Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

decydowanie mu nie pomagają - i Dżordż i Birma ledwo zipią :( ja nie mogę się ruszyć na krok z domu bo jak mu się zachce jak mnie nie ma to załatwia się w kuchni - na szczęście w jednym miejscu a nie po całym domu, ale szkoda mi go bo on nigdy w domu nie załatwiał się i potem się wstydzi, że musiał :(

Posted

wiatraka nie mam bo sięspalił... poza tym bałabym się Dżordżowi dmuchać bo zaraz by sikać zaczął, a póóki co sikanie jest opanowane, gorzej z biegunką :( ale dziś jest spokojniej bo wczoraj wieczorem nie dałam mu vetorylu a dziś mniejszą dawkę...

Posted

zerduszko napisał(a):
Buuuu :( Biedny, najbiedniejszy. A Ty nie bierzesz jakiegoś czarnego miniaka?

nic mi nie wiadomo żebym miala brać jakiegoś czarnego miniaka? zostawiam dla Ciebie :grins:

Posted

zerduszko napisał(a):
A wiesz o tym max zaniedbnym, chyba z Zabrza? Bo ja się wczoraj dowiedziałam i niby było Ci podesłane info o nim.

dzwoniła do mnie pani z lecznicy i miała przysłać maila ze zdjęciami ale nie przysłała do tej pory :niewiem: a ja nie zapisałam jej numeru tel. a skąd się dowiedziałaś?

Posted

zerduszko napisał(a):
Pani z lecznicy to chyba zawodniczka, od nas z klubu. Podobno pies dramat :( Reklamowany był... bardzo.

no to czemu nie dostałam zdjęć? masz jakiś kontakt z nimi? bo ja nawet nie wiem jaka to lecznica żeby szukać namiarów, tylko tamta pani mi mówiła, że już go ogoliły bo było masakrycznie i że bardzo fajny piesek z niego

Posted

Wątek malucha cały czas śledzę, choć się nie odzywam.
Gnojek miał cholerne szczęście... on by w schr już dawno odszedł... A tak pewnie nawet nie wie, że powinien się martwić o siebie.