Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymiziaj od nas Biedaka. Oby się przyzwyczaił do tego nieszczęsnego vetorylu i oby mu się poprawiło.
Teraz będziesz potrzebowała troche kasy na te nieszczęsne tabletki. Nie potrzebujesz jakiegoś bazarku?

Posted

Margi napisał(a):
Bidulek :shake:.Może ta biegunka to taka pierwsza reakcja i organizm przyzwyczai się do leku.

na to liczę, dziś w nocy było ok, o 5 mnie obudził żeby wyjść, ale nie była już taka brzydka kupa jak wczoraj, pociągnę go jakiś czas na taj mini dawce jak on taki wrazliwiec

AMIGA napisał(a):
Wymiziaj od nas Biedaka. Oby się przyzwyczaił do tego nieszczęsnego vetorylu i oby mu się poprawiło.
Teraz będziesz potrzebowała troche kasy na te nieszczęsne tabletki. Nie potrzebujesz jakiegoś bazarku?

stale potrzeba, a też czasu mi potrzeba bo mam w domu sporo rzeczy na bazarki - od Krzysztofa&Drops, Elitesse, wz, Fides79 - tylko nie mogę się ogarnąć z tym

Dżordżyk dostał karmę od Donny - Pańci Bibi :loveu: więc tu mamy spokój na razie

Posted

malawaszka napisał(a):

stale potrzeba, a też czasu mi potrzeba bo mam w domu sporo rzeczy na bazarki - od Krzysztofa&Drops, Elitesse, wz, Fides79 - tylko nie mogę się ogarnąć z tym

Masz rzeczy namacalnie, czy ewentualnie zdjęcia? Bo jakbyś miała zdjęcia, to mogłabym je wstawić do bazarków. Bede teraz w lipcu na urlopie, to i czasu może trochę więcej będę miała (taką mam nadzieję)

Posted

AMIGA napisał(a):
Masz rzeczy namacalnie, czy ewentualnie zdjęcia? Bo jakbyś miała zdjęcia, to mogłabym je wstawić do bazarków. Bede teraz w lipcu na urlopie, to i czasu może trochę więcej będę miała (taką mam nadzieję)

no własnie jeszcze bez zdjęć :( ale postaram się to ogarnąć w weekend

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie jeszcze bez zdjęć :( ale postaram się to ogarnąć w weekend

To ogarnij i slij (ewentualnie z paroma słowam objasnienia i proponowaną ceną) Jeśli oczywiście Ci to jakoś ułatwi i pomoże

Posted

właśnie przeczytałam...ech... :(

malawaszka napisał(a):
wg mnie postęp w weterynarii - w Stanach czy w Europie Zachodniej ta choroba nie jest rzadkością, w polskich publikacjach też jest wymieniana jako jedna z częstszych chorób endokrynologicznych - w Polsce po prostu od kilku lad dopiero potrafią ją diagnozować - ja już pisałam kiedyś, że jestem niemal pewna, że mój Boluś też był na to chory bo wyniki krwi miał niemal takie same jak Pepa czy Dzordż, tylko wtedy prawie nikt jeszcze nie leczył psów na Cushinga w Pl bo leki były kosmicznie drogie i trudno dostępne

tak, tylko teraz, jak już są tacy mądrzy, to nasi weci próbują wszędzie doszukiwać sie cushinga... tak było z Aronem, ciagle tylko cushing i cushing, napewno cushing... o zwykłej niedoczynności tarczycy nikt nie pomyślał... poza jednym wetem

Posted

jambi napisał(a):

tak, tylko teraz, jak już są tacy mądrzy, to nasi weci próbują wszędzie doszukiwać sie cushinga... tak było z Aronem, ciagle tylko cushing i cushing, napewno cushing... o zwykłej niedoczynności tarczycy nikt nie pomyślał... poza jednym wetem

ano bywa różnie - u Dżordża tarczycę badaliśmy najpierw, ale niestety jest tak, że przy Cushingu niedoczynność tarczycy jest też więc niedoczynność tarczycy nie wyklucza ZC

Posted

zerduszko napisał(a):
Na każdego wrednego jest bat :lol:

w końcu tego bata ukręcę... bo to nie jest fajne jak on poluje na Birmę - potrafi iść spokojnie i nagle skok do niej... a ona się broni i odgryza mu się - nie mogę pozwalać na spinki bo różnica wielkości ogromna i oboje są przecież niedołężni i sobie coś mogą zrobić - no tłukące się dziadki... koniec świata... no i jak coś się dzieje to wkracza Drops i to też nie jest fajne bo nie mogę mieć skłóconych psów - sznupy pamiętliwe są; a były już spacery naprawdę fajne bardzo i Dżordż potrafił ładnie i się mijać z Birmą bez zaczepiania tylko czasem szczery uśmiech jej posyłał :lol: ubaw po pachy był, ale jak się rzuca to zabawne nie jest...