Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już nikt do Dżordża nie zagląda :placz:

a ja chciałam Wam się pochwalić - a własciwie zapytać :D czy wiecie komu wreszcie zaczęły rosnąć włosy na grzbiecie nosa? :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']już nikt do Dżordża nie zagląda :placz:

a ja chciałam Wam się pochwalić - a własciwie zapytać :D czy wiecie komu wreszcie zaczęły rosnąć włosy na grzbiecie nosa? :multi:[/QUOTE]

Komu? Komu? Dżordżowi?

Posted

[quote name='wieso']to bardzo fajna wiadomosc na dobranoc a Dzordz jest po prostu rozbrajajacy :)[/QUOTE]

jest rozbrajający wredzioch, ale i tak jest kochany, nie potrafię się na niego długo gniewać nawet jak dokucza Rafikowi

Posted

[quote name='Margi']Tzn że wszelakie kuracje pomalutku pomagają.:lol:[/QUOTE]

baardzo pomalutku, ale ważne że się stabilizuje - unormowało się też picie wody i apetyt jest już prawie w normie, jeszcze czasem włącza mu się wielki głód, ale to chyba w głowie siedzi - jako i w mojej :splat:

Posted

zerduszko napisał(a):
A mało to łysych chłopów chodzi? ;)

dokładnie :)
niektórzy to nawet specjalnie się na łyso robią :)

pięknie zgredek wygląda i widać ,że sobie żyje beztrosko !

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja nie wiem czy tak beztrosko - sen z oczu spędza mu wizja, że kiedyś mogą się skończyć rodzynki na łące :evil_lol:

Całujesz go po tych rodzynkach :)?

Posted

malawaszka napisał(a):
a w życiu.... Dżordż na szczęście całuśny nie jest - tylko po stopach mnie liże jak chce jeść :evil_lol:

Szkoda, ciekawe jak to jest :)

No ale jak zje rodzynki, potem Cię liże po stopach to w sumie to tak jakbyś wdepła ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
Szkoda, ciekawe jak to jest :)

No ale jak zje rodzynki, potem Cię liże po stopach to w sumie to tak jakbyś wdepła ;)

on je zjada baaardzo dokładnie więc na jęzorze nic nie zostaje, po powrocie do domu zawsze pije wodę więc ... co miało zostać zostało w misce z wodą :shock: odkąd jest Dżordż to żaden inny pies nie pije wody z jego miski :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
on je zjada baaardzo dokładnie więc na jęzorze nic nie zostaje, po powrocie do domu zawsze pije wodę więc ... co miało zostać zostało w misce z wodą :shock: odkąd jest Dżordż to żaden inny pies nie pije wody z jego miski :lol:

nie mogę pojąć czemu ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
nie mogę pojąć czemu ;)

no.. ja też nie mogę :niewiem: ale naprawdę nie pojmuję bo oni wszyscy się zajadają - może nie w takich ilościach i z takim zapałem jak Dż ale jednak :D