elik Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 KateBono napisał(a):A Sauron? Super wieści ale brak fotek i psiak skrajnie wycieńczony, chory, wrócił z adopcji O rany :( a u kogo był na DT, który to wątek ? Quote
KateBono Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 elik napisał(a):O rany :( a u kogo był na DT, który to wątek ? A na DT był u nas , przyjechał z Obornik jak miał 3 tygodnie. Ze względu bezpieczeństwa psa i naszego wątek został usunięty przez moda Quote
elik Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='KateBono']A na DT był u nas , przyjechał z Obornik jak miał 3 tygodnie. Ze względu bezpieczeństwa psa i naszego wątek został usunięty przez moda Kasiu współczuję, wyobrażam sobie co przeżyłaś. Mam nadzieję, że wszystko zakończyło się dla psiaka dobrze. To było tak groźnie, że wątek został usunięty ? Quote
BeaBono Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Saurona zabrałyśmy bez wiedzy właściciela (przy współudziale jego byłego kolegi i współlokatora). (Inaczej się nie dało, facet był nieuchwytny, ukrywał się przed policją i wierzycielami... psy "podrzucił" znajomym... długa historia) Właściciel zorientował się po fakcie, nie było interwencji, nie miałyśmy zrzeczenia.... Wie, gdzie mieszkamy, mógł się u nas zjawić w każdej chwili i dlatego Sauri nie został u nas, tylko dla bezpieczeństwa umieszczony został w hotelu. Wątek Saurona został usunięty przez moda, by ten kretyn nie dowiedział się, gdzie psiak się znajduje. Dodam jeszcze, że wraz z Saurim przejęłyśmy też sunię husky należącą do tego idioty. Hera była u nas krótko, jest już w ds w Warszawie. Sauron szuka nowego domu. Quote
elik Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 BeaBono napisał(a):... Dodam jeszcze, że wraz z Saurim przejęłyśmy też sunię husky należącą do tego idioty. Hera była u nas krótko, jest już w ds w Warszawie. Sauron szuka nowego domu. Matko jedyna, co te psiaki przeżchodzą przez takich idiotów. Ale powiem Ci, że ja też uczestniczyłam w takiej nieoficjalnej akcji odbicia psa. Psiak też na razie czeka na lepszy dom. Quote
BeaBono Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) To nowy wątek Saurona: http://www.dogomania.pl/threads/215028-ALARM-quot-powr%C3%B3t-quot-z-adopcji!-Kole%C5%BCanka-w-DS!-potrzebne-deklaracje-na-hotel-POMOCY-! Edited January 7, 2012 by BeaBono Quote
luizkamor Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/225227-Spanielka-i-to-co-z-niej-zosta%C5%82o-ca%C5%82kowity-wrak-psa.pomocy!!!?p=18900057#post18900057 Kolejna skrzywdzona spanielka. Stan milion razy gorszy od Belluni. Quote
KateBono Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Wiadomości od Beluni i dobre i złe. Zacznę od dobrych - Bellunia mieszka bliżej nas w Swarzędzu:lol:, przytyła i waży 11 kg ( może bedą fotki ) A teraz złe - pani Joasia była z Bellą na szczepieniach i w trakcie badania okazało się, że ma guzka na listwie mlecznej:-( i zapalenie uszu ( małpiszon nie daje sobie nic robić przy nich ) Bellunię czeka zabieg wycięcia listwy - pani mi zadzwoni kiedy będzie zabieg to napiszę na wątku. Quote
emilia2280 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Przegládam ostatnio nasze psiaki gdzie sié udzielalysmy z Elá i trafilam do Belluni. Co slychac u suni? Jak z jej guzkami? Quote
KateBono Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Bellunia miała operację w grudniu 2012r. Miała wycięte dwa guzki na listwie mlecznej - pani dostała materiał do badania histopatologicznego ale nie wykonała go ( nie chciała wiedzieć czy to rak złosliwy - ja takiej postawy nie rozumiem :shake: ) Na razie z Belluniąjest wszystko ok. - nie dostałam żadnego niepokojącego sygnału co do zdrowia suczki Quote
elik Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='KateBono']Bellunia miała operację w grudniu 2012r. Miała wycięte dwa guzki na listwie mlecznej - pani dostała materiał do badania histopatologicznego ale nie wykonała go ( nie chciała wiedzieć czy to rak złosliwy - ja takiej postawy nie rozumiem :shake: ) Na razie z Belluniąjest wszystko ok. - nie dostałam żadnego niepokojącego sygnału co do zdrowia suczki[/QUOTE] Też nie rozumiem takiej postawy. U nas wycinek posyła do badania wet. Dobrze choć, że zdecydowała się poddać sunię operacji. Mam nadzieję, że będzie ok :) Dziękujemy za wieści. Quote
Recommended Posts