Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo :lol: ja już straciłam nadzieję, tym bardziej, że wetka mówiła, że może został łysawy a tu proszę :loveu: mój Zgredek się postarał i wyprodukował włoski :loveu: w ogóle widać po nim (jak nie ma skwaru na dworze) na spacerach, że znacznie lepiej się czuje - jak odzyskam aparat to Wam pokażę jak on biega teraz :multi: bawi się ze mną na całego - przysiada na przednich łapkach, podgryza, ucieka - to są strasznie radosne chwile :iloveyou: ale za uszami też ma... wczoraj moja mama weszła do nas do mieszkania po jakąś przyprawę do kuchni i... Dżordż chciał ją pogryźć po stopach - tzn łapał ale na szczęście tymi dwoma zębami to krzywdy nie zrobi

Posted

malawaszka napisał(a):
nie długo :lol: jutro jadę po Ojca Dyrektora na lotnisko więc o ile mi nie zepsuł aparatu to będzie jutro, więc może zdjęcia w sobotę :D

to cudownie a wiec czekamy :) i prosimy o cale mnostwo zdjatek :)

Posted

wiecie co... ja już nigdy nie napiszę NIC dobrego i pozytywnego na tym wątku!!!! co coś napiszę i pochwalę, że jest dobrze to się pier.... :placz: dzisiaj Dżordż znowu zaczął popuszczać :placz: muszę próbować więc zwiększyć dawkę leku ... bosko