elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='KateBono']Elik podeślij mi umowę fundacyjną na mail: [email protected] Mamy fundacyjne formularze :) Żeby wystawić umowę potrzebuję dane osoby adoptującej Bellunię: Imię i nazwisko ulica kod miasto telefon e-mail nr dowodu PESEL Belcia wiek: data szczepienia p/wściekliźnie data sterylizacji i o te dane na PW lub e-maila bardzo Cię proszę Katebono. Gdybyś mogła jutro telefonicznie je uzyskać, to Bellunia na ten weekend byłby już we własnym domku z własnymi Ludźmi. Wypiszę, podpiszę i prześle w 2 egz. adoptującemu, który po podpisaniu odeśle mi jeden egz. Albo prześlę Tobie KateBono, jeśli to Ty zawieziesz Bellunię do domku. Po podpisaniu przez adoptującego, odeślesz mi jeden egzemplarz. No właśnie jak będzie z transportem Belluni do domku ? A propos domku, to mieszkanie w bloku,a jeśli tak, to które piętro, czy domek z ogródkiem, w którym Bellusima mogłaby całymi dniami wylegiwać się na słonku :) Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Ale tu wesoło! Ja też się cieszę z domku dla Belluni! :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Wesoło, bo Belcia pojedzie do domky, który się chyba wszystkim podoba :) W dodatku nie tak daleko od DT. ms_arwi czy jest szansa na to, że będą relacje z domku tu na dogo, jej zdjęcia ? Quote
KateBono Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Pani Joasia chce już jutro przyjechać po Bellę - nie mogła się doczekać i zadzwoniła czy może przyjechać.Może jechać jutro sunia do nowego domku? Na PW wyślę ci zaraz dane adoptującego i Belli Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='KateBono']Pani Joasia chce już jutro przyjechać po Bellę - nie mogła się doczekać i zadzwoniła czy może przyjechać.Może jechać jutro sunia do nowego domku? Na PW wyślę ci zaraz dane adoptującego i Belli[/QUOTE] Za dane adoptującego bardzo dziękuję, zaraz sporządzę umowę i jutro wyśle priorytetem na Twój adres - podaj mi go także. Myślę, że nie ma przeszkód, żeby Bellusia pojechała jutro do domku, ale tą decyzję pozostawiam Emilce - niech mamunia się wypowie :) Quote
Soko Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Popłakałam się ze szczęścia :) jak dla mnie Bellunia też może już jechać! Ale to piękne, takie zakończenie!! Najlepszy prezent na Mikołajki! Czekamy na jakieś zdjęcia z nowego domu. Czy może być coś piękniejszego niż prawdziwe Święta, spędzone z rodziną? Ciekawa jestem co mała dostanie pod choinkę.. full miłości i jeszcze trochę :D Quote
ms_arwi Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='elik']Za dane adoptującego bardzo dziękuję, zaraz sporządzę umowę i jutro wyśle priorytetem na Twój adres - podaj mi go także. Myślę, że nie ma przeszkód, żeby Bellusia pojechała jutro do domku, ale tą decyzję pozostawiam Emilce - niech mamunia się wypowie :)[/QUOTE] To może ja się wypowiem ;) Bo jeśli Bella jutro ma już jechać do nowego domku to jutro musiałaby być też umowa u KateBono (co jest niemożliwe, jeśli wyślesz ją pocztą, nawet priorytetem). Dlatego też, trzeba by tę umowę mailem podesłać do KateBono, która musiałaby ją wydrukować i dać do podpisu pani Joasi kiedy przyjedzie po Bellę. Jeśli chodzi o podpis ze strony Fundacji, to można skan podpisanej umowy do KateBono podesłać; albo KateBono podpisze w imieniu Fundacji tę umowę. A i oczywiście, że mogę pojechać na wizytę poadopcyjną :) Co do zdjęć tutaj na wątku i relacji, to już musicie panią Joasię zaznajomić z dogo :) Ja wspominałam, że Bella ma tutaj wątek i wielu fanów. Jeśli macie maila do pani Joasi, to podeślijcie jej wątek z zaproszeniem do informowania o tym, co u Belli :) Quote
emilia2280 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='elik']Za dane adoptującego bardzo dziękuję, zaraz sporządzę umowę i jutro wyśle priorytetem na Twój adres - podaj mi go także. Myślę, że nie ma przeszkód, żeby Bellusia pojechała jutro do domku, ale tą decyzję pozostawiam Emilce - niech mamunia się wypowie :)[/QUOTE] hehe, mamunia chocby chciala to nie ma jak juz sié czepic :p Niech przyjadá i cieszá sié z suniá :) Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='emilia2280']hehe, mamunia chocby chciala to nie ma jak juz sié czepic :p Niech przyjadá i cieszá sié z suniá :)[/QUOTE] No to mamy pozwoleństwo na działanie expresowe :) Kasiu, zaraz pośle Ci umowę adopcyjną i wydrukuj ją w 2-ch egz. Jeśli możesz to na kolorowej drukarce. Pani Joasia podpisze jutro oba egz. i oba egz. odeślesz mi na adres Fundacji, a ja po podpisaniu obu, jeden zwrócę Pani Joasi. Quote
KateBono Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To dzwonię ,że można przyjeżdżać po sunię Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='KateBono']To dzwonię ,że można przyjeżdżać po sunię[/QUOTE] Dzwoń, a ja posyłam Ci umowę. Niesamowite, Belcia kochana dziewuszko bądź szczęśliwa :-( Jednak ta łezka, ale to z rozrzewnienia. Ale powiedz Pani, że newsy na dogo koniecznie muszą być :loveu: Quote
Soko Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Słuchajcie mam pytanie. Szukam bazarku z kartkami świątecznymi, ale o ile wcześniej mi takie migały, to teraz po prostu nie mogę zobaczyć, a życia nie starczy by przejrzeć wszystkie na forum, więc może któraś coś wie na ten temat? ;) Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Soko']Słuchajcie mam pytanie. Szukam bazarku z kartkami świątecznymi, ale o ile wcześniej mi takie migały, to teraz po prostu nie mogę zobaczyć, a życia nie starczy by przejrzeć wszystkie na forum, więc może któraś coś wie na ten temat? ;)[/QUOTE] Zaglądnij do działki Bazarki - na pewno ie zorientujesz po tytule wątku. Kasiu wysłać Ci na e-maila tego z 7 w adresie ? Quote
Soko Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 elik no właśnie tak przeglądam ale często mi coś umyka niestety, cofam się w stronach i np. widze coś czego nie widziałam wcześniej więc całkiem możliwe po prostu, że bazarki takie są a ja ślepa jestem :) dlatego gdyby ktoraś nawet przypadkiem trafiła pytam :) Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 KateBono, bardzo proszę zmień datę z 10 na 7 grudnia. Napisałam 10, bo myślałam, że adopcja dojdzie do skutku w weekend, ale jeśli to taka pilna sprawa, to..... To bardzo się ciesze i z tego cieszenia ze szczęścia Belluni nie zmieniłam daty :) I pomyśleć, że ona jeszcze o niczym nie wie :) Quote
elik Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Soko']elik no właśnie tak przeglądam ale często mi coś umyka niestety, cofam się w stronach i np. widze coś czego nie widziałam wcześniej więc całkiem możliwe po prostu, że bazarki takie są a ja ślepa jestem :) dlatego gdyby ktoraś nawet przypadkiem trafiła pytam :) Zaglądnij tu. Na pewno znajdziesz to co Cię interesuje :) http://www.dogomania.pl/forums/99-Bazarek Quote
Poker Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale fajowo , jak się cieszę :multi:Ma dziewczynka prezent na Mikołaja tylko ona pewnie na początku nie będzie się cieszyła. Quote
emilia2280 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Soko']Słuchajcie mam pytanie. Szukam bazarku z kartkami świątecznymi, ale o ile wcześniej mi takie migały, to teraz po prostu nie mogę zobaczyć, a życia nie starczy by przejrzeć wszystkie na forum, więc może któraś coś wie na ten temat? ;) Rudzia Bianca robi najpiékniejsze kartki na swiecie: http://www.dogomania.pl/threads/218647-PSI-ALBUM-kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-zak%C5%82adki-m%C4%99skie-itp-dla-Trufla-i-Albinki-do-05.12?p=18105027#post18105027 Quote
elik Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='ms_arwi']To może ja się wypowiem ;) Bo jeśli Bella jutro ma już jechać do nowego domku to jutro musiałaby być też umowa u KateBono (co jest niemożliwe, jeśli wyślesz ją pocztą, nawet priorytetem). Dlatego też, trzeba by tę umowę mailem podesłać do KateBono, która musiałaby ją wydrukować i dać do podpisu pani Joasi kiedy przyjedzie po Bellę. Jeśli chodzi o podpis ze strony Fundacji, to można skan podpisanej umowy do KateBono podesłać; albo KateBono podpisze w imieniu Fundacji tę umowę. A i oczywiście, że mogę pojechać na wizytę poadopcyjną :) Co do zdjęć tutaj na wątku i relacji, to już musicie panią Joasię zaznajomić z dogo :) Ja wspominałam, że Bella ma tutaj wątek i wielu fanów. Jeśli macie maila do pani Joasi, to podeślijcie jej wątek z zaproszeniem do informowania o tym, co u Belli :)[/QUOTE] Wczoraj tak bvłam rozanielona szczęściem Belluni, że przez łzy nie wszystko widziałam. Twój wpis zauważyłam dopiero dzisiaj, gdy na spokojnie jeszcze raz przezywam wczorajszy wieczór. Miałyśmy podobne pomysły na umowę :) A o wizytę po-adopcyjną bardzo będziemy Cie prosić :loveu: KateBono gorąco prosimy o fotoreportaż z dzisiejszego spotkania. Mam nadzieję, że Pani Jolanta nie będzie miała nic przeciwko temu. Quote
KateBono Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Belcia w nowym domku :lol: ale żałujcie cioteczki że nie widziałyście minki i " mowy ciała" Belluni - dla mnie to był widok , którego nie zapomnę.Co prawda jak wyszła ( obserwacja zza firanki ) to była zdezorientowana i rozglądała się i zatrzymywała. Sunia nie odstępowała przede wszystkim pana - była jak " przyklejona". Relacje z domku będą na maila.Co prawda podam pani Joasi na maila wątek Belluni na Dogo ale czy wejdzie to nie obiecuję. Fotorelacji nie ma bo wysiadł nam parę dni temu aparat foto , a oprócz tego - złosliwość rzeczy martwych :shake:- drukarka, więc umowa jest niekolorowa :oops:. Cioteczko elik - bardzo , bardzo przepraszam.Chyba nie będzie z tego problemu? Belcia nie była u mnie cały miesiąc ( 27 dni ) - przeleję pieniążki 30 zł na konto elik - może być? Quote
ania z poznania Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 To może będzie córeczka tatusia :). Powodzenia, skarbie, w nowym domku :) Quote
Justyna Lipicka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='elik'] Ale powiedz Pani, że newsy na dogo koniecznie muszą być :loveu:[/QUOTE] Newsy za tak szybką procedurę adopcyjna i dużo zdjęć muszę być:) Quote
KateBono Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='ania z poznania']To może będzie córeczka tatusia :). :)[/QUOTE] Na bank - córeczka tatusia. Postaram się namówić panią Joasię do wejścia na dogo - juz dzisiaj do niej napisałam:oops: i podałam link ( a może za szybko? )Na razie odpowiedzi nie ma. Quote
Justyna Lipicka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pewnie na razie zajmują się przyzwyczajaniem do siebie:) i nie czytała maili... a Bella nie płakała za Tobą Kate?? Quote
Soko Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Spokojnie, tyle naczekałyśmy się na domek to i teraz wyczekamy tyle czasu ile trzeba pani Joasi i samej Belli żeby zająć się czymś innym niż sobą :) Quote
elik Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='KateBono']Belcia w nowym domku :lol: ale żałujcie cioteczki że nie widziałyście minki i " mowy ciała" Belluni - dla mnie to był widok , którego nie zapomnę.Co prawda jak wyszła ( obserwacja zza firanki ) to była zdezorientowana i rozglądała się i zatrzymywała. Sunia nie odstępowała przede wszystkim pana - była jak " przyklejona". Relacje z domku będą na maila.Co prawda podam pani Joasi na maila wątek Belluni na Dogo ale czy wejdzie to nie obiecuję. Fotorelacji nie ma bo wysiadł nam parę dni temu aparat foto , a oprócz tego - złosliwość rzeczy martwych :shake:- drukarka, więc umowa jest niekolorowa :oops:. Cioteczko elik - bardzo , bardzo przepraszam.Chyba nie będzie z tego problemu? Belcia nie była u mnie cały miesiąc ( 27 dni ) - przeleję pieniążki 30 zł na konto elik - może być?[/QUOTE] A to dopiero Belcia, ledwo weszła do domku, a już przykleiła się do panam ? Kochana dziewczynka. Piszesz tak, jakby ona widziała :) Że umowa nie koloraturowa, to nic, byle Bellusi życie w domku było kolorowe. Co do 30 zł, to Emilka zadecyduje, bo to Ona kasę na DT przesyłała. Z naszych zbiórkowych pozostało 381,72 zł. Może coś pokręciła, ale wydaje mi się, że luizkamor mówiła, że TOZ zwróci jednak te 192 zł, które zebrał na FB dla Belci. Czy tak było, czy może mi się śniło :) Kochane Cioteczki proponujcie na co przeznaczyć, tzn. na którą bidę, majątek pozostały po Beluni. Quote
Recommended Posts