Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stasia jest od niedawna w schronisku sunia ma ok.roku od samego początku pobytu w schronisku stasia jest bardzo lękliwa i z tego powodu wszystkie psy ją gryzły .Schronisko jest przepełnione i stasia trafiała z kojca do kojca ,aż zdażyło się , że stasia została dotkliwie pogryziona . Stasia była odganiana od jedzenia cały czas siedziała w budzie PILNIE SZUKAMY DLA STASI DT LUB DS Bardzo prosze w imieniu tej biednej zastraszonej suni o jakokolwiek pomoc i pomysły STASIA JUŻ NIEMOŻE WRÓCIĆ DO SCHRONISKA TAM CZEKA JĄ ŚMIERĆ

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co prawda mam podpis,ale zaglądam.Biedna dziewczynka. Niestety wyjeżdżam na urlop, szkoda.Jest taka podobna do poprzedniej naszej tymczasowiczki Gusi.

Posted

jestem i ja na zaproszenie.
tyle co wydałam niedawno tymczasowicza, który został pogryziony w przytulisku...
szkoda, że teraz duży i długi remont mi się szykuje, sama się z psiakami z domu na czas remontu wynieść, kurcze...
ona nie może wrócić do schroniska...
Zróbcie jej ładne zdjęcia, dajcie podstawowe informacje i mnóstwo ogłoszeń trzeba zrobić.
Na FB ją też trzeba ogłosić i na wątek mikrusków wstawić.
Może na FB ktoś DT zaproponuje.

Posted

O, własnie miałam Cię, rita60, wołać.......
Cudna biedna maizna...Ja mam od niedzeli tymczasowiczkę i to z maluszkiem, wiec dt zablokowany na 6-7 tyg.