Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]Ja też przyłączam się do podziękowań - bardzo serdecznie dziękuję wszystkim obecnym na wątku kochanej [B]Bianeczki[/B].[/QUOTE]

Coś chyba nie zrozumiałam :D
Jejku, no to cudownie. Tak dobrze że Bellunia trafiła nareszcie na swoich ludzi :)

Posted

[quote name='Soko']Coś chyba nie zrozumiałam :D
Jejku, no to cudownie. Tak dobrze że Bellunia trafiła nareszcie na swoich ludzi :)[/QUOTE]

hehe, Bianka, to milosc zyciowa Eluni :p Czasem já wtráci piszác o innym piesku, ale wiadomo ze pisze o Belluni tutaj hahaaaaaa ;p

Posted

[quote name='emilia2280']hehe, Bianka, to milosc zyciowa Eluni :p Czasem já wtráci piszác o innym piesku, ale wiadomo ze pisze o Belluni tutaj hahaaaaaa ;p[/QUOTE]
Przejrzałaś mnie :eviltong:
Bianeczka to mój ukochany tymczasik, który miał być u mnie tylko kilka godzin - taki punkt przerzutowy, a wraz z siostrą zatrzymała się na kilka miesięcy, kradnąc serca wszystkim, których spotkała na swojej drodze. Teraz ma wspaniały dom, gdzie jest kochana i rozpuszczana do granic możliwości :)
Ten szczylek w moim awatarku to właśnie Bianusia :loveu:

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']jestem prze-szczęśliwa, że taki fajny domek sie naszej Bellusi trafił:) a podobno nie lubiła się bawić, a tu słyszę, że pluszaka tarmosi;)[/QUOTE]

Ja też się zdziwiłam bo u nas to tylko z Gufikiem się bawiła i żadne maskotki nie były jej w głowie

Posted

skradla Ci Bianka serce i... paneli kilka :eviltong:

zauwazylam ze tytul wátku jest wazny w odnajdywaniu go, wiéc nalezaloby zostawic jak jest, tylko na koncu dopisac - szczésliwa w DS.

Wiem, bo jak mi zmienili kiedys tytul to ja nie moglam znalezc wátku a niektórych w ogóle nie kojarzylam potem i przypadkiem kiedys odnajdowalam :roll:

Posted

[quote name='emilia2280']skradla Ci Bianka serce i... paneli kilka :eviltong:[/QUOTE]
Ach panele, nie patrz na to, patrz na serce :loveu:

[quote name='emilia2280']...zauwazylam ze tytul wátku jest wazny w odnajdywaniu go, wiéc nalezaloby zostawic jak jest, tylko na koncu dopisac - szczésliwa w DS...[/QUOTE]
To może zostawimy:
[B][COLOR=purple]Chora i porzucona spanielka[/COLOR][/B]
i dodamy:
[COLOR=purple][B]w wyśnionym DS[/B][/COLOR]

Może być ?

Posted

Z tego co widzę, to mogę zamknąć aukcję na allegro przed czasem?
Zostały jeszcze 3 dni i tam się jeszcze 2 obserw4atorów czai :)
Chyba, że macie jeszcze jakąś czarną spanielkę w potrzebie, to jakby ktoś się w końcu zdecydował odezwać, to może miałaby szansę też...

Posted

[quote name='Selenga']Z tego co widzę, to mogę zamknąć aukcję na allegro przed czasem?
Chyba, że macie jeszcze jakąś czarną spanielkę w potrzebie, to jakby ktoś się w końcu zdecydował odezwać, to może miałaby szansę też...[/QUOTE]
Czarnej nie mamy, ale mamy rudą Lunę.
Ta to dopiero jest aparatka i allegro jak najbardziej by się jej przydało:)
A może chętny na Bellusię zgodziłby się na Lunkę.

Posted

[quote name='Selenga']Z tego co widzę, to mogę zamknąć aukcję na allegro przed czasem?
Chyba, że macie jeszcze jakąś czarną spanielkę w potrzebie, to jakby ktoś się w końcu zdecydował odezwać, to może miałaby szansę też...[/QUOTE]

tak jak Ela pisze, tylko ze Lunka ma swojá aukcjé wyróznioná o ile dobrze pamiétam. Mamy tez Brunonka, ale jemu potrzebaby od nowa zrobic ogloszenie i trochégo pooglaszamy zanim trafi na dom :(

Moze jakiegos innego spaniela damy na te 3 dni? Wiem! Spaniele z Klébowa! Elu, masz moze ten link, ja wychodzé narazie :)

Posted

[quote name='emilia2280']...Moze jakiegos innego spaniela damy na te 3 dni? Wiem! Spaniele z Klébowa! Elu, masz moze ten link, ja wychodzé narazie :)[/QUOTE]
Mam tylko muszę nieco pogrzebać w czeluściach kompa :)

Posted

[quote name='elik']Czarnej nie mamy, ale mamy rudą Lunę.
Ta to dopiero jest aparatka i allegro jak najbardziej by się jej przydało:)
A może chętny na Bellusię zgodziłby się na Lunkę.[/QUOTE]
Luna ma allegro, też jeszcze 3 dni ważne i potem mam wznowić. Ma też obserwatora.
To czekam na innego kandydata :)

Posted

[quote name='emilia2280']...
Moze jakiegos innego spaniela damy na te 3 dni? Wiem! Spaniele z Klébowa! Elu, masz moze ten link, ja wychodzé narazie :)[/QUOTE]
To link do wątku psiaków z Klembowa.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185232-W%C4%85tek-aktualnie-przebywaj%C4%85cych-ps%C3%B3w-z-Klembowa-%28zdj%C4%99cia%29/page8[/url]
Dwa spanielki mają tam zdjęcie - 6 od góry

a tu jest link do ich albumu

[URL="https://picasaweb.google.com/118086851000088957375/Spaniele?authkey=Gv1sRgCJudxc768PSymgE"]https://picasaweb.google.com/1180868...Judxc768PSymgE[/URL]

Posted

[quote name='Poker']Ja też się cieszę szczęściem wszystkim tu obecnych na czele z Bellunią. Imię jej zostawią?[/QUOTE]
Na razie nie mamy co do tego żadnych wieści.
Poczekamy, zobaczymy :)

Co znaczy napis w Twoim podpisie, o co to chodzi:
[B][SIZE=3][COLOR=red]NIE WCHODŹCIE NA ŻÓŁTY KUPON, TO WIELKIE OSZUSTWO[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Dogo07']Właśnie zobaczyłam tytuł - cudownie :) ![/QUOTE]
Tak, też bardzo się cieszymy. Czekamy na zdjątka z domku :)

Posted

Już z wielką ulgą wchodzę na ten wątek :) i tak sobie wspominam te początkowe trudności.. całą drogę, którą Bellunia i my wszystkie razem przeszłyśmy.. to była taka eskorta do nowego domku :)

Posted

Mam ten wątek w subskrypcjach z natychmiastowym powiadomieniem i ilekroć ktoś wchodzi to lecę sprawdzić czy przypadkiem zdjęć Bellisimy z domku ktoś nie wkleił :)