zerduszko Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 To jest chyba najlepsza metamorfoza! z 5 lat mu ubyło jak nic :) Quote
wilczy zew Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 gdzie indziej też pisałam ale i tu napiszę,że na jednej focie nie poznałam Zgredka bo ma FUTRO Quote
WATACHA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 wilczy zew napisał(a):gdzie indziej też pisałam ale i tu napiszę,że na jednej focie nie poznałam Zgredka bo ma FUTRO O Jezu, już 3 raz to czytam :diabloti: Quote
wilczy zew Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 WATACHA napisał(a):O Jezu, już 3 raz to czytam :diabloti: :eviltong: to moja wina,że wszędzie są foty Zgredzika :cool1: Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 haha no bo ja już sama nie wiem jak mam te zdjęcia wklejać, nie wszyscy są u mnie w galerii :D Quote
WATACHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 malawaszka napisał(a):haha no bo ja już sama nie wiem jak mam te zdjęcia wklejać, nie wszyscy są u mnie w galerii :D Przecież sobie żartujemy :) Quote
Margi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 zerduszko napisał(a):To jest chyba najlepsza metamorfoza! z 5 lat mu ubyło jak nic :) To jest święta prawda.Widziałam na własne oczy i potwierdzam. Teraz ma piękną sierść,taką prawdziwie sznupową,szorstką.Fajnie zarósł.Ucholce niesamowite i to spojrzenie.Po prostu urokliwy facet.:lol: Ogromny pieszczoch,łapką trąca - głaszcz mnie.:lol: W rękach Malawaszki pięknieją te sznaucerki .:Rose: Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Margi napisał(a):To jest święta prawda.Widziałam na własne oczy i potwierdzam. Teraz ma piękną sierść,taką prawdziwie sznupową,szorstką.Fajnie zarósł.Ucholce niesamowite i to spojrzenie.Po prostu urokliwy facet.:lol: Ogromny pieszczoch,łapką trąca - głaszcz mnie.:lol: W rękach Malawaszki pięknieją te sznaucerki .:Rose: głaszcz mnie, karm mnie :D na szczęście biegunki nie dostał po odwiedzinach, ale musieliśmy spać przy otwartym oknie bo wydobywał się z niego jakiś biogaz :D ale kawał kiełbachy mu z żołądka wydarłam :D Quote
Margi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 To całe szczęście,że nic mu nie było,bo bałam się zapytać. Tyle tych ciasteczek zjadł.;) Kawałeczek mogłaś mu zostawić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 no i muszę Zgredka pochwalić bo gości przyjął bardzo ładnie - odpowiednie wejście z paką smakołyków i już - psy kupione czy raczej... psekupione haha :lol: tylko jeden momencik miał Zgredek że skierował się w stronę stopy Margi, ale w porę się zreflektował, że owa stopa połączona jest tułowiem z ręka, która karmi :D Quote
wilczy zew Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 malawaszka napisał(a):ale kawał kiełbachy mu z żołądka wydarłam :D oj Ty niedobra :D Quote
malawaszka Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 wygląda cudnie, ale niestety cały czas borykamy się z różnymi problemami, większymi i mniejszymi... jak są chłodne wieczory to Zgredek drypcia po staruszkowemu, jak jest ciepło co bryka, ale wydolność ma słabą jak jest zbyt ciepło, teraz największy problem mamy z tą jego biedną pupą - tam gdzie był ropień zagoiło się już, ale zrobiła mu się ranka bliżej odbytu - bardziej w środku... po każdym załatwianiu się pupkę muszę obmywać i odkażać, muszę pojechać do weta z tym bo to nie jest nic przyjemnego dla Zgredka niedługo minie 10 miesięcy jak Zgredek jest z nami Quote
wieso Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 dla porownania zobaczcie na pierwsza strone.......teraz nawet slepka sie zaczernily......nie wspomne o futrze.... Quote
malawaszka Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 dostaliśmy maść z antybiotykiem do smarowania ranki na pupie, dalej vagothyl, dalej mycie pupy... znowu były rozważania czy to usuwać, ale jest przy samym zwieraczu... nie będziemy usuwać - póki co... ale niech to się zagoi... Quote
wilczy zew Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 zagoi się tylko powoli,bo takie miejsce Quote
Margi Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Biedny Zgredzik. Faktycznie miejsce jest trudne,ale na pewno się zagoi. Quote
malawaszka Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 walka o mycie pupska, walka o smarowanie... Dżordż gryzie, ucieka, chowa zadek... oj Zgredku kochany... kochani proszę o głosy na mamę missieek - ma pod opieką kilkadziesiąt psów uratowanych z mordowni w Olkuszu, wszystko nieodpłatnie na własnym utrzymaniu, koszty niewyobrażalne... proszę pomóżcie - wystarczy kliknąć http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84 Quote
Margi Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 To znaczy,że bidulka to boli. Już zagłosowałam. Quote
wilczy zew Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 wyczytałam,że Zgredzik ma biegunkę :-( lepiej coś? Quote
malawaszka Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 było lepiej, a teraz znowu jest gorzej, od tego znowu ma rankę prawie w odbycie :( co się ruszę z domu na 2 godziny to jest narobione, w nocy też próbował, ale usłyszałam i wyszłam z nim na dwór, mam wrażenie, że dopada go jakas demencja starcza coraz bardziej, tak normalnie to jest wesoły i biega po dworze jak zawsze, ale są chwile, że tak dziwnie się zachowuje, pewnie też dlatego że po ciemku gorzej widzi ostatnio próbował zaatakować Dropsa bo chyba myślał, że to obcy pies, w dzień to nawet próbował się z Dropsem bawić, ale Drops nie chce bo się boi :mdleje: zaraz jadę do Dąbrowy to wstąpię do weta pogadać o tym bo martwi mnie Zgredek i te jego jelita, boję się czy tam po prostu nie ma jakiegoś dziadostwa w środku :( trzeba będzie zrobić USG Quote
Recommended Posts