Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Bardzo bardzo dziękuję za tak duży spadek. :Rose: :Rose: :Rose:
To ponad miesiąc pobytu babuszki w DT. :p
Sama sobie podziękuj :) Też jesteś z Tej Ekipy :)
Czy masz kontakt z Anią z Poznania ? Jest pilnie potrzebny kontakt z nią na wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/217813-B%C5%82agamy-o-DT-DS-dla-bezdomnej-mamusi-szczeniak%C3%B3w?p=18211279#post18211279

Becia z Lublina bardzo prosi o kontakt. Pisze:

"napisała do mnie dziewczyna, która może jutro zabrać sunię z Lublina i zawieść do Poznania ... Aniu błagam odbierz telefon !!!!"

Posted

[quote name='elik']Sama sobie podziękuj :) Też jesteś z Tej Ekipy :)
Czy masz kontakt z Anią z Poznania ? Jest pilnie potrzebny kontakt z nią na wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/217813-B%C5%82agamy-o-DT-DS-dla-bezdomnej-mamusi-szczeniak%C3%B3w?p=18211279#post18211279

Becia z Lublina bardzo prosi o kontakt. Pisze:

"napisała do mnie dziewczyna, która może jutro zabrać sunię z Lublina i zawieść do Poznania ... Aniu błagam odbierz telefon !!!!"
Elu mam, ale też tylko telefoniczny. Nie wiem jak mogłabym inaczej pomóc. Jeśli Ania nie odbiera, niech dziewczyna napisze smsa.
Jakbym jutro była komuś bardzo potrzebna, to proszę dzwonić (nr telefonu mam w podpisie), nie będzie mnie cały dzień w domu, dopiero późno wieczorem wrócę.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Serdecznie dziękuję za wpłatę dla naszej zadłużonej Sisi. Otrzymałam 225 zł :loveu:
Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Miło nam, że mogłyśmy pomóc i dziękujemy za informacje, że kasa dotarła.

Posted

Olena84 napisał(a):
Informuje, że na konto zadłużonych chłopców Rysia i Romusia wpłynęło 220zł od Belluni - 15.12.11r.
Bardzo dziękujemy! :multi::multi::multi:

A my dziekujemy za informację i życzymy dobrych domków dla chłopaków :)

• 3 weeks later...
Posted

Wklejam maila od pani Joasi, nr tel. wysłany ,czekam na fotki

" WITAM PRZEPRASZAM PANI KASIU ,ŻE DOPIERO TERAZ ODPISUJĘ NA PANI EMAILA ALE NIE MIAŁAM CZASU ,ZEBY PRZECZYTAC POCZTE BYLISMY Z BELUSIA NA ŚWIETACH U MOICH RODZICÓW CZUŁA SIĘ TAM DOBRZE I NAWET ZAZNAJOMIŁA Z SONIA SUNIĄ KTÓRA JEST U NICH WOGÓLE BELLA STAŁA SIĘ NASZYM PUPILEM I TROCHĘ SIE JEJ PRZYTYŁO CHOCIAZ WYBIERA CO LEPSZE KĄSKI PROSZE NIECH PANI MI PRZYŚLE SWÓJ NR KOMÓRKI TO PRZEŚLE PANI PARĘ ZDJEC BO NIESTETY NIE UMIE ICH WYSŁAĆ EMAILE POZDRAWIAMY "

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczko elik to chyba nie ten wątek:lol::evil_lol:

emilia2280 napisał(a):
aaahaha, Eli jest chyba juz czerwono w oczach, tyle spanieli ostatnio ma pod opieká :p

Cioteczki, obie macie rację :evil_lol:
A na wątku Choco patrzę, patrzę i myślę, kiego licha, gdzie ten mój post ? Może napisałam, a nie kliknęłam w Zatwierdź odpowiedź ?
A tu wszystko jasne :eviltong:

Posted

KateBono napisał(a):
Tylko dwa ale się uspokoiłam bo różne teorie mi po głowie chodziły

Oooo a jakie to teorie po głowie Ci chodziły ?

Posted

Cioteczki bardzo Was przepraszam za offa, cioteczki z Katowic Brynowa , albo przejeżdzające proszę rozglądajcie się. Zaginiony Stefanek był tam wczoraj widziany!
Tutaj wątek Stefanka: http://www.dogomania.pl/threads/2095...6#post18309136
A tu jego zdjęcie: , trochę mniejszy od Onka, przynosi każdemu patyki do zabawy, proszę przytrzymajcie go dgyby ktoś zauważył dzwońcie 723-484-560 lub 508 939 831