malawaszka Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 bo ja pisałam już - boję się tu cokolwiek pisać... bo zaraz się zaczyna jazda i problemy ze Zgredkowym zdrowiem, a ja nie chcę już więcej tych problemów! Chcę żeby Zgredek pożył sobie w dobrym samopoczuciu dłuuugooo Quote
WATACHA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 No to poopowiadaj kogo to tam za pięty łapał ostatnio ;) Quote
malawaszka Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='WATACHA']No to poopowiadaj kogo to tam za pięty łapał ostatnio ;)[/QUOTE] aahahaha mojego kuzyna - wczoraj był na trochę i Jarek pokazywał mu nasz dom :D no to się kuzyn zdziwił bo nie chciał mi wierzyć, że Zgredek gryzie haha Quote
wilczy zew Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='malawaszka']aahahaha mojego kuzyna - wczoraj był na trochę i Jarek pokazywał mu nasz dom :D no to się kuzyn zdziwił bo nie chciał mi wierzyć, że Zgredek gryzie haha[/QUOTE] :megagrin: :megagrin: Quote
WATACHA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='malawaszka']aahahaha mojego kuzyna - wczoraj był na trochę i Jarek pokazywał mu nasz dom :D no to się kuzyn zdziwił bo nie chciał mi wierzyć, że Zgredek gryzie haha[/QUOTE] Poszarpał mu trochę nogawę jak na Zgredzika przystało :)? Quote
malawaszka Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='WATACHA']Poszarpał mu trochę nogawę jak na Zgredzika przystało :)?[/QUOTE] no wiesz co??? :obrazic: Zgredek nie łapie za nogawki!!!! On ciamka pięty hahaha Quote
WATACHA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='malawaszka']no wiesz co??? :obrazic: Zgredek nie łapie za nogawki!!!! On ciamka pięty hahaha[/QUOTE] Oj tam i można piętę i nogawę "zaliczyć" ;) Quote
wilczy zew Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='WATACHA']Oj tam i można piętę i nogawę "zaliczyć" ;)[/QUOTE] wtedy straciłby swój styl Quote
WATACHA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='wilczy zew']wtedy straciłby swój styl[/QUOTE] Niech się chłopak rozwija, a nie pięty tylko i pięty. Quote
Margi Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Przecież do tej pory palce wcinał.:evil_lol: Quote
Ewanka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Dzielny chłopak, widać gustuje w piętasach i nie ma zamiaru tego zmieniać :p Quote
malawaszka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 No i dostaliśmy antybiotyk bo wczoraj zrobiła się kieszonka z ropą... rozmawiałam z wetką o usunięciu tego guzka, ale... nie podejmę ryzyka operacji - po pierwsze to jest bardzo blisko zwieracza i ryzyko uszkodzenia jest zbyt duże, a po drugie jemu się rany wszelkie źle goją i jakby mu się tam zrobił taki wielki ropień jak po kastracji to też mogłoby uszkodzić zwieracz :shake: powalczymy o zagojenie... niestety kołnierz na łeb... Quote
Margi Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Bidulek :shake: Na pewno go to boli a tu takie upały. Quote
malawaszka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 boli albo swędzi bo się zaczęło goić... zapomniałam pochwalić Zgredka - zaryzykowałyśmy pierwszy raz i Dżordż jechał z Klementynką na tylnym siedzeniu :lol: wcześniej Zgredek jeździł z przodu a Ula z Klementynką z tyłu, ale dziś ładnie ją przywitał bez ekscesów więc dałyśmy się ponieść fantazji :D i było dobrze :multi: tylko raz się pokłócili jak Klementynka go nadepnęła :roll: Quote
Margi Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kurcze,ale Zgredzik to delikates.Sunia go nadepneła :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 zapomniałaś o wadze tej suni :evil_lol: biedny Zgredzik w kloszu Quote
malawaszka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='wilczy zew']zapomniałaś o wadze tej suni :evil_lol: [/QUOTE] haha ano właśnie, ale u niego nawet jakby go leciutka Lana nadepnęła to też byłoby za dużo poufałości :D Quote
WATACHA Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Czy ten psiak będzie miał chwile spokoju, bez ekscesów :(... Quote
malawaszka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='WATACHA']Czy ten psiak będzie miał chwile spokoju, bez ekscesów :(...[/QUOTE] śmiem twierdzić, że jemu tam te ekscesy mniej doskwierają niż mnie - Zgredek samopoczucie ma świetne, nie wygląda, ani nie zachowuje się jakby był nieszczęśliwy ;) Quote
malawaszka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 tak tak wyjadałem znowu z piachu jakieś.... aahaha jak sceniacek tu wyszedł :loveu: sama go tu nie poznaję taki jestem śliczny O! Quote
Recommended Posts