zerduszko Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 malawaszka napisał(a):dawaj chodź :D Nie Twoje, moje gównojady :P Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 zerduszko napisał(a):Nie Twoje, moje gównojady :P a moje to co?> gorsze???? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nie denerwują mnie psy, których nie mam w domu, ha! Ale dawaj na wakacje, to i Twoje dostaną manto ;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Zgadnijcie komu rosną nowe włoski na grzbiecie :multi: Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 to chyba od adrenaliny, której dostarcza mu Rafik :D Quote
Margi Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Niech sobie będzie od adrenaliny,ważne że włoski rosną.;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 noo :lol: ja już straciłam nadzieję, tym bardziej, że wetka mówiła, że może został łysawy a tu proszę :loveu: mój Zgredek się postarał i wyprodukował włoski :loveu: w ogóle widać po nim (jak nie ma skwaru na dworze) na spacerach, że znacznie lepiej się czuje - jak odzyskam aparat to Wam pokażę jak on biega teraz :multi: bawi się ze mną na całego - przysiada na przednich łapkach, podgryza, ucieka - to są strasznie radosne chwile :iloveyou: ale za uszami też ma... wczoraj moja mama weszła do nas do mieszkania po jakąś przyprawę do kuchni i... Dżordż chciał ją pogryźć po stopach - tzn łapał ale na szczęście tymi dwoma zębami to krzywdy nie zrobi Quote
wieso Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 oj, to czekamy na zdjatka...a ile jeszcze musimy czekac ??? dlugo jeszcze ??? Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 nie długo :lol: jutro jadę po Ojca Dyrektora na lotnisko więc o ile mi nie zepsuł aparatu to będzie jutro, więc może zdjęcia w sobotę :D Quote
wieso Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 malawaszka napisał(a):nie długo :lol: jutro jadę po Ojca Dyrektora na lotnisko więc o ile mi nie zepsuł aparatu to będzie jutro, więc może zdjęcia w sobotę :D to cudownie a wiec czekamy :) i prosimy o cale mnostwo zdjatek :) Quote
wilczy zew Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Zgredzik jest psem stróżującym dlatego gryzł Twoją Mamę. zaciesz z włosków na grzbiecie :multi: Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 wiecie co... ja już nigdy nie napiszę NIC dobrego i pozytywnego na tym wątku!!!! co coś napiszę i pochwalę, że jest dobrze to się pier.... :placz: dzisiaj Dżordż znowu zaczął popuszczać :placz: muszę próbować więc zwiększyć dawkę leku ... bosko Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 nic nie będę pisać bo się znowu schrzani... ale pokażę :loveu: Zgred zgredowaty Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 hahha te uszy chyba u Dżordża rosną całe życie Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 taki jestem przystojny O! już tak mało łysego zostało :loveu: Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 święta trójca Dżordż ze swoją dziewczyną - odwiedziła nas Bibi na wakacje znowu :loveu: Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 dziadek z babką :-D prawy do lewego, lewy do prawego, epaaa Quote
Recommended Posts