Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stasia jest bardzo łagodnym pieskiem zachowuje czystosc w domku bo obecnie mam ją w domu bo mam urlop trafiła do schroniska z ulicy poprostu ktoś sie znudził psinką jest bardzo wesoła kocha ludzi

Posted

[quote name='pędzelopka']A czy Stasia umie zostawać sama w domu? Jak reaguje na psy i koty?

Pędzelopka :):

stasia jest bardzo łagodnym pieskiem zachowuje czystosc w domku bo obecnie mam ją w domu bo mam urlop trafiła do schroniska z ulicy poprostu ktoś sie znudził psinką jest bardzo wesoła kocha ludzi

Posted

stan stasi niestety sie pogorszył malenka miała dzis na nowo zakładane szwy ale nie to mnie martwi najbardziej ja w czwartek do pracy a stasia nie może trafic do schroniska bo tam czeka ją śmierć błagam pomózcie znaleśc domek

Posted

W takim razie rozważ możliwość, na czas Twojego wyjścia z domu do pracy, zamykania Maleńkiej w jakimś pomieszczeniu, w którym drzwi można zamknąć na klucz.

Posted

Rzeczywiście to dobry pomysł z zamknięciem jej w innym pomieszczeniu Szukanie dobrego domu trwa. Trzeba sprawdzić porozmawiac z przyszłym właścicielem no i zorganizować sterylkę. Proszę przedtrzymaj ją jeszcze chwilę. Na szybko nic się nie da zrobić.