Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elik przecież TOZ zapłacił mi za Bellcię a ja tobie przelałam na konto 192 zł.Nie dotarła wpłata?Zaraz sprawdzę kiedy przelewałam.

Przecież Bellcia całkiem niewidoma nie jest tak jak Gufcio , który nieraz wlatuje na rózne przedmioty albo przez moja nieuwagę wpadnie na drzewo czy inna przeszkodę.

Posted

[quote name='KateBono']Elik przecież TOZ zapłacił mi za Bellcię a ja tobie przelałam na konto 192 zł.Nie dotarła wpłata?Zaraz sprawdzę kiedy przelewałam.[/QUOTE]
Taaaaaaakkkk :crazyeye:
To czemu nikt mnie nie opitolił, że nie dodałam tej forsy do majątku Belluni ? A prosiłam Cioteczki coby sprawdzać moje rachuneczki :mad:
Bardzo Cie proszę podaj kiedy przelałaś, to sprawdzę. Jak mogło mi to umknąć :oops:

Edit

Sprawdziłam cały listopad, nie mam takiej wpłaty. Z tych z dogo są tylko te zanotowane w rozliczeniach na I stronie wątku.

Posted

Dokładnie wysłałam 2011-11-24 12:58:15 , czy mam ci przesłać wydruk z konta z wpłatą , którą ci przelałam?

Ale się zdenerwowałam, a pisałam wtedy na watku żeby mi napisać czy przelew doszedł.Poszukam jaki to był post.Już mam - post 1017

Posted

[quote name='KateBono']Dokładnie wysłałam 2011-11-24 12:58:15 , czy mam ci przesłać wydruk z konta z wpłatą , którą ci przelałam?

Ale się zdenerwowałam, a pisałam wtedy na watku żeby mi napisać czy przelew doszedł.Poszukam jaki to był post.[/QUOTE]
Kasiu spokojnie, nie denerwuj się. Różne przypadki się zdarzają, czasem jedna cyferka w numerze konta się pomyli.
A no właśnie na które konto mi wysłałaś ? Ja sprawdzałam mBanku, tam gdzie wszystkie wpłaty na Belunie wpływały.

A czy do lukasa mi czasem nie wpłaciłaś ? Idę sprawdzić.

Posted

[quote name='KateBono']Cioteczko do Lukasa wpłaciłam - znałam tylko te konto[/QUOTE]
Ano właśnie. Juz widzę ta wpłatę. Ja do lukasa zaglądam, gdy mam płacić przelewy, bo tam mam ładnie wszystko przygotowane, tylko wejść, kwotę wpisać, tytułem i leci.
JEST wpłynęła kwota 192 zł 24.11.
Wpłaty mam do mBanku.
Jak dobrze, że przypomniało mi się to, że TOZ miał wpłacić. Gdyby nie to, niestety bez własnej winy, przywłaszczyłabym sobie 192 zety :(
Lecę dopisać do majątku Belci.

Belci zostało 573,72 zł - niezła sumka :)

Posted

[quote name='AgusiaP']Kasiu ja chciałam Ci szczególnie podziękować za wspaniłą opiekę nad naszą Bellusią:loveu::loveu::loveu:

Podpisuję się pod tym obiema rękami.

Kasiu, wielkie dzięki

:iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou:

Posted

wow, wspaniale wiesci :) Kate, moze zadzwoonisz rano spytac jak minál dzisiejszy wieczór i noc suczeczki?

hihi, z tym majátkiem, to moze dajmy mu tydzien, tak tfu tfu, w razie co :p a potem mozna podzielic na dluzników.

Posted

[quote name='emilia2280']wow, wspaniale wiesci :) Kate, moze zadzwoonisz rano spytac jak minál dzisiejszy wieczór i noc suczeczki?

hihi, z tym majátkiem, to moze dajmy mu tydzien, tak tfu tfu, w razie co :p a potem mozna podzielic na dluzników.[/QUOTE]
Jasna sprawa, na razie tylko się zastanawiamy :)

Posted

I ja dziękuje Eluni za fachowe prowadzenie wątku naszego aniołka:loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkim wpłacającym:loveu::loveu::loveu::loveu: oczywiśie Tobie emilia nasza główna sponsorko:loveu::loveu::loveu::loveu:oraz kochanym cioteczką, które były czay czas z nami na wątku malenkiej:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[CENTER][SIZE=3]Ja też przyłączam się do podziękowań - bardzo serdecznie dziękuję wszystkim obecnym na wątku kochanej Bianeczki.[/SIZE]

[SIZE=3] Bardzo się cieszę, że mogłam tu poznać tyle wartościowych, szczerze kochających psiaki osób.[/SIZE]

[SIZE=3] Ogromnie Wam dziękuję także za wspaniałą atmosferę na wątku.

[/SIZE][LEFT][SIZE=3][SIZE=2]To brzmi jak pożegnanie, ale pożegnaniem nie jest - do zobaczenia na innych wątkach[/SIZE][/SIZE], a i nadal na Bellusinowym, bo mam nadzieję na nowinki z DS :)

Czy zmieniamy już tytuł wątku ?
[/LEFT]
[SIZE=3]
[/SIZE][/CENTER]

Posted

Dzwoniłam do pani Joasi:
Bella jest bardzo kochana, grzeczna, super psiak, przespała całą noc , nic nie nabroiła- najpierw połozyła się w łóżku w nogach, potem powędrowła na poduszkę , a w środku nocy położyła się na swoim posłanku.
Dostała nową obróżkę z adresatką i ma tam już napisane dane właściciela i telefon.
W samochodzie ok. bez sensacji przez całą podróż do domku.
Dostała też nową piłeczkę ( nie chce się nią bawić )i maskotkę i to nią bawi się jak szczeniak - urwała nawet uszko.
Co panią niepokoi to to, że nie chce jeść suchej karmy tylko rozglada się za czym innym.Doradziłam pani Joasi co ma robić w sprawie jedzenia bo nasza dziewczynka jest bardzo cwana i testuje nas ludzi co do jedzonka ( u nas zrobiła dokładnie to samo- mała cwaniara :evil_lol:) Ale z głodu nie umiera:lol: bo wczoraj i dzisiaj dostała to na co miała ochotę.
Na spacerki wychodzi bardzo chętnie.

Myślę ,że można zmienić tytuł wątku:lol:.
Elik podaj mi na PW adres, gdzie mam wysłać umowę adopcyjną.
Komu i na jakie konto wysłać 30 zł - zwrot z PDT?