Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']dziękujemy za uwagę :hand:

pięknie chłopak wygląda :loveu: i chyba jest w niezłej formie sądząc po tych łąkowych gonitwach :)
ma doborowe towarzystwo , to i kwitnie !!!
jak możesz niedobra pańciu nazywać tego przystojniak zgredem :mad:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten wątek jest jakiś przeklęty czy co... co coś fajnego tu napiszę (a okazuje się, że i zdjęć wstawiać nie można bo za dobrze Dżordż wygląda) to się coś dzieje... jakiś horror... jedziemy dziś do weta :( na zdjęciach widać tego jego guza przy pupie... ten guz miał się zmniejszyć po kastracji, nie zmniejszył się, a wczoraj jak szliśmy spać to zaczął podkrwawiać :placz: boję się o Zgredka...

Posted

wróciłam ze Zgredkiem od weta... boże jak spanikowałam :oops: , tak się bałam o niego, że ledwo powstrzymywałam żeby się nie pobeczeć :splat: wczoraj zaczął podkrwawiać z tego guzka przy pupie, ja już najczarniejsze myśli bo ostatnio też pokasłuje czasem... okazuje się, że tak się czasem dzieje przy tego typu nowotworach bo ta skórka jest tam taka cieniutka i łatwo uszkodzić, a jak uszkodzi to się zakaża bo to przecież przy odbycie... pani dr oczyściła, dała przeciwzapalny, zatamowała krwawienie, płyn do smarowania i powinno być ok... pobeczałam się więc jak wyszłam od weta... z ulgi :splat: kocham tego Zgredka i nie chcę, żeby mu się coś więcej działo!!!! DOŚĆ już tego do diabła!!!!

Posted

Zgredku mały, nie doprowadzaj Wasi do rozpaczy :nono:. Masz być zdrowy i już ( no wiem, że nie całkiem, bo paskudny Cushing) i tego (czyli zdrowia) Wam życzę :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
jest bardzo fajny dla Bibi - jak nie on :lol: jedynie przy jedzeniu nie ma wyjątków, ale Bibi je osobno bo ona je pomalutku jak prawdziwa Księżniczka :loveu:

Niektóre księżniczkami są (Bibi), a niektóre tylko udają (Luka).Luka początku jadła każdy kęsek dokładnie przeżuwając, a teraz je w tempie Leosiowo_Mentorowym czyli chaps i nie ma

Posted

[quote name='Margi']A tego guza nie da się wyciąć,bo nie pamiętam ?
Mimo wszystko to niezbyt dobrze,że wciąż podkrwawia.:shake:[/QUOTE]

jakbym się uparła to pewnie i by się dało, ale... ja wciąż pamiętam jak on cierpiał po kastracji... boję się robić mu operację :(