jak ją zobaczą! http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!!?p=18838769#post18838769 post2778 Quote
Poker Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Tosia ślicznie wygląda i jakby sie zaokrąglił nieco. Chyba się zaprzyjaźniły z młodą pańcią. Quote
kado Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Poker']Tosia ślicznie wygląda i jakby sie zaokrąglił nieco. Chyba się zaprzyjaźniły z młodą pańcią. Tosieńka uwielbia Karolkę...ze wzajemnością:) A my chcemy poinformować,że kudłatej Tosieńki JUŻ NIE MA.........;) Zamieniliśmy Ja na inny model:evil_lol: Tosieńka po wizycie w spa:cool3: to zupełnie inna sunia...odmłodniała z kilka lat, dostała takiej werwy,że szok. Na spacerkach biega, skacze,zaczepia do zabawy...Cudo nie pies:loveu: Quote
ona03 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ooooooooooooo, Tosieńka się zmniejszyła :evil_lol:, ale Ci się udało, farciaro Lolcio-podobna ;), kanapy, SPA :evil_lol: i co jeszcze, może wakacje :evil_lol:. Quote
togaa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ale mi synowa wypiękniała. Uchole powiewają i cała taka radosna. Cudo kochane ! Quote
kado Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 U mojej rybeńki też zaproszę na bazarek dla BM:) Idealna Nokia N70!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/225649-Wielki-COME-BACK-idealna-Nokia-N70-odtwarzamy-bazarro!!!!Dla-BM-do-15-04-do-20-00?p=18946711#post18946711 Quote
Recommended Posts