Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po cichu podczytuję. O jej, o jej.... Ciekawa jestem obrotu sprawy, Mrówencja mi jakoś wpadła w serducho, mimo że nie było dane poznać. Nawet TŻ'owi foty wysyłałam, ale on się w ogóle nie zna...

Posted

wcale nie jestem... jakbym była to nie byłoby mi tak ciężko... powinnam z uśmiechem, a nie mogę no... kto mi będzie śpiewał arie operowe i skakał w kuchni jak masaj :cry: ale nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów, nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,nie mogę sobie zostawiać adopcyjnych psów,

:scream7:

Posted

ale sobie zrobiłam kuku :( wymyśliłam test... żeby się przekonać, że Mrówka spokojnie poradzi sobie z nowymi ludźmi... wzięłam ją na dwór, dałam mojemu ojcu smycz i kazałam iść na spacer... poszła, już się ucieszyłam, że obojętne jej z kim byle iść, schowałam się za samochodem i obserwowałam a on zaraz się zreflektowała i zaczęła mnie szukać :placz: niech to... głupi pomysł, chciałam sobie nim ułatwić a wyszło jak zwykle... teraz będzie jeszcze trudniej...

a Dżordż ma dziś słaby dzień :( na spacerku ledwo człapał, niby nie było gorąco bo jakieś 17-18 stopni, ale on przysiadał, nie szukał swoich rarytasków

Posted

Masochistka :( A gdyby Ci nie było ciężko oddać Mrówci, to chyba byłabyś nienormalna. Każdego jest ciężko i zawsze boli, a dzielność polega na tym, że serce pęka a my oddajemy :(

Posted

malawaszka napisał(a):
a weź... jeszcze ona dzisiaj leży cały dzień na Jarku i buziaczki rozdaje na lewo i prawo i się pastwi nad nami... nosz kurde :(

I co się dziwisz?:-o Krupeczka pokochała Was całym psim serduchem i myśli, że tak zostanie; a może coś przeczuwa, że czeka Ją zmiana?

Posted

Ehh, rozumiem jak Ci jest trudno z Mróweczką rozstać...
I też się zgadzam z Zerduszko - pamiętasz jak nie chcialam oddać Szagiego-frędzelka? ;) A teraz już wiem, że musiałam go oddać, żeby móc zostawić sobie kolejna tymczasowiczkę :evil_lol:
I wyłam jak bóbr przez 3 dni jak już wiedziałam, że jedzie do nowego domu, zupełnie nie mogłam się ogarnąć - ale to, że potem się okazalo, że jestem w pierwszych tygodniach ciąży i może przez to tak wyję to inna sprawa :D :D :D

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem co Ci rzec, katujesz się strasznie. Chcesz usłyszeć, że masz jej nie oddawać - to Ci powiem :D

nie chcę!

[quote name='Andzike']Ehh, rozumiem jak Ci jest trudno z Mróweczką rozstać...
I też się zgadzam z Zerduszko - pamiętasz jak nie chcialam oddać Szagiego-frędzelka? ;) A teraz już wiem, że musiałam go oddać, żeby móc zostawić sobie kolejna tymczasowiczkę :evil_lol:
I wyłam jak bóbr przez 3 dni jak już wiedziałam, że jedzie do nowego domu, zupełnie nie mogłam się ogarnąć - ale to, że potem się okazalo, że jestem w pierwszych tygodniach ciąży i może przez to tak wyję to inna sprawa :D :D :D

heh ... no ja nie jestem w ciąży... no ja mam dwa swoje psy i Dżordża, któremu pewnie niewiele zycia już zostało i nikt go nie weźmie... zresztą w takim stanie jak jest teraz to nie fundowałabym mu raczej stresów przeprowadzki...

Zgredziutek

Posted

malawaszka napisał(a):
nie chcę!