Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Cioteczki Bellunia ma domek :multi::lol:. Wizyta wypadła pozytywnie.
Więcej napisze ms_arwi[/QUOTE]
Taaaaakk ????
Niunia kochana jeśli domek się nam spodoba, jeśli go zaakceptujemy, to malutka będzie święta spędzała w swoim domku, wśród własnych Ludzi :sweetCyb::sweetCyb:
Będzie chodziła na spacerki :Dog_run::painting:
Co za radość :loveu:

Nie mogę się doczekać relacji ms_arwi.

Posted

[quote name='emilia2280']hehe, ale numer :) to czekamy na wiesssci :) dziékujemy za szybkie info Kate[/QUOTE]
Noooo numer wielki. Tak sobie cichutko zwieje do domku na święta

:tree1: To nam zrobiła mikołajki :x-mas:

Pewnie na początku będzie tęskniła za Katebono bidulka, ale jeśli domek się postara, to będzie mniej bolało

Posted

No Księżniczko, już czas do domku, czas :)
Siedzisz u KateBono już trzy miesiące bez mała - od 12 września. Najwyższy czas zwolnić DT dla jakiejś kolejnej bidulki :)

Posted

Bellunia moze sie pakowac wedlug mnie :) Panstwo chetnie ja odbiora od KateBono nawet jutro, bo zalezy im, zeby byla jak najszybciej z nimi, a juz na pewno przed Swietami :) Na wizycie byla tylko pani, bo pan byl w pracy, ale dzwonil i sie dopytywal jak idzie.
Panstwo wiedza o jej oczkach, o problemach jakie miala z uszkami, wiedza, ze bedzie potrzebowac czasu na aklimatyzacje. Znaja spaniele, bo jak wiecie, mieli wczesniej spanielke - jej zdjecia wisza na scianie :loveu: Chca adoptowac wlasnie Belle, a nie szczeniaczka czy jakiegos mlodszego psiaka, bo bardzo chcieliby stworzyc jej wreszcie normalny dom i wynagrodzic wszystko :) Bo mlode psiaki latwo znajduja domki, a taka Bella zasluguje przeciez tez na swoj :)
Bella bedzie wszedzie z nimi jezdzic, pani pytala czy Bellcia lubi jezdzic samochodem. Pytala tez, czy Bella lubi lezec na swoim legowisku, czy moze bedzie wolala kanape albo spanie w lozku :cool3: Jesli chodzi o karme, to porozmawialysmy na ten temat (mit Pedigree ciagle trzeba obalac) i ustalilysmy, ze Bella bedzie dostawala jesc to, co KateBono (albo osoba odpowiedzialna za Belle) zasugeruje. Rozmawialysmy tez o koniecznosci stosowania odpowiednich porcji, zeby zachowac prawidlowa wage u Belli - powiedzialam pani, zeby naprawde zwrocila na to uwage, bo sterylizowane suczki moga miec tendencje do tycia.
Panstwo dzieci nie maja i raczej w najblizszym czasie sie ich nie spodziewaja, w rodzinie u nich raczej tez nie ma malych dzieci. Pani wie, ze w razie kontaktu z dziecmi trzeba uwazac na KAZDEGO psa - ich spanielka nie przepadala za dziecmi.

I... i nie moga sie doczekac pozytywnej wiesci, ze moga przyjechac po Belle :)

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cool2:

Bardzo mnie się podoba ten domek, a Tobie Emi ?

Dzięki za wizytę i za wspaniałe relacje

:Rose: :Rose::Rose::Rose:

A jak daleko od KateBono jest ten domek ?

Posted

[quote name='elik']
[/QUOTE]

Poznań - Września to 50 km :) Jak tylko KateBono umówi się z Państwem, mogą po nią przyjechać.

Posted

[quote name='elik']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cool2:

Bardzo mnie się podoba ten domek, a Tobie Emi ?

Dzięki za wizytę i za wspaniałe relacje

:Rose: :Rose::Rose::Rose:

wow, no przyznam ze jestem milo zaskoczona :) ms_arwi - bardzo ogromne podziékowania za poswiecenie czasu i sprawdzenie domku. Czy ponioslas jakies koszty dojazdu? Oddam jesli tak.

[quote name='KateBono']To co cioteczki? Dzwonić do pani Joasi?Umawiać się?
Jaka umowa adopcyjna ma być? Kto "oddaje" Bellunię- schronisko, Fundacja czy TOZ?

Zdecydowanie na Fundacjé poprosimy :) Elunia ma papiurki, podesle umowé :)

Posted

[quote name='emilia2280']wow, no przyznam ze jestem milo zaskoczona :) ms_arwi - bardzo ogromne podziékowania za poswiecenie czasu i sprawdzenie domku. Czy ponioslas jakies koszty dojazdu? Oddam jesli tak.
[/QUOTE]

Ja też jadąc nie nastawiałam się pozytywnie (nie lubię rozczarowań), a tu proszę :) A domek blisko mnie, mam tam z 3 km, więc problemu żadnego nie było :)

Posted

[quote name='ms_arwi']Ja też jadąc nie nastawiałam się pozytywnie (nie lubię rozczarowań), a tu proszę :) A domek blisko mnie, mam tam z 3 km, więc problemu żadnego nie było :)[/QUOTE]
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za pomoc, a skoro tak masz bllisko, to i o wizytę po-adopcyjną, jeśli się zgodzisz, też Cię poprosimy za jakiś czas. Co Ty na to ?